Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Elounda Bay Palace, a Member of the Leading Hotels of the World 5-sterren

Main Street, Elounda, 72053, Griekenland

#17 van de 53 hotels in Elounda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 315 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,1
    zeer mooie lokatie, kamers verouderd en eten is geen top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    standaard en premuim kamers zijn zeeeer verouderd , zijn verhuisd naar het nieuwe deel : prachtige kamer met zicht op zee en zwembad voor een 8 tal kamers . Eten is niet verzorgd en ook niet lekker : kan niet voor een leading hotel

    locatie prachtig gelegen aan de zee , mooie tuin, aangenaam zwemmen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    9,6
    uitstekende ligging van indrukwekkend resort aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    wij hadden een dagexcursie per bus naar Knossos en Iraklion besteld en voelen ons bedrogen door de Firma Byron Travel : tweemaal meer dan 2,5 uur op een bus zitten voor een parcours van minder dan 100 km langs vaak smalle wegen -terwijl de autoweg meestal werd vermeden !- ,om in meer dan 10 plaatsen in Oost-Kreta toeristen op te pikken is niet ernstig ; beter kleinere bussen zelfs voor 10 € meer- die telkens maar een beperkt aantal plaatsen -bijv. Elounda en Agios Nikolaos -aandoen en de verplaatsing zou minder dan de helft zolang duren en meer tijd vrijmaken om her boeiende Iraklion intensiever en Knossos vroeger in de al warme morgen te bezoeken

    uitstekende ligging van indrukwekkend resort aan de prachtige en rustige baai van Elounda ; mooie wandelingen mogelijk naar Olous en het gezellige stadje Elounda met uitstekende restaurantjes en strandbars ; zolang het museum in Agios Nikoloas niet is heropend (pas in 2020) ,heeft deze rommelige en drukke stad niets meer te bieden dan Elounda ;een excursie per boot naar het verlaten eilland Spinalonga wel een must. Het resort is een paradijs voor zonners en zwemmers ; de keuken is zeer gevarieerd en halfpension is aan te raden en uitstekend ,daarnaast nog een aantal aparte restaurants en bars in het domein en aan zee van goede kwaliteit; zeer gedienstig en vriendelijk personeel ,dat ettelijke talen beheerst

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,4
    tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met uitzicht op de bergen
    • Verbleef 10 nachten

    Het is een vrij groot hotel en heeft ruim voldoende grond en een privébaai. D.w.z. genoeg ruimte voor tuinen, gras om op te zonnen onder mooie kleine bomen, terrassen, meerdere tennisbanen etc. Het terrein rond de baai is goed verzorgd en romantisch aangelegd. Ook zijn de gemeenschappelijke ruimten (eetzaal, lobby, lounche, de gangen, het zwembad) erg ruim opgezet, maar die ruimte staat in schril contrast met de ruimte die je op je eigen kamer hebt. Die is zonder meer teleurstellend klein voor zo een luxe hotel. De kamers zien er wel netjes uit, maar zijn wat verweerd. Er is duidelijk nooit een renovatie geweest van de marmeren badkamers en het vele bruine houtwerk. Het ziet er dan ook uit als vergane glorie (niet vies gelukkig). Ik had verwacht dat er koffie en thee op de kamer zou zijn en een koffieapparaat zodat je 's ochtends of 's avonds nog een lekker kopje koffie op je eigen terras kon drinken. Bij deze prijsklasse verwacht ik dat wel. De kamer kwam daarom wat marginaal over qua luxenivo, maar misschien verwachtte ik teveel voor 350 euro per nacht voor een tweepersoonskamer. Verder hoor je op de kamer in de ochtend en avond continu het klappen van de deuren als andere gasten hun kamers verlaten. Vrij irritant. Positief daarentegen is dat de kamer elke dag in de ochtend en avond wordt schoongemaakt en je ook weer schone handdoeken krijgt. De kamermeisjes/dames waren ook erg vriendelijk. Daar is niet op bezuinigd. Wat een beetje jammer was, is dat ik op meerdere plekken in het hotel regelmatig een vrij sterke rioollucht rook. Helaas ook op het terras van de eetzaal (ontbijt en diner). De lucht was dan zo erg dat ik niet meer wilde eten. Het eten zelf is vrij matig (dus ik ben steeds minder gaan eten, wat wel goed voor mijn lijn was; een prettige bijkomstigheid). Er is wel veel keus bij het ontbijt en dinerbuffet, maar de kwaliteit laat te wensen over. Een eenvoudige bistro thuis is zeker smakelijker.

    Het personeel was erg vriendelijk ofschoon ik ook het idee kreeg dat ze soms wat arrogant waren, alsof ze het beste hotel op Kreta zijn en de klant dat moet waarderen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    10
    Luxe luxe luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met uitzicht op de bergen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkt niet in het voorjaar dus slaap je snachts met een open pui.

    Wat een fantastisch ontbijt. Alles wat je kunt wensen is beschikbaar. De kamers zijn ontzettend ruim met fantastische badkamer en heerlijke bedden. Hier kom je echt tot rust en beleef je onwijze luxe.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    10
    perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    niets eigenlijk

    eigenlijk alles : vriendelijkheid van het personeel, ontbijt, diner en de diverse keuze mogelijkheden tussen mediterane, italiaanse, japanse en Griekse restaurants ter plaatse

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Locatie en service waren geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met uitzicht op de bergen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed met dekens was niet top comfortabel!

    Locatie en service waren geweldig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    10
    uitstekend gewoon
    • Zakenreis
    • Groep
    • Klassieke Kamer met uitzicht op de bergen
    • Verbleef 5 nachten

    niks

    uitstekend gewoon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Wat een top hotel, locatie en geweldig personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Hotelsuite met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was uitstekend! Personeel zeer vriendelijk

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    9,2
    Mooi gelegen complex met veel voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs van de gerechten in de a la carte restaurants was in verhouding tot de kwaliteit te hoog.

    Mooi gelegen complex met veel voorzieningen. Ligt op loopafstand van het dorp Elounda

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,3
    De locatie, het eten is super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs-kwaliteit veel te duur, wij hebben hetzelfde al gevonden op Kreta voor de helft van de prijs.

    De locatie, het eten is super! Vriendelijk personeel. De details zijn af!

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    6,7
    Mooie plek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijzen voor drank is niet echt normaal.

    Mooie plek.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    10
    de meerdere mogelijkheden om ergens te ontspannen , zonder...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de meerdere mogelijkheden om ergens te ontspannen , zonder dat er heel veel mensen om ons heen lagen

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: