Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Arkadia Hotel 3-sterren

Main Street, Kipseli, 29100, Griekenland

#3 van de 14 hotels in Kipseli

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 155 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    8,8
    Mooie plek met fijne mensen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee of op het Zwembad
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als we dan iets moeten noemen, de WiFi was erg slecht en de suite is boven de lobby, dat kon soms wat gehorig zijn door karretjes die over de tegels beneden of in de gang rijden.

    Het personeel was erg aardig en behulpzaam, er wordt echt hard gewerkt! Het was echt super schoon (iedere dag kwam de schoonmaakster langs met nieuwe handdoeken, een schoonmaak en geregeld nieuw beddengoed) We kregen een upgrade naar de suite zonder meerprijs! Het ontbijt was eenvoudig (en iedere dag hetzelfde) maar goed. Lekker eten en drinken te bestellen Huurauto regelen was zeer eenvoudig via de eigenaar. We hebben een hele fijne tijd gehad!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    Met een zeer goed gevoel onze vakantie afgesloten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee of op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer goed maar kom misschien nog iets uitgebreider. Zoals iets meer broodsoorten en beleg

    Toen we op de kamer kwamen vonden we deze zeer mooi! Het ontbijt aan het zwembad was prachtig en de ligging was zeer rustig! Gewoon perfect om te ontspannen!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,9
    Het formaat van de kamer en met name het balkon van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe 3-persoonskamer met uitzicht op zee of het zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de ligging van de jacuzzi suite boven het restaurant/bar hoor je hier goed de muziek en geluiden. Wanneer je vroeg wil slapen met kleine kinderen kan dit storend zijn.

    Het formaat van de kamer en met name het balkon van de jacuzzi suite is erg goed! Je hebt hier een prachtig uitzicht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,9
    Het was een fijn, gezellig, rustig en klein hotel met...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee of op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras is hard.

    Het was een fijn, gezellig, rustig en klein hotel met enthousiast en vriendelijk personeel. We hebben genoten. Redelijk uitgebreid ontbijt, lekker avondeten. Schone kamers en gemeenschappelijke ruimtes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    8,8
    Goed hotel met prettige sfeer, nette kamer en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe 3-persoonskamer met uitzicht op zee of het zwembad
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie ligt iets buiten een centrum, een rustige locatie, dus huur auto of scooter. Dit kan vanuit hotel heel makkelijk geregeld worden.

    Goed hotel met prettige sfeer, nette kamer en vriendelijk personeel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    Kleinschalig, gezellig en schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee of op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hebben één minpunt en dat zijn de harde matrassen. Maar we realiseren ons ook dat dit persoonlijk is.

    Hartelijk ontvangst van Angelos, de eigenaar en heerlijk genoten van de kookkunsten van zijn vrouw Marrie. Mooie ruime kamers met een zeer mooie ruime badkamer(pas gerenoveerd) en een ruim balkon. Leuk, kleinschalig hotel op een rustige locatie, auto is een must. Op 500 meter van het Hotel heb je restaurant Vardiola, waar je heerlijk kunt eten met uitzicht op zee.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    9,6
    Eerste keer griekenland geweldig o.a. door mary
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee of op het Zwembad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt bijzonder vriendelijk we waren aan het eind van het seizoen maar tot eind een bijzondere goede service.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,5
    Fantastisch en voldeed helemaal aan de verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee en het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Kamer was zeer ruim en een prachtig groot balkon. Zeer vriendelijk en behulpzaaam personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,6
    De gastvrijheid en de rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee of op het Zwembad
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen op of aanmerkingen

    De gastvrijheid en de rustige omgeving. En goed eten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Prima kunnen genieten en relaxen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee en het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk en oprecht geïnteresseerd personeel. Schoon, nieuwe mooie kamers. Rustig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,7
    Goed geweest voor één keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe 3-persoonskamer met uitzicht op zee of het zwembad
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle aandacht naar Engelse gasten.

    Dat was allemaal goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Top hotel met super vriendelijk/lief personeel, perfect eten en een hele goede sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee of op het Zwembad
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De locatie, het personeel, het eten, de sfeer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,6
    Fantastisch adres..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe 3-persoonskamer met uitzicht op zee of het zwembad
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt een beetje,we misten lekkere koffie

    De gastvrijdeid van de eigenaren, de kamer was geweldig en super schoon. Maria is een geweldige kok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    10
    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee of op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Gastvrijheid, ruime kamer, ruim balkon, schone kamers,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Indien mogelijk een Nederlandstalige TV zender.

    Gastvrijheid, ruime kamer, ruim balkon, schone kamers, dagelijks schone handdoeken. Al het personeel doet hun best om het elke gast naar de zin te maken.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    10
    Wat een geweldig verblijf hebben wij in dit hotel gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wat een geweldig verblijf hebben wij in dit hotel gehad. Kamers waren top! Geweldige stortdouche. Badkamers zijn dit jaar gerenoveerd. Alles super schoon. Elke dag schone handdoeken. Angelos en Corina waren top! Je voelt je echt welkom in dit hotel! Nix is teveel. Angelos heeft ook een autoverhuurbedrijf. Wij hebben bij hem een auto gehuurd. Top geregeld! Je kan worden opgehaald vanaf de luchthaven. Je wordt weer netjes bij de airport gebracht wanneer je weer terug vliegt. Ook het eten was geweldig in dit hotel. De bbq de laatste dag gewoon gratis! En prijzen voor avondeten lagen tussen de € 8,00 en € 10,00. Echt een aanrader dit hotel! Airco is op de kamer aanwezig. Rustig gelegen! Je kijkt vanaf het terras ook op zee. Heel mooi!

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    10
    Mooi kleinschalig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi kleinschalig hotel. Prachtige kamers en nieuwe luxe badkamers met uitzicht op zwembad en zee. Rustig gelegen. Een paar dagen autohuren is wel aan te raden. De eigenaar (tevens eigenaar van een autoverhuurbedrijf) Angelos regelt dit op en top. De kamers en badkamers worden heel goed schoongemaakt en elke dag schone handdoeken. Gewoon heel schoon. Angelos is heel vriendelijk, zeer betrokken en behulpzaam evenals Corina (de rechterhand van Angelos). Dit hotel een een echte aanrader.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    Hartelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi niet op de kamers; alleen (in de centrale ruimte) beneden. Keukentje erg klein en weinig keukenspullen.

    Hartelijke ontvangst. Prachtige rustige plek, ver weg van lawaaierige dorpjes. Auto wel nodig. Mooi complex, schitterend zwembad. Grote balkons; prachtig uitzicht. Ze serveren heerlijke lunch tegen een kleine prijs.Fijne shuttleservice naar vliegveld.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    9,6
    Rust, reinheid en regelmaat
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi werkte niet altijd (lastig met kinderen van 15)

    Rust, reinheid en regelmaat

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: