Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Civitel Creta Beach 4-sterren

Andrea Papandreou 74, Amoudara Herakliou, 71414, Griekenland

#10 van de 48 hotels in Amoudara Herakliou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 118 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,3
    Prima vakantie in de zon om uit te rusten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In eerste aanleg in o.i te eenvoudig huisje geplaatst: werd wel direct upgrade voor geregeld op ons verzoek. De directe omgeving moet nog wat "groeien".

    Zeer gastvrij gastgericht personeel. Prima buffeteten met veel keuze. Mooi zwembad en goed meubilair. Je loopt zo het strand op. Leuke buitenbar. Mooi terras met zeezicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,2
    Het verblijf was prima.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wat minder. Bij de douche hing nog een gordijntje zoals in de jaren 70. Verder was het appartement prima

    De vriendelijkheid van het gehele personeel. Service staat hoog in het vaandel. Park zag er echt heel goed verzorgd uit. Het eten was heerlijk en zeer gevarieerd. Het eten was met zorg bereid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Prachtige ligging. Vriendelijk personeel. Eten top!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Als ik weer naar Kreta ga, kom ik hier zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Behulpzaam personeel dat meedenkt over dagbesteding, heerlijk eten, prachtige locatie aan zee

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Ik verbaasde me erover dat ik een armband om kreeg.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik verbaasde me erover dat ik een armband om kreeg... Blijkbaar is dat de gewoonte ... Zijn er echt geen andere systemen om te laten zien dat je "gast" bent ? En zeggen dat er mensen zijn die dat zonder problemen weken aan een stuk dragen...

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,5
    De vriendelijkheid vh personeel, het eten was voor een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een groot hotel met buffetvorm en animatie ligt ons zo niet..Olympisch bad steeds in de zon, geen schaduw errond en veel animatie. Het geeft meer een chique campinggevoel.

    De vriendelijkheid vh personeel, het eten was voor een buffetvorm goed. Ook het apart zitten in bungalows is aangenamer dan hotelkamers, maar ze staan per 2 en zijn wel heel gehorig. Het strand a het hotel beviel ons wel.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    9,6
    Hoge prijs/ kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Hoge prijs/ kwaliteitsverhouding

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    9,6
    Prettige ontvangst en uitleg aan de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prettige ontvangst en uitleg aan de receptie. Snel acclimatiseren en thuis te zijn op het complex. Vriendelijk en behulpzaam. Niets dan lof

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: