Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa, Crete 5-sterren

Plaka, Elounda, 72053, Griekenland

#3 van de 53 hotels in Elounda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 647 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Adembenemend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Bungalow met zeezicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn niet geluidsdicht, je hoort je buren iets teveel.

    De locatie, het uitzicht van de kamer, het heerlijke ontbijt,... gewoon top! Een aanrader is het griekse restaurant, bijzonder lekker.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    9,2
    Mooie en rustige ligging, alle kamers hebben zicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Bungalow met zeezicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal duur voor het gebodene. Voor die prijs had in het nog wat hoogstaander en verfijnder verwacht. Het voelde soms wat massief aan, teveel volk samen oa bij het ontbijt voelde het een beetje refterachtig aan, wat niet bevorderlijk is voor de sfeer. De tuinen en grasperken kinderen iets beter onderhouden zijn. Airco in de kamer kon niet koud genoeg staan.

    Mooie en rustige ligging, alle kamers hebben zicht op zee. Zeer mooie ruime kamer, uitstekende bedden en extra zacht lakens. Het uitzicht was prachtig. Goed uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Verschillende restaurants.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Zwaar teleur gesteld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Bungalow met zeezicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst en de totale houding van het personeel. Typisch Amerikaans, honderd keer howe are you maar geen betrokkenheid en/of spontaniteit. Hiervoor in Cretohotel Palace in Rethymion geweest waar men dit tot in perfectie beheerst . Bij binnenkomst 2 dames welke vroegen of we nieuw waren ( met onze koffers) Geen welkomst drankje geen aandacht maar zo snel mogelijk naar de incheck. Daar las de dame vanaf het computerscherm voor wat ze vragen moest met blijkbaar 10 keer op het scherm hoe het ging. Amateuristisch en onpersoonlijk . Daarna rondleiding ? Vanaf het terras. Daar is dat restaurant en daar een zwembad en daar het strand, enz. Snel, niet geïnteresseerd en vooral gauw overdragen. Prima ontbijt maar ook daar zelfde laken en pak geen interesse maar kille onpersoonlijke maar wel goede service. Kamer prima, toilet en douche veel te klein, je kunt er letterlijk je kont niet keren. Door de sfeer in het hotel geen één keer on een van de restaurants gegeten. In de omgeving prima eten en hartelijke ontvangst zoals gewend in Kreta. Prima vis voor en goede prijs . Belboys waren de enige die het daar snappen .

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,6
    Kort maar zeer fijn verblijf gehad in het Blue Palace hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Bungalow met zeezicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles beviel ons eigenlijk zéér goed; enkel spijtig dat er maar 1 kabellift aanwezig is, waardoor je soms lang moet wachten en sommige WC's hadden af en toe de neiging om slecht door te spoelen.

    Uiterst gastvrij en behulpzaam personeel dat je met plezier meeneemt in hun golfkarretjes om een klim naar de receptie te vermijden wanneer de kabellift lang op zich laat wachten. Alles zeer proper, lekker eten met voldoende keuze bij het buffet en het geheel in een mooie, leuke setting.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,6
    Fantastisch hotel van alle luxe voorzien!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Bungalow met zeezicht
    • Verbleef 7 nachten

    fantastisch lux hotel gebouwd tegen een berg en van alle gemakken voorzien. Het is niet goedkoop maar dat weet je van tevoren. Kamers waren erg mooi, personeel heel vriendelijik, als ik een minpuntje moet noemen dan is het dat het buffet restaurant wel iets gezelliger zou kunnen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    10
    zeker een aanrader voor als je van comfort houdt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Bungalow met zeezicht en eigen zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad bij je kamer, zat v.n.l. in de schaduw en je had geen privecy, je keek bij de buren naar binnen of zij bij jou

    het ontbijt was perfekt, uitstekende kamer, ik zou er de volgende keer geen zwembad bij nemen, heeft geen zin, zit toch vnl in de schaduw, en je hebt geen privecy, je kijkt zo bij de buren naar binnen.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,6
    zicht, kamers, strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    lift tussen receptie en strand te traag

    zicht, kamers, strand

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,8
    Het ontbijt was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WiFi in de kamer!

    Het ontbijt was heerlijk!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: