Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aroma Dryos Eco & Design Hotel 3-sterren

Metsovo, Metsovo, 44200, Griekenland

#2 van de 21 hotels in Metsovo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 414 beoordelingen over dit hotel

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    Moet je van binnen zien!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer met Hydromassagedouche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanwijzingen in het dorp waar hotel ligt zijn slecht(tussen school en food market straat af) maar dat doet niets af aan het hotel

    Heel mooi hotel! Mag zich terecht design hotel noemen. Wij hadden een schitterend uitzicht op de bergen. Compleet ontbijt met lekkere filter koffie. Eigenares kan je tips geven wat te doen en waar te eten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    Mooi hotel, niet heel persoonlijk, maar wel gerieflijk. Zou er graag in de lente nog eens terug gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het had gesneeuwd en het zou prettig geweest zijn, als het terras en de toegangsweg wat schoongemaakt was, zodat de parkeerplaats van het hotel bereikbaar was geweest. Nu moesten we de auto ergens in een straatje laten staan, dat was geen fijn idee voor ons, omdat we ook recht voor een andere accomodatie geparkeerd stonden.

    Mooi kamers, niet al te groot, maar fijn ingericht. Goede matrassen en fijn bedlinnen. Fijne douche, leuk balkon. De man bij de receptie was niet al te spraakzaam, maar verder was iedereen erg aardig. Gezellige lounge en bar, mooi terras en mooi uitzicht. Heerlijk ontbijt (buffet) . Vlakbij het gezellige centrum ( ongeveer 200 mtr lopen)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk hotel in de Griekse bergen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Open Haard en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 6 nachten

    Aroma Dryos is een kleinschalig hotel met uitzicht op de groene bergen. Bij het boeken kan je kiezen voor uitzicht op de bergen. Vanuit het hotel loop je het stadje in met zijn gezellige plein en met veel restaurants binnen een paar honderd meter. Metsovo is gebouwd op een berghelling en de straatjes zijn steil. De ligging van dit hotel vlakbij het centrum is een groot voordeel. Het ontbijtbuffet is voortreffelijk met dagelijks wisselende Griekse specialiteiten; heerlijk. Heel aangenaam voor een meerdaags verblijf. Wie van wandelen houdt, loopt direct vanuit het hotel een van de goed gemarkeerde routes. Wij waren hoogzomer hier, maar met 25 graden en een windje wat het prima wandelweer. Reken wel op flink stijgen en dalen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    Friday en Georges waren een ideaal paar om gasten te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer met Hydromassagedouche
    • Verbleef 1 nacht

    Friday en Georges waren een ideaal paar om gasten te ontvangen. Wij hebben genoten van de centrale ligging en van het tiptop in orde zijn van deze accommodatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    Mooie kamers, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer met Hydromassagedouche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamers, prima ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Open Haard en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats niet bereikbaar door straatwerkzaamheden

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: