Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Athens Way

Arachovis 17, Athene, 10680, Griekenland

#120 van de 295 hotels in Athene

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1170 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Mooi schoon hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat geen douche deur voor de douche waardoor heel de badkamer nat werd. Je zit niet in de meest mooie buurt (veel graffiti).

    Heel vriendelijk personeel en echt een goed ontbijt met goede koffie. De kamers waren schoon en er zat een hele goeie airconditioning in die je ook wel echt nodig hebt in Athene in de zomer. Voor 2 tot 3 nachten is dit een goed hotel. Je zit dicht bij een metrostation heel handig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    5,0
    goed voor 1 nacht. Dichtbij het winkelcentrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De verouderde badkamer. Niet propere douche en de kamer rook onfris bij het toekomen. Ook 1 badhanddoek rook muf, alsof deze niet gewassen was. In de ontbijtroom was een waterlek in het dak, waardoor het gevaarlijk glad werd tijdens het ontbijt.

    De bediening was supervriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,4
    5
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras was oud de spiralen staken er bijna door. Daardoor met veel pijn opgestaan en nauwelijks geslapen

    De location was top. Midden in de stad een fijn hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,9
    Prima hotel in het centrum met een goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Internet moet echt verbeterd worden want werkt bijna niet en zakelijk gezien is dit heel belangrijk. Ik hoop dat Athens Way dit zeker gaat verbeteren.

    Kamers zijn goed, heerlijk bed, regendouche en koelkast op de kamer, ontbijt was ook prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    8,3
    Goed hotel iets uit het centrum, maar aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ontvangst was nerveus en de info was onvolledig. Hoewel het druk was en men gezegd had dat we mochten terugkeren verkozen we toch om ons verder te informeren in de bar. Weinig stopcontacten op de kamer.

    Goede prijs kwaliteit. De kamer aan de zijstraat is rustiger. Goed ontbijt, maar toch beter versgeperst fruitsap geven. Zeer goed en rustig restaurant in de omgeving "Rosalia"

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Het onbijt was heerlijk, en de kamers waren mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat nerveuze ontvangst, het was druk, alhoewel de receptionist ons gezegd had dat we later konden terugkomen voor verdere vragen hebben we ons verder geïnformeerd aan de bar.

    Het onbijt was heerlijk, en de kamers waren mooi. Goede prijs, kwaliteit.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,9
    Beschrijving
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De taxirit van en naar luchthaven vielen veel duurder uit dan een taxi die jezelf neemt. Ontbijt dat zij klaarmaken ( omdat voor het ontbijt tijd weg moest) is heel sober en droog.

    De klant vriendelijkheid en de hulp.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    5,0
    Persoonlijk zou ik een ander hotel aanraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderd, er miste een stuk douchewand. Het water liep niet weg zowel uit de douche als uit de wasbak. De kamers zijn vreselijk gehorig. Helaas hadden wij de pech naast en erg luidruchtig stel die uiteindelijk pas gingen slapen toen wij eruit moesten om kwart over 4 in de nacht. Ze hadden net zo goed naast ons bed kunnen staan zoveel geluids overlast. Wanneer je gewoon praat in de kamer is dit ook te verstaan voor de buren. Ik denk niet dat ze het allemaal erg goed bijhouden qua reparaties. Volgens mij hadden wij zelfs een wat "nieuwere" kamer.

    Het was redelijk Hygienisch. Het personeel was vriendelijk. De kamer zag er ok uit. Maar zelfs de 55 euro die we betaald hebben voor 1 nacht was mij eigenlijk te veel . Het dakterras wat ze omschrijven is overdekt en het uitzicht minimaal. Wanneer je van wandelen houdt is het hotel redelijk gelegen bij alle bezienswaardigheden en heb je eigenlijk geen metro kaart nodig als je net als ons op doorreis bent en maar 1 dag in Athene verblijft. Openbaar vervoer is goed te doen wanneer je de metro van het vliegveld neemt naar Syntagma ( 18 euro voor 2 personen) en van syntagma een taxi neemt ( ongeveer 5 euro) dan ben je vanuit het vliegveld in 50 minuten bij het hotel . Je kan ook een halte verder gaan en dan lopen naar het hotel. Maar met bagage is dat niet aan te raden omdat je bergopwaarts gaat. Al met al zou ik even verder zoeken naar een ander hotel. Als ik dan een tip mag geven ;-) Volgend bezoek aan Athene zal een hotel aan de kust worden met een 5 daagse metro kaart!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    Athene, wat een stad,dit hotel voegt hieraan een meerwaarde toe.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Eenvoud is troef! Goede locatie. Kleinschalig. Goed bed. Ruime kamer met keukenhoekje, ruime badkamer. Ontbijt en bar op de 6de verdieping, heel leuk!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,8
    Locatie, vlakbij erg goede en gezellige restaurants en...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, vlakbij erg goede en gezellige restaurants en kroegen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Schitterend terras met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schitterend terras met heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Mooie kamers, fijne omgeving en pracht dakterras met uitzicht op Acropolis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging, dakterras, fijne kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,8
    Voor 1 nachtje prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving van het hotel. Vieze oude buurt.

    Mooie kamer met goed werkende airco en het dakterras waar je ontbijt was prachtig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Ontbijt goed en leuk terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    DE wijk is armoedig

    Ontbijt goed en leuk terras.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Centrale ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,1
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto's waren mooier dan de werkelijkheid. Prima kleinschalig hotel dat erg zijn best doet.

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,9
    Mooi modern hotel voor een zeer goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    20 minuten lopen naar het centrum.

    Mooi modern hotel voor een zeer goede prijs. Lekker ontbijt op het dakterras. Vriendelijk personeel dat goed Engels sprak.

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    7,5
    We voelden ons heel erg welkom door het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Enkele meubels, met name in de badkamer, zijn aan vervanging toe. Het is schoon, maar op sommige plekken zouden ze wat beter kunnen stoffen.

    We voelden ons heel erg welkom door het personeel. Zeer lieve en warme mensen. Op de dag van ons vertrek moesten we vroeg op, hierdoor zouden we het ontbijt missen. De avond voor ons vertrek brachten ze ons ontbijt en een waterkoker, zodat we in de ochtend zelf thee konden zetten.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    6,7
    De ligging en personeel is zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De verhouding prijs-kwaliteit vind ik wat tegenvallen. Voor 100EUR per nacht heb je een beter hotel denk ik.

    De ligging en personeel is zeer vriendelijk. Ontbijt was lekker met vooral prachtig zicht over de stad (zeker als je buiten zit).

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    6,7
    Ik vond het lawaai van de omgeving hinderlijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik vond het lawaai van de omgeving hinderlijk. De badkamer was ook niet echt verstandig ingericht

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    9,2
    Goede airco, vriendelijk personeel, lekker bed, goede douche;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Goede airco, vriendelijk personeel, lekker bed, goede douche; normale en grote douchekop, ruimte voor 3 personen in douche

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: