Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Enagron Ecotourism Village

Main Street, Axós, 74051, Griekenland

#1 van de 2 hotels in Axós

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 93 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    Enagron is werkelijk een parel in het mooie, groene en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Enagron is werkelijk een parel in het mooie, groene en rustige binnenland van Kreta. Het kleinschalige hotel bestaat uit een prachtige tuin waar de appartementen en kamers zeer mooi ingeplant zijn. Het personeel is ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Het eten in het restaurant is zeer lekker en wordt met de grootste zorg bereid. De kamers zijn zeer ruim met goede bedden. Het hotel voorziet ook in excursies die door Adonis op een toffe manier begeleid worden. Tip: Enagron ligt afgelegen maar als je gebruik maakt van de map met autoroutes die het hotel je ter beschikking stelt, ga je je niet snel vervelen en kom je op ongekende prachtige plekken temidden van de natuur. Vooral het Nida plateau is een aanrader. Sluit je dag vervolgens af met een frisse duik in het prachtige overloopzwembad met zicht op de groene bergen. Wij hebben al vele agriturismo’s bezocht maar Enagron behoort toch tot de favorieten!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,2
    Kreta, maar dan even anders als een strandvakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren goed genoeg, maar daar vallen nog wel wat punten te scoren.

    De opzet en locatie van het complex. Een gezellig rustoord-dorpje in een prachtig dal. De appartementen zelf zijn in een erg leuke landelijke stijl opgezet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,2
    Ontzettend relaxt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hebt zeker een auto nodig om ergens naar toe te gaan. Strand is bijna een uur rijden. Taxi is niet haalbaar.

    De ligging, totaal niet touristisch. En de gastvrijheid en het eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,1
    Fantastische locatie voor rustzoekers die niet verder willen kijken dan de directe omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Split-Level Appartement met 2 Slaapkamers (2-5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De ligging. Er wordt gesuggereerd dat de locatie in het centrum van Axos ligt, hemelsbreed zou dat kunnen kloppen. Alleen wel 180 meter hoogteverschil ertussen, dat maakt het vrijwel onmogelijk om 's avonds "even" naar het dorp te lopen. Daarnaast is de ligging zo ver van alles verwijderd dat het eigenlijk alleen leuk is als je strikt op één locatie wilt verblijven. Het laatste deel van de weg naar het complex is zo slecht dat je die in het donker nauwelijks kunt rijden; vanaf de kust is het maar een kilometer of 30, alleen met een gemiddelde van nauwelijks boven de 30 betekent dat wel steeds een klein uur behoorlijk inspannend rijden over wel heel smalle en bochtige wegen. Ook andere uitstap-bestemmingen zijn vér weg.... Het ontbijtbuffet was prima, maar volledig vegetarisch. Af en toe een stukje ham o.i.d. zou wel lekker geweest zijn. Het diner was de eerste twee dagen wel heel eenvoudig; vreemd genoeg werd het vanaf de derde dag ineens veel beter, met name de dagelijkse specials waren uitstekend! Personeel zou volgens de info op de site meer info kunnen geven over wandelen in de omgeving; dat was echter beperkt tot de zeer directe omgeving. De routes op de gekregen kaarten bleken bovendien af en toe volledig onvindbaar, waren ook heel slecht aangegeven. Een van de routes zou 4 km zijn, door alle zoekwerk werd die uiteindelijk 14,5 km.... Eco: het hele hotel is eco. Er hangt een briefje bij de kraan om zuinig met water te zijn: alleen dan wel een appartement met 2 ligbaden? Gezien de omschrijving van het bed "smal tweepersoonsbed" hadden wij gekozen voor een appartement met een split-level waar je meer bedden had. Die bedden waren echter op de split-level waar je maar in één bed rechtop kon zitten. Leuk voor wat kinderen maar niet voor volwassenen, bovendien spijkerhard zodat wij ons toch maar hebben beholpen in het inderdaad smalle bed - niet echt geslaagd.

    De ontvangst en de houding van het hele personeel was bijzonder vriendelijk. De kaart die we kregen bij aankomst: een mooie stevige topo van de omgeving.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    9,2
    Geweldige tijd gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk gegeten, prima bedden, ruime kamer, leuk zwembad, prima medewerkers! Even uitkijken dat je niet verkeerd rijdt en voor kuilen in de weg op het laatste stuk. Als je van natuur, bergen en lekker eten houdt in je vakantie, tezamen met een frisse duik dan is dit adres zeer aan te bevelen. En de WiFi is ok.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Schitterende, rustig gelegen locatie met zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Niets!

    De ideale plaats om in alle rust te onthaasten met een uniek zwembad met - voor de liefhebbers - zicht op nesten van vale gieren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    De algemene rust die er heerst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar ( weinig variatie )

    De algemene rust die er heerst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,6
    Sfeervolle accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ---

    De accommodatie, de sfeer, het eten, het personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    8,8
    Ruime mooie gebouwde appartementen in landelijke stijl in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ruime mooie gebouwde appartementen in landelijke stijl in een mooie omgeving. Goed verzorgde kaarten en informatie voor wandelingen, fiets- en autotochten in de omgeving. Mogelijkheid tot lenen van goede mountainbikes en het huren van pony's en ezels.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Prachtige lokatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet echt schone kamer, onpersoonlijke ontvangst en houding personeel.

    Prachtige lokatie!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,8
    Prachtige accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ver rijden als je ergens naar toe wilt.

    Prachtige accomodatie.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: