Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ekies All Senses Resort 4-sterren

Vourvourou, Vourvourou, 63078, Griekenland

#22 van de 42 hotels in Vourvourou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 195 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,5
    Super resort als je je niet stoort aan constant gillende en huilende kinderen om je heen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    Er waren heel veel babies en kinderen onder de 8 jaar. Constant gegil aan ontbijt, avond eten en op strand en in zwembad. Het ergste vond ik de hoeveelheid gillende kinderen in luiers in het water op het privé strand. Ik was met twee pubers daar is het resort minder op ingericht. De kamers waren te eenvoudig voor de prijs.

    Prachtig resort. Super qua ligging, prachtig ingericht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,7
    Ons hele gezin heeft een fijne vakantie gehad, voor dit geld mag je echter nog meer verwachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Suite
    • Verbleef 10 nachten

    Voor deze prijs had het resort en de bediening perfect moeten zijn. Daarnaast zijn de prijzen van eten en drinken hoger dan in Amsterdam, dat is toch jammer voor griekenland. Ook merk je dat een gedeelte van het personeel er maar voor een paar maanden zit, zeggen goedbedoeld "nee" als ze niet weten of iets kan, blijkt later wel beschikbaar.

    Uitgebreid en heerlijk ontbijt, kleinschaligheid, veel families met kinderen, gedurende de gehele dag restaurant / bar open voor eten en drinken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    Met kids en kleinkids enorm genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super mooi schoon resort, met heel veel gezellige en mooie faciliteiten! Echt super ! Een aanrader . Ook voor onze kinderen en kleinkinderen een hele mooie ervaring ! Behulpzaam personeel !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    kon geen betere eerste vakantie met mijn baby wensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 8 nachten

    Eten en drankjes zijn aan de prijzige kant. Als je naar het bij behorend dorpje wilt, dan is het nog een (donker) stukje om te lopen met de kinderwagen. Auto is wel een aanrader. Ook om het eiland te verkennen.

    We gingen met onze baby van 4 maanden voor de eerste keer. Het hotel is erg geschikt voor een eerste vakantie. Het hotel is erg gericht om met met kinderen op vakantie te gaan. Zeker een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,5
    Enorm genoten van blote voeten luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwerking zwembad houten vloer

    Rust / uitzicht / mentaliteit / ontbijt / natuurelemten/ Ontspannende sfeer niks moet alles mag

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    10
    Fantastisch verblijf waar je echt verwend wordt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer, maar daar kan niemand wat aan doen :-)

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    9,2
    De locatie is echt super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast in de kamer aan het zwembad.

    De locatie is echt super.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    7,1
    Prachtige locatie en kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijzen van consumpties zijn ronduit hoog. Wij komen uit Amsterdam en zijn wat gewend !!!

    Prachtige locatie en kamer. Personeel super aardig. Perfect. Wij komen terug

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    7,5
    Prachtig hotel met goede sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het zwembad staan te weinig parasols en bedjes Onze kamer (pool 5) was erg donker. Het cocomat matras vonden wij niet fijn liggen.

    Prachtig hotel met goede sfeer. Aardige mensen en een heerlijk ontbijt. Op het strand staan mooie bedjes en je kunt er lekker eten.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    10
    accomodatie, rust en omgeving is prachtig, andere gasten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    accomodatie, rust en omgeving is prachtig, andere gasten prima . goeie sfeer

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: