Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Elefsina Hotel 4-sterren

Dimitras & Riga Fereou, Elefsina, 19200, Griekenland

#1 van de 2 hotels in Elefsina

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 293 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Prima accomodatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Omgeving / wijk is druk en niet aantrekkelijk.

    Parkeren in hotel-parkeer-garage was goed geregeld. Ontbijtbox bij vroege check-out. Restaurant op dakterras.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    9,6
    AANBEVELENSWAARDIG OM DOOR TE REIZEN NAAR HET (NOORD)WESTEN VAN GRIEKENLAND.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben eenmaal gebruik gemaakt van de computerinstallatie van het hotel. Deze werkt heel traag (oude computer). Ook ditmaal was het avondeten goed van smaak, maar men heeft het ons veel te afgekoeld geserveerd.

    Wij hebben al driemaal in dit hotel verbleven, telkens voor één nacht. Het ligt op 45 minuten rijden van de luchthaven, ten westen van Athene. Het is dus zeer interessant als eerste hotel (of als laatste hotel bij terugkeer naar de luchthaven) als je dag twee verder reist naar het westen of noordwesten van Griekenland. De kamers zijn er ruim. Het buffetontbijt biedt een behoorlijke keuze. Je kan er lekker dineren. Het personeel is vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,2
    zakelijk verblijf in een luxe prettige omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks, maar wederom het is naar mijn mening is het een echt zaken hotel omdat ik Elefsina niet een echte toeristische plaats vind, maar dat is mijn mening. Ik had vorig jaar mijn vrouw mee genomen en die heeft tijdens mijn zakelijke bezoeken genoten van de relax sfeer van en om het zwembad, geen straf om zo op mij te moeten wachten.

    na een dag zaken doen is het hotel een oase van rust en luxe met een West Europese keuken, heel verassend en erg goed. Ontbijt is waanzinnig uitgebreid. Ik kreeg na mijn ontbijt en uitchecken toen ik nog even relax op het terras bij het zwembad ging zitten en een frappe (koude koffie met een bolletje vanille ijs) ging drinken daarna te horen toen ik wilde afrekenen dat dit bij het ontbijt hoorde! tip de straat heet dimitros maar mijn gehuurde auto en navigatie noemt het dimitras.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,9
    Prima hotel als uitvalbasis voor een rondreis door Griekenland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is redelijk. Veel zoetwaren wat voor Griekenland gebruikelijk is. De locatie is prima als uitvalbasis voor een rondreis door Griekenland maar verder niet veel te beleven. Uitzicht op olieraffinaderijen. Je hebt geen last van de lucht.

    Prima hotel met ruime kamers. Ook leuk ingericht met mooie moderne kunst aan de muur. Boven op het dak hebben ze een leuk en mooi dakterras waar je lekker een borrel kan drinken en ook goed kan eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Aangename tussenstop met goed ontbijt en ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De omgeving van het hotel is niet echt aantrekkelijk. Het is dichtbij de haven van Elefsina, en op het dakterras heb je langs de ene kant zicht op heuvels, terwijl langs de andere kant je zicht hebt op een petrochemisch complex (in de verte).

    Uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel en mooi hotel. Leuk zwembad. Mooi dakterras. Dit was voor ons een korte tussenstop na een vlucht aankomend in Athene en doorgaand naar de Peloponesos, en aldus was dit heel ok, maar misschien niet ideaal om langer te blijven of als uitvalsbasis, wegens de omgeving (stadje Elefsina). Het is dichtbij de luchthaven, wat het makkelijk maakt. Het dakterras dient als restaurant, en de kok maakt smakelijke en heel modern ogende gerechten. Heel aangename bediening

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Prima als tussenstop vanuit Delfi op weg naar Athene airport
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco in de lift en gangen. Heel benauwd. In de gym was geen airco, dus veel te warm. Lekker gegeten in het restaurant. Alleen het personeel stond continu met elkaar te kletsen, je moest alles vragen.

    Goed hotel, zodat we de volgende ochtend snel bij de luchthaven van Athene waren. Dit was 45 min rijden. Goed restaurant op dakterras. Fijne kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Met hele familie in hotel super genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Niets

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed verzorgd Bediening zeer vriendelijk Eten in Restaurant Zeer goed en goedkoop geprijsd Fijne kamer met balkon en airco, minibar, kluis Kamer werd goed schoongehouden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze zeiden bij inchecken dat we nog moesten betalen maar we hadden al vooraf betaald

    Restaurant op dakterras, heerlijk eten, geweldig ontbijt, mooi zwembad en ruime kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    10
    Heerlijk relaxen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen goed strand op loopafstand. Met taxi naar treinstation en can daaruit met trein 20 min naar een goed strand is te doen. Met bus naar Athene meer dan 1 uur. Leuk voor 1 dagje maar niet voor hele week. Aan te raden auto te huren. De mogelijkheid roken te beperken.

    We hadden met z'n drieen een connected room, 2 badkamers op de 3 e etage met uitzicht op zwembad. Natuurlijk heel luxe.... Personeel, eten, schoon. Prima!! We gaan zeker terug!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    om zeker terug te komen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het eten; kwaliteit is niet zo goed

    Het dak restaurant; fantastich

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    10
    Plezierig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het zou lekker zijn als er vers sinaasappelsap bij het ontbijt was.

    Vriendelijk personeel, heerlijk diner

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,6
    wil je buiten athene verblijven dan is dit comfortabele en luxe hotel een erg goede optie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ruimte om te parkeren en het goede ontbijt en de prachtige,comfortabele lounge

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,9
    aangename kamers, prettige bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een heerlijke Griekse salade na aankomst om 22.30 uur.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,6
    Wij hebben dit hotel uitgekozen als laatste stop van onze...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets, Wij hadden twee kamers geboekt, maar door drukte was 1 kamer overboekt. Dit is na 20 sorry's keurig en ruimschoots opgelost.

    Wij hebben dit hotel uitgekozen als laatste stop van onze fly en drive vakantie. Hotel ligt in een buitenwijk van Athene. Goed bereikbaar en een prima parkeer kelder onder het hotel. Vannaf dit hotel ben je in een 40 min op de luchthaven. Kamer was luxe, personeel zeer vriendelijk zwembad heerlijk en ontbijt buffet uitgebreid lekker. Als je het hotel uitloopt, ben je in 5-10 in een levendig centrum met leuke winkelstraatjes en restaurantjes.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    goed ontbijt, Kamers ruim en schoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    avond eten in Restaurant matig.

    goed ontbijt, Kamers ruim en schoon

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    10
    Alles
    • Stel

    Niets

    Alles

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    8,8
    Mooi hotel op korte afstand van Athene airport.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omgeving en wat moeilijk te vinden.

    Mooi hotel op korte afstand van Athene airport. Komen hier voor de tweede keer als start van de vakantie.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,6
    Een vier sterren hotel, met buitenzwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Industriestad, minder goede ontvangst WiFi

    Een vier sterren hotel, met buitenzwembad.ondergrondse parkeer garage,

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    Heel lekker gegeten in het dakrestaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel lekker gegeten in het dakrestaurant. Aangenaam zwembad. Heel verzorgd ontbijt.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    we waren net geland en we konden om 23 uur nog een heerlijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    we waren net geland en we konden om 23 uur nog een heerlijke warme maaltijd krijgen. top!

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,2
    Gastvrij, prachtig dakterras, heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prijzig diner

    Gastvrij, prachtig dakterras, heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    9,2
    Goede service, lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    zwembad is blijkbaar ook toegankelijk voor jongeren van buiten het hotel maar dit stoorde niet echt.

    Goede service, lekker eten.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    8,8
    ligging tov vliegveld, 45 minuten rijden
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    ligging tov vliegveld, 45 minuten rijden zwembad om lekker bij te komen. restaurant tegen acceptabele prijzen

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    7,5
    Bediening in de bar en het restaurant.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bediening in de bar en het restaurant.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: