Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Elena Ermones 3-sterren

Ermones, Ermones, 49100, Griekenland

#9 van de 11 hotels in Ermones

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 268 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Rustige vakantie in mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten

    Dringend te renoveren badkamer, omgevingslawaai 's avonds, matig ontbijt.

    Fantastisch uitzicht over de baai, vriendelijke uitbaters. Splinternieuwe matras gekregen tijdens verblijf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    8,3
    Prachtig uitzicht op de baai van Ermenes? Het ontbijt was...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    Ik was er midden mei en was er de enigste gast. Het zwembad was nog niet klaar voor gebruik.

    Prachtig uitzicht op de baai van Ermenes? Het ontbijt was uitstekend. Heel goed voor wie eens helemaal tot rust wil komen in een prachtig decor.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    Wij hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje afgelegen

    Zwembad Uitzicht Vriendelijke mensen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Prima lokatie om dagtochten te maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    standaard ontbijt met heel weinig variatie

    Netheid van kamer en zwembad was zeer goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,8
    Aangenaam, verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Zeer hartelijke betrokkenheid van de uitbaters met hun klanten. Overijverig en enorme inzet voor de klanten.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    8,3
    Gastvriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig te doen in en om het hotel zelf. Bar bij zwembad bijv niet in werking, onbemand.Misschien door laagseizoen? Strand werd bezet door ligbedden van een ander hotel. Wij mochten daar géén gebruik van maken. Verder geen andere alternatieven en weinig plek over.

    Gastvriendelijkheid. Iedereen even beleefd en netjes. Schoon. Mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,8
    Enorme gastvrijheid, je bent er meer dan welkom!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets!

    Enorme gastvrijheid, je bent er meer dan welkom! Kostas, de eigenaar en zijn zoon zijn uitstekende gastheren!! Daarnaast is Kostas een uitstekende Kok, we hebben genoten! Mooie lokatie!!

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    8,5
    Kostas, de eigenaar, een lieve hardwerkende man, altijd tijd...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig volk

    Kostas, de eigenaar, een lieve hardwerkende man, altijd tijd voor babbeltje en een ouzo, de rust. Zodra je in dit hotel binnen stapt voel je,je thuis.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    8,8
    Prachtig uitzicht en enorm vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig uitzicht en enorm vriendelijk personeel. Heel fijn! Wij komen nog eens terug.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,8
    vriendelijkheid, rust, thuisgevoel
    • Vakantiereis
    • Stel

    er hangen sinaasappelen in de tuin en toch krijg je sinaasappelsap uit een brik, jammer

    vriendelijkheid, rust, thuisgevoel

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,9
    Gastvrijheid, zwembad & uitzicht op baai en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed, WiFi en ontbijt

    Gastvrijheid, zwembad & uitzicht op baai en zonsondergang. Super schone kamer en mogelijkheid tot gratis wasservice.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,8
    Prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie. Zeer proper hotel. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar. Deed het maximum om het naar onze zin te hebben.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: