Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Angela Suites & Lobby 3-sterren

7, 28th Octovriou str., Rhodos, 85100, Griekenland

#56 van de 80 hotels in Rhodos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1283 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    4,2
    Alleen Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken die totaal niet fris ruiken. Neem apart een handdoek mee om af te drogen. Want je gaat ernaar ruiken.........Al werden die elke dag omgewisseld. Badkamer was heel erg onhandig. Totaal niet te gebruiken. Wel een bad maar geen douchegordijn, geen douchkabine. Op het moment dat je gaat douchen, komt al het schuim op je vloer. En afvoerbuis zit vol schuim waardoor je nattigheid creëert in je badkamer en dus niet normaal meer kunt lopen... Kom je met je partner? Neem niet een kamer met 2 eenpersoonsbedden. Die verschuiven namelijk... Kussens totaal niet lekker. Geen stekker in je badkamer of voor spiegel voor eventueel je styletang ed. Bestek en borden walgelijk.. Let op: ontbijt 50 meter verder in een ander hotel. Tijdens ontbijt kun je voor in je eigen hotel gratis een kop koffie of thee drinken. Doe je dit in het hotel waar je moet ontbijten.. Betaal je hiervoor. Kort gezegd alleen locatie goed............. Op zoek naar een heeerlijke restaurant? Aanrader.. Red restaurant zeker een hapje eten en betaalbaar... Personeel heel goed...

    Alleen Locatie. Alles op loopafstand. Heel goed te doen . Vlakbij Old Town. Ongeveer 12 min. Winkels op 5 min loopafstand.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    4,6
    Alles dat mis kon gaan ging mis...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Bij aankomst werd ons verteld dat onze geboekte hotelkamer niet beschikbaar was, dus moesten we voor 1 nacht in een appartementskamer. De kamer zag er oud en vies uit, ook al was het net schoongemaakt. De badkamer was erg klein en beschimmeld. Ik durfde niet eens naar de wc te gaan. Elke verdieping heeft z'n eigen wifi. Dat is heel fijn zou je denken, maar hij deed het op deze (5e) verdieping niet. Toen we dat hadden gemeld liep hij wel gelijk met ons mee. Side note: er lagen nog koffers in de lobby van gasten die ze in vertrouwen hebben achtergelaten. Deze waren nu onbeveiligd. Uiteindelijk kon de receptionist het niet fixen, dus zaten we de eerste avond zonder WiFi. Ons werd bij aankomst verteld dat we voor 11 uur weer bij de receptie moesten zijn, dan kregen we onze geboekte kamer sleutel. Dus wij stonden 5 voor 11 bij de receptie. De receptioniste vertelde ons dat onze kamer nog niet schoon was gemaakt. Dit zou pas om 1 uur gebeuren. Dan vraag je je waarschijnlijk af waarom we voor 11 uur beneden moesten zijn, dat vroegen wij ons ook af. Ze zei dat we onze koffers achter konden laten zodat we de dingen konden doen die we hadden gepland voor die dag. Dit hebben we gedaan, we waren we heel sceptisch. Gelukkig was er niks gestolen. Maar ook op deze (4e) verdieping deed de WiFi het niet. Ook nu hadden we dit gemeld, maar deze keer werd er niks aan gedaan. Op dag 4 ging onze airco kapot, dit was op een zondag. Toen we dit in de ochtend hadden gemeld had de receptioniste het genoteerd in hun agenda. Toen we in de avond weer terug in onze kamer waren merkten we direct dat het nog niet gemaakt was. Dus we hadden het weer aangegeven bij de receptie. Deze meneer had het op een post-it geschreven en vertelt dat hun monteur niet werkt op zondag. Het was elke dag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat heel erg warm en benauwd. Desondanks kwam hij niet met een tijdelijke oplossing. Dus ik vroeg of we in een andere kamer mochten verblijven voor 1 nacht.

    De airco in de lobby, en in hotel kamer toen die het eindelijk deed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Ideale ligging/ verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets! Twee weken geleden hier geweest, top, wegens bezoek ander eiland, na twee weken hier terug willen komen, maar moesten eerst in een ander hotel verblijven... Gelukkig konden we nog twee nachten om af te sluiten hier verblijven.

    Locatie, prijs/ kwaliteit, netheid, personeel...ideale ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    Prijs/kwaliteit is dit hotel wel een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De laatste 2 dagen was er 's nachts veel lawaai van andere hotelgasten bij het betreden van hun kamers.

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De goeie ligging van het hotel en het zwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets is tegen gevallen

    iedere dag schoonmaak van de kamer met handdoekwissel, gratis koffie en thee tot 12.00 uur, airco, mooie kamer, centrale ligging!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,7
    zou dit hotel zeker terug boeken, ook voor centrale ligging in Rhodosstad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    sommige kamers waren wat gedateerd en kunnen een opfrisbeurt gebruiken

    prijs-kwaliteit zeker in orde, inrichting is basic maar alles wat je van een stadshotel verwacht was er: safe, haardroger,... ook zwembad was een plus

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,7
    een goed hotel voor 1 max 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    beetje uitgeleefde en kleine kamer, blijkbaar zijn de duurdere kamers gerenoveerd...

    een goed gelegen doorreishotel (thv de moderne zijde van Rhodos dicht bij het oude stadscentrum)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Door de locatie en het per saldo positieve gevoel over het hotel voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Geen douchegordijn, schoonmaken beter dan vorig jaar, maar nog voor verbetering vatbaar.

    Het ontbijt is erg goed. Receptie (Chris) erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    6,3
    het zeer vriendelijke personeel kon niets doen aan het lawaai van buiten en de vele muggen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamertjes zijn wel erg klein. de badkamer is voor ouderen gevaarlijk. alleen een douche boven een diep bad,geen douchegordijn en geen grip op of naast het bad.geen badmatje.

    de ligging tussen de restaurantjes en winkeltjes. de oude stad vlabij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Heerlijk weekje Rhodos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden met te platte kussens,

    Prima ontbijt en goede locatie vlak bij de oude stad, in combinatie met autohuur een prima plek om het eiland te verkennen! Voorseizoen is een aanrader, geen topdrukte en heerlijke temperaturen van 25+

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,8
    HEEL SPIJTIG VAN DE BESCHIMMELDE DOUCHE,FOTOS GENOMEN,EN DE ERG SLECHTE WIFI IN 104,ANDERS
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    IN DE DOUCHECABINE WAS SCHIMMEL VAN BOVEN TOT OP DE VLOER ,NA MELDING, GEDEELTELIJK VERHOLPEN INTERNET IS IN KAMER 104 HET MEEST ERGERENDE CONNECTIE OOIT ,ZEER SLECHTE WIFI ONTVANGST

    ROND DEZE TIJD ,GEEN UITGEBREID ONTBIJT MAAR VOR ONS WAS HET BIJ KOFFIE EN THEE OK

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,8
    Het was die periode heel goedkoop.dus ik mag niet klagen..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Klassieke Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was van 8 tot 12..maar wat koeken..koffie en fruitsap.

    Hotel was wat verouderd.maar het werd zo vlug mogelijk opgelost. Heel goeie ligging.niet ver van zee.niet ver van de haven en de oude stad. Rhodos

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,5
    De locatie en het personeel was behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaakpersoneel was erg luidruchtig.

    De locatie en het personeel was behulpzaam

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms koud water...

    Proper, prijs/ kwaliteit oké. Centrale ligging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Schoon en veel vriendelijke en behulpzame medewerkers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    9,2
    January 2018
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer details toch wel aan oude kant, maar verder top! Vooral prijs kwalitiet verhouding is super.

    De gastvrijheid en de locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,9
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie !!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,8
    Goed hotel midden in t centrum voor 1 if 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein en bedompt zonder uitzicht

    Het ontbijt was uitstekend

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    8,8
    Kamer was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    Kamer was goed. Weinig Tv-kanalen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    9,6
    Vrijgevigheid in de lobby, vriendelijk personeel en erg...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrijgevigheid in de lobby, vriendelijk personeel en erg proper. Niets op aan te merken

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,3
    Prima weer en aangenaam verblijf buiten de hotelkamer, geen suite zijnde, hetgeen wel beloofd was:-(
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zitje op de kamer, zoals aangegeven. De beschikbare ruimte van de kamer was zeer beperkt.

    Prima bed

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    9,6
    we hadden een executive kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    we hadden een executive kamer volledig vernieuwd zeer mooie badkamer,zeer goede liging vlakbij het autovrije gedeelte van nieuwe stad en op 10 min van het oude stads centrum. lekker ontbijt in nabij gelegen zuster hotel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: