Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Angelika Pallas Hotel 3-sterren

Agion Apostolon Street 63, Igoumenitsa, 46100, Griekenland

#10 van de 11 hotels in Igoumenitsa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 208 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    3,3
    Vergane glorie en onvriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een zeer verouderd hotel. Kleine kamer is uitgewoond. Meubilair is kapot en erg beschadigd. Badkamer ruikt naar urine. Als je op het toilet zit, staan je voeten in de douchebak. Er zaten bruine vlekken in de lakens en handdoeken. De zeer onvriendelijke receptioniste zorgde ervoor dat het werd verwisseld. Ik zei dat alles zo beschadigd en kapot was op de kamer en badkamer. Hierop antwoordde ze heel boos dat dit niet waar was want het hotel was 15 jaar geleden volledig nieuw gebouwd. Dan ben je uitgepraat want dit jaren 80 gebouw is gedateerd en niet onderhouden. Ontbijt was karig en ook hier onvriendelijk personeel en veel kapotte spot en beschadigd meubilair. Tip: neem een ander hotel verderop in de straat, zijn er genoeg.

    Het is dichtbij de veerboot/haven. Voldoende parkeerplaats achter het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    8,8
    Ideaal voor ferry reizigers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte binnen het douchegordijn was erg krap

    Men maakte voor mij gratis een ontbijtbox omdat ik voeger afreisde dan de begintijd van het ontbijt. Ook bij late aankomst in het naseizoen kon ik in het restaurant nog eten een drinken bestellen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    10
    Het perfecte hotel voor reizigers die met de ferry vertrekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Perfecte locatie voor reizigers die met de Ferry naar Italie reizen. Tegenover de haven, prettige kamers, uitzicht op de haven, mooi terras bij de kamer en prima eten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    6,3
    Ontbijt was schaars en barslecht waardoor wij het ontbijt...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was schaars en barslecht waardoor wij het ontbijt hebben overgeslagen. Kant-en-klare croissantjes van de Lidl leek t wel

    Verbleven in augustus 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    4,2
    Tegenover de haven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit hotel kozen we vanwege de ligging. Het is echte vergane glorie....Personeel kon amper een lachje af. De "niet-roken"-kamer stonk zo naar rook dat we het niet uithielden. De stofzuiger was waarschijnlijk kapot....NEE ...dit was het niet voor ons. Wel gemakkelijk zo dichtbij de haven. Het havengebied van Igoumenitsa is helemaal vergane glorie. Heel erg jammer! Omdat we vroeg vertrokken geen ontbijt gehad, dus kunnen we niet beoordelen.

    Tegenover de haven.... Dat was enig pluspunt

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: