Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alexandros Studios

Ag. Dimitrios, Kalamaki, 73100, Griekenland

#9 van de 24 hotels in Kalamaki

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 354 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    Relax
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indien je geen huurauto hebt pak je de bus dat gaat erg soepel. Nadeel is dat je een stukje de berg op moet met bv boodschappen. Aan de andere kant ook weer goed voor de fitheid

    Rust en het gevoel een privé zwembad te hebben. Weinig kamers dus ook bij volle bezetting lekker rustig. Ontbijt is super, eigenaar Mike gaf voor vertrek een gratis ontbijt als service.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,5
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Het meest beviel ons de gastvrijheid. De eigenaars, Michalis en Inga zijn geweldig. Altijd goed gezind en een goede portie humor! Ze kennen iedereen bij naam en iedereen werd aangesproken, zelfs de kinderen. Ze zijn begaan met hun gasten en geven tips en zelfs parasols mee tegen de felle zon! Het ontbijt is continentaal maar toch zijn er extra's (zoals cornflakes) aanwezig tegen een kleine vergoeding. Maar liefst 10 soorten cornflakes! Ook het zwembad was leuk, alleen is het bijna overal diep. Als je een auto hebt (2 min rijden van leuk strand) of als je er niets op tegen hebt om in de zon wat te wandelen, zou ik Alexandros zeker aanraden!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,6
    TOP !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was TOP !!! Suuuperleuke lieve mensen Lkr ontbijtje Gunstige ligging (om van daar uit de omgeving te verkennen;chania,balos enz..) Echt grieks

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,1
    Rustige aangename locatie, sobere inrichting, maar wel oppassen voor kleine extra-uitgaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vijfpersoonskamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Bij afrekening moesten we 12€ cash bovenop het vastgesteld bedrag van 600€ betalen. Het was de 1ste maal dat we zoiets meemaakten (met visakaart). We hebben hierover even gediscussieerd met de eigenaar maar hebben tenslotte toch maar betaald. Vroegen ons wel af of dit wettelijk was.

    Kleinschalige, familiaire accommodatie. Rustige omgeving. Goede verbinding met openbaar vervoer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,3
    Fantastische lokatie en super vriendelijke eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed, het matras was erg hard

    De ligging, dichtbij alles maar ver genoeg om van de rust te genieten. Mike was super vriendelijk en de accommodatie was keurig. Heerlijk zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,3
    Mike (eigenaar) zeer vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 16 nachten

    Mike (eigenaar) zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,9
    Rustig gelegen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig gelegen!! Altijd relaxen op 'Alexandros beach' 😜 Mike en Inka heel vriendelijk en hulpvaardig!! Lekker ontbijt!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Kleinschalig , vriendelijke eigenaren , heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    Kleinschalig , vriendelijke eigenaren , heerlijk ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    8,3
    Goed 😉
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heel lief koppel,basic maar zeker kwaliteit-prijs verhouding 😉

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,8
    Goede accomodatie en ontbijt tegen scherpe prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Hartelijke ontvangst door gastheer Mike. Goed ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Mike en Irma waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mike en Irma waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Een hele aangename ervaring en we keren zeker terug.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,2
    Je voelt je méér dan welkom!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vijfpersoonskamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastheer is een zeer vriendelijke en behulpzame man. Je voelt je er meer dan welkom. Gezellig verblijf met een schattige bar aan het zwembad!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    De eigenaren en het goedkope hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was maar een minpint. Een vreselijk slecht bed

    De eigenaren en het goedkope hotel

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    Ontbijt was prima, met tegen betaling uitbreid mogelijkheden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren wel beetje hard, de lattenbodem was vervangen door houten planken die niet meeveerden. Maar liever te harde bedden dan van die doorliggers.

    Ontbijt was prima, met tegen betaling uitbreid mogelijkheden v een hard of zacht gekookt gekookt vers eitje en meloen muesli etc. Vlakbij supermarkten en op loopafstand heel mooie strandjes. Zwembad was heerlijk en schoon. Mike en Inka zijn in de weer om je een leuke vakantie te bezorgen. Je mocht zelfs parasol lenen om mee te nemen naar een standje.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,3
    Hartelijke ontvangst, heerlijk ontbijt op dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen waren erg hard

    Hartelijke ontvangst, heerlijk ontbijt op dakterras. Mooi schoon zwembad met ligbedden. Ruime kamer met koelkast en kookgelegenheid. balkon met uitzicht over zwembad en zee.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    10
    Wat een heerlijk verblijf bij deze mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets. Hier kom je terug. Tijdens ons verblijf waren er Engelsen die al 17 jaar terugkwamen.

    Wat een heerlijk verblijf bij deze mensen. Het is niet in woorden te vatten maar een ontbijt voor 3 euro iedere morgen op het dakterras (met uitzicht op de zee), een bar waar je 's avonds de dag kan doornemen en veel faciliteiten op loopafstand: dit moet je willen boeken. Mike is een echte Griek die weet waar je heen moet. Dagelijks schoonmaken van de kamers, twee balkons (hadden wij) en een zwembad. Dit is nu echt een parel in West-Kreta.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    Het ontbijt en de vriendelijkheid van de eigenaars
    • Vakantiereis
    • Stel

    De schoonmaak van de kamers

    Het ontbijt en de vriendelijkheid van de eigenaars

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    9,2
    Gastvrijheid van Mike en Inka.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gastvrijheid van Mike en Inka. We voelden ons zeer welkom. Ze deden ook alles om je het naar de zin te maken.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: