Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Caravel Hotel Apartments 3-sterren

Iraklidon 101, Ixia, 85101, Griekenland

#6 van de 25 hotels in Ixia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 154 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Fijn appartement!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht was niet heel mooi maar we zaten wel heerlijk rustig, maar we hebben totaal geen last gehad van de drukke weg waaraan het appartementencomplex ligt. De badkamer is klein vergeleken met de rest van het appartement, maar wel net groot genoeg.

    Personeel is erg vriendelijk en helpen je met alle vragen die je hebt. Het appartement wat wij hadden had 2 keer een balkon(woonkamer en slaapkamer) en ook een airco in de woonkamer en in de slaapkamer. Alles werd goed schoon gehouden en de handdoeken zijn op tijd verwisseld. De locatie is ideaal, ongeveer 5 minuten lopen van het openbare strand. Het complex ligt aan de grote straat waar alle restaurantjes en winkeltjes zitten. Als wij nog een keer terug keren naar Rhodos zouden we dit appartement zeker nog een keer boeken. Prijs kwaliteit verhouden is goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    6,7
    Rustig appartementencomplex
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het internet was wel gratis, maar heel slecht. De bedden waren smal en kort. Het zitgedeelte miste wat comfort in de vorm van kussens.

    Uitzicht was goed en de grote balkons waren fantastisch. Ook de cleaninglady was netjes, snel en goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,2
    ruim appa met balkon -- zeer vriendelijk personeel --...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    geen eigen parking

    ruim appa met balkon -- zeer vriendelijk personeel -- ondanks de ligging in een drukke straat, toch zeer rustig -- zeer goed restaurant (coconut) onderin het hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    Heel erg genoten in een top accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Rondom het zwembad is er erg weinig ruimte.

    Alles eigenlijk!

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    7,9
    Ons appartement (209) was ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad is wat sfeerloos. Ixia, Rhodos stad en Lindos zijn echt verpest door het massatoerisme. Alleen maar souvenirs winkels sportbars en restaurants met foto-menuborden. De 7 bronnen is echt niet bijzonder. 1 klein beekje... Thats it. Er zijn wel wat kleinschaligere plekjes in Rhodos, maar dan moet je wel een auto huren.

    Ons appartement (209) was ruim en schoon. De bedden (matras iets zacht) sliepen prima. Elke dag schone handdoeken. De eigenaren zijn heel erg gastvrij en vriendelijk. De zee/ het strand vlakbij ons appartement was heerlijk!! We hebben heerlijk gegeten bij Villa di Mare en Le gourmet.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,8
    zeer goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer goede service. Kort bij Rhodos stad, een aangename afkoeling aan deze kant van het eiland. Zeer gedienstig personeel

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: