Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Afroditi Venus Beach Hotel & Spa 4-sterren

Main Street, Kamari, 84700, Griekenland

#32 van de 50 hotels in Kamari

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 286 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,6
    Zeer verassend, schoon, modern en goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het buffet voor het avondeten vonden wij iets tegenvallen. Het ontbijt daarentegen was uitstekend.

    De luxe kamer. We kregen een upgrade. Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed gelegen, slechte bedden, pover ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden, veel te hard, ontbijt ook veel te vettig, amper groenten en fruit. Ik verwacht een Grieks ontbijt, geen vettig Engels ontbijt. De cocktails aan het zwembad zijn overpriced, 11 euro voor een plastieken bekertje.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, mooi gelegen, vlak aan het strand, leuk zwembadje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,1
    Prima hotel aan het zwarte strand, misschien niet 4 sterren waardig, maar zeker verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Matras was erg hard Zwembaden erg koud eten en drinken erg prijzig Slechte WIFI via Booking werd aangegeven dat de SPA erg goed was, helaas slechte informatie voorziening hierover. Geen roomservice of enige info hierover op de kamer eerste dag staat er een fles water, maar andere dagen niet, dat was een teleurstelling.

    Ontbijt was goed en ook lekker flexibele tijden tot 10.30uur. Informele sfeer en verzorgd complex. Goede service van al het personeel. Lekkere zonnebedden. mooi aan het zwarte strand Design Goede service met uitchecken en mogelijkheid tot douchen etc.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    6,7
    Stel zonder kinderen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren niet erg comfortabel, het ontbijt was niet erg uitgebreid en ook de kamer zou wel wat meer luxe mogen hebben (de tv was bijvoorbeeld zeer gedateerd).

    Goede ligging, het zwembad was mooi en het personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    De locatie en de rust op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Spabad
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten bij halfpension

    De locatie en de rust op de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,2
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,9
    de kamer super de lux
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het eten

    de kamer super de lux

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,5
    Wij kregen bij aankomst een upgrade.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie op de kaart klopte niet. We boekten dit hotel omdat het naast het hotel was gelegen waar we de volgende dagen zouden logeren. Er was een verschil van 700 meter. Bijgevolg moesten we toch een taxi nemen en € 7,00 betalen.

    Wij kregen bij aankomst een upgrade. We hadden 2 afzonderlijke bedden gevraagd, we kregen een duplexkamer met 4 bedden. Mooi en groot hotel, goed gelegen langs de promenade van Kamari. Uitgebreid ontbijtbuffet.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: