Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Diethnes Hotel 2-sterren

Peoniou 52 (Larissis Station), Athene, 10440, Griekenland

#255 van de 295 hotels in Athene

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 464 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was slecht en erg luidruchtige kamers, je kon de buren horen als ze bijvoorbeeld de wc doorspoelen.

    Het ontbijt was uitstekend, erg vriendelijk personeel en het zat dichtbij het metro station en het centraal station. Hotel is simpel maar prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    De behulpzaamheid van het personeel.
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik dacht dat het hotel een luchthaven shuttle dient had, en dat bleek niet het geval te zijn. Het baliepersoneel heeft me wel uitstekend geholpen met andere - betaalbare - opties zodat ik geen taxi moest nemen.

    De behulpzaamheid van het personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    6,7
    Behulpzaam aan de receptie, de receptioniste heeft ons goed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was erg slecht. Ver van het centrum al is het met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

    Behulpzaam aan de receptie, de receptioniste heeft ons goed geholpen met het regelen van een auto. Prijs kwaliteit was prima

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Prima plek om te zijn voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douchekop bleef niet hangen.

    Vriendelijke receptie en goed geholpen bij een taxi bestellen om 4.45u naar plek Shuttlebus vlieveld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,2
    aangenaam verblijf en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    wij waren voor de zesde maal in Diethnes en waren telkens heel tevreden (ligging -personeel - sfeer- netheid)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    Prima uitvalsbasis vlak bij de metro waar je gratis je auto kunt parkeren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een nieuwe airco die erg stil was

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    6,7
    Heel vriendelijk, behulpzaam personeel aan de balie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ondanks de rustige kamer veel last gehad van het lawaai in de hal en aan de balie, vooral 's avonds laat en 's nachts. Kleine, niet goed verluchtbare kamer. Ingewikkeld internet-systeem en geen internet op de kamer. Athene-stad is erg druk, veel lawaai en er hing (op dat moment) erg veel smog.

    Heel vriendelijk, behulpzaam personeel aan de balie. Een lift. Een rustige kamer. In een relatief rustige buurt.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,5
    Het hotel ligt heel praktisch min of meer tegenover het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De inrichting is zeer eenvoudig en de airco doet het niet heel goed (het was erg heet toen wij er waren).

    Het hotel ligt heel praktisch min of meer tegenover het station Larissis. Op korte afstand bevindt zich een snackbar die de lekkerste pita gyros van Athene verkoopt. Het centrum en alle belangrijke bezienswaardigheden zijn makkelijk bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    5,8
    Locatie, dichtbij het metro station en een supermarkt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We werden weggestopt in een achterkamertje op de bovenste verdieping waar ook het dakterras is. Niet prettig. De kamer was niet wat wij hadden verwacht. Verschillende zaken, zoals telefoon, haardroger en minibar ontbraken. De deur van het trappenhuis ging op slot! Alleen kleine lift ter beschikking. Geen veilig gevoel. Uiteindelijk kregen we wel een eigen sleutel voor deze deur. Een andere kamer was niet meer beschikbaar en op enige compensatie konden we verder ook niet rekenen!

    Locatie, dichtbij het metro station en een supermarkt. Over het algemeen vriendelijk personeel. Ontbijt simpel, maar goed.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    4,6
    Vlakbij metrostation
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen hulp bij binnenbrengen bagage. We moesten een trap op om binnen te komen. Wel moesten we binnen direct een formulier invullen en betalen.

    Vlakbij metrostation

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    6,3
    leuke aankleding
    • Vakantiereis
    • Stel

    het bed was hard. we voelde de vering zitten.

    leuke aankleding

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,8
    locatie (metro, treinstation) - personeel - netheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    locatie (metro, treinstation) - personeel - netheid

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    6,3
    Locatie en vriendelijkheid van de personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer te klein en ook was er geen zit plaats in de kamer.

    Locatie en vriendelijkheid van de personeel.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,8
    ontvangst - netheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    ontvangst - netheid

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,9
    Sfeer en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hard bed

    Sfeer en personeel

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    Dichtbij het metrostation
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dichtbij het metrostation

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,7
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Airco bleek een ventilator te zijn, die veel herrie maakte

    Goede bedden

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: