Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası
  2. Yunanistan otel değerlendirmeleri
  3. Yunanistan otel değerlendirmeleri
  4. Pythagorion otel değerlendirmeleri
Yunanistan Pythagorion Gerçek Konuklardan Doğrulanmış Otel Yorumları

En son değerlendirmeler

• Doryssa Theorem Hotel Değerlendirme puanı: 9,2

“Temiz ve ilgililerdi. İşletme huzurlu bir ambiyansa sahip.Tüm olanaklara sahip, olmasa da çözüm üreten işletme.Kendine ait beach olması iyi saat 16.00 dan sonra ücretsiz.”

• Pythaïs Hotel Değerlendirme puanı: 9,4

“otel sahibesi, temizlik görevlisi hanimefendi, otelin yuksek tavanlari, konumu, mimarisi”

• Polyxeni Hotel Değerlendirme puanı: 8,8

“Konumu ve personel harikaydı taze meyve suyu süperdi gezdigimiz yerlere ulaşıma merkeze çok yakındı türk otel arayan 2cifte tavsiye ettik ve oteli çok sevdiler biz çok eğlendik yine gitmeyi isteriz açıksi denizi hemn karşımızda sudan çıkıp odanıza giriyorsunuz liman 20 metre son gün hiç paniklemeden valizimizi alip feribota geçtik herşey rüya gibiydi hoşçakal phytogorin hoşçakal poliyxeni”

• Doryssa Theorem Hotel Değerlendirme puanı: 9,2

“Otel Phytagorion merkezine 3 dakika yürüme mesafesinde. Yepyeni, tertemiz hatta bembeyaz bir otel. Girişten itibaren güleryüzlü personelle başlayan konaklamamız, hoşgeldin limonatası, tertemiz büyük bir oda, sessiz bir akşam ve ertesi gün sabah muazzam bir kahvaltı ile sona erdi. Yunanistan'da konakladığım pek çok otel içinde bu kadar çeşit içeren kahvaltı az gördüm. 10 üzerinden 10”