Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Danae Hotel 3-sterren

43, Kazantzakis st, Aegina Town, 180 10, Griekenland

#9 van de 25 hotels in Aegina Town

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 384 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    8,8
    Aangenaam hotel op een aangenaam eilandje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ferry-strike. En ze gingen ons vanuit het hotel helpen om een taxi-boat te nemen. Dat is wel niet zo vlot verlopen: ligt vermoedelijk niet aan het hotel, maar aan de manier dat die mannen van die taxi-boten te werk gaan: dag voordien zijn we een u of 2 in de haven gaan rondhangen, geen taxi-boot gezien. Dag zelf waren we daar om 7u45 en zijn rond 9u vertrokken geraakt - nadat we van de éne boot (Christopher) nog overgestapt zijn op de andere - die eerder bleek te vertrekken!

    Ontbijt was verzorgd - ondanks het feit van de weinige toeristen - wegens ferry-strike. Zwembad. We hadden fietsen gehuurd in het centrum van Aegina en konden deze aan de zijkant vooraan makkelijk in de schaduw neerzetten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    Leuk 'American style' hotel met prima zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie hotel is aan weg met slechte afgang naar de zee. Het ligt wel op goede loopafstand van Aegina stad (600 meter).

    Erg leuk hotel, beetje "American Motel-achtige" uitstraling met mooi zwembad in het midden van het complex. Erg vriendelijk personeel, prima ontbijt. Zou in 2011 zijn gerenoveerd. Dat konden wij er niet helemaal van afzien. Kamers waren simpel met op begane grond leuk zitje aan de zwembad kant.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    Mooi uitzicht vanaf de kamer, goed ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,2
    Gezellig en rustig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer mischien beetje klein

    Gezellig en rustig hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    wegens boot staking geen veerboten, echter had het hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    -

    wegens boot staking geen veerboten, echter had het hotel vervoer via een watertaxi bedrijf geregeld voor ons.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel, ontbijt, zwembad met poolbar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bed

    Vriendelijk personeel, ontbijt, zwembad met poolbar

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,2
    Uitrusten zit er bij in
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 9 nachten

    Goed eten, fijn zwembad en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Mooi verblijf op Aegina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was niet heel comfortabel maar sliep verder prima.

    Prachtig zwembad, mooie locatie en prima ontbijtbuffet!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    9,2
    Heerlijk, schoon familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitstekende service en vriendelijkheid van het personeel hebben wij als zeer prettig ervaren.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    geweldige plek, dichtbij de warme middellandse zee;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het eiland heb je snel gezien.

    geweldige plek, dichtbij de warme middellandse zee; Prachtig om te snorkelen, zwemmen. Dorpje is "cosy". We waren zeer aangenaam verrast door het onaangekondigd halen en brengen van en naar de boot. Personeel vriendelijk en hulpvaardig

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    6,7
    Het uitzicht is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij vonden de bedden hard. Wij vonden het een hotel waar je veel geluiden hoort van buitenaf ondanks dat het nog geen hoogseizoen was. Omdat het nog geen hoogseizoen was , was het restaurant niet open en bij het ontbijt was het erg koud.

    Het uitzicht is fantastisch. Ook leuk dat je een balkon hebt aan elke kamer. De mensen doen hun best maar spreken vaak alleen grieks.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: