Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aeolos Hotel 3-sterren

Road Mykonou-Ano Meras, Mykonos-stad, 48600, Griekenland

#1 van de 62 hotels in Mykonos-stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 904 beoordelingen over dit hotel

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9,6

  • Personeel

    10

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,6
    Voor 1 overnachting in de watten gelegd, super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel en eigenaar zijn super klantvriendelijk en heel persoonlijk. Wij voelden ons zeer welkom en komen zeker terug in dit hotel als we Mykons weer bezoeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij logeerden in het nieuwe gedeelte. Prefect! met uitzicht op zee! En Panos en zijn staf doen echt alles om het de gasten naar de zin te maken. Wij hebben hier genoten van een heerlijke vakantie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was perfect met mooi uitzicht bij het zwembad over het eiland en de zee! Personeel is ook super behulpzaam en erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    Ben je in Mykonos ga naar dit hotel je gelooft je ogen niet zeer vriendelijk en hebben busje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was af iets wat we zelden mee maken

    Zeer vriendelijke mensen echt super!!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,6
    Prima hotel. Top service. Hele aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Aardige mensen. Hoge service graad. Zeer persoonlijk. Mooi hotel. Top ingericht en onderhouden. Mooie, ruime suite.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,2
    Het hotel is perfect onderhouden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien iets meer afwisseling in ontbijt. ( vers fruit...)

    Het hotel is perfect onderhouden. Personeel is zeer vriendelijk/behulpzaam. Op wandelafstand van Mykonos-stad.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    9,6
    Zeer vriendelijk ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    In de kamer waren er goed faciliteiten zoals een haardroger en een waterkoker alleen waar deze apperaten stond was er geen stopcontact, waardoor je moest alles verplaatsen om ze te gebruiken. Tip! Het zou ook leuk zijn als er een fles water in de koelkast zou staan. Plus wat thee zakjes voor de eerste ontvangst dan zou alle puntjes op de I gezet worden.

    Zeer vriendelijk ontvangen. Alles was echt goed geregeld. niets was te veel. Perfect Hotel.

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    9,6
    Prima ligging, voldoende groot zwembad en ligstoelen, een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ligging, voldoende groot zwembad en ligstoelen, een propere kamer, lekker ontbijt. Kortom, alles perfect in orde zoals je zou willen. Wat we echter nog nooit meegemaakt hebben, is de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van hoteleigenaar Panos. Hij gidst je mondeling met plezier door heel Mykonos en geeft uitstekende tips (Bv voor leuke strandjes/restaurants). Hij staat letterlijk dag en nacht met een glimlach klaar om te antwoorden op al je vragen. Fantastisch gewoon!!

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,2
    De gastvrijheid van mijnheer en mevrouw Panos.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De steile trappen naar. mykonos centrum.

    De gastvrijheid van mijnheer en mevrouw Panos. De bediening van Dimitris aan de bar.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    9,2
    Persoonlijjke aandacht
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Persoonlijjke aandacht Comfortabel bed en badkamer

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: