Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Europa Hotel 3-sterren

94, 28th October str, Rhodos, 85100, Griekenland

#56 van de 70 hotels in Rhodos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 211 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,7
    De ligging en faciliteiten in hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet complete kamers, kapotte meubels, matige schoonmaak (alleen bed verschonen + handdoeken) Veel jongeren, minder geschikt voor stelletje

    De ligging en faciliteiten in hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Goed schoon hotel met een perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Wat een fijn hotel en zo perfect gelegen dwz even oversteken en dan ben je op het strand . 500 Meter lopen en je bent in de oude stad van Rhodos. Aan de zee perfecte restaurantjes met heerlijk eten en aardig personeel!! Het hotel heeft vriendelijk en hulpvaardig personeel. Hele schone kamer gehad met heerlijke bedden en goede wifi!! Zalige vakantie gehad !!! Rhodosstad is prachtig je raakt niet uitgekeken!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Prima hotel netjes en schoon
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    T kan wat luidruchtig zijn door de bar street die om de hoek zit. Als je laat gaat ontbijten kans dat je even moet wachten tot er een tafel vrij is.

    Prima hotel, schone kamers en een goed ontbijt zou ik er zeker bij boeken! Verder een niet heel groot zwembad maar meer heb je ook niet nodig, hotel ligt aan het strand. En t oude centrum is op loop afstand!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    4,6
    Voor een verblijf van max 1 week is de locatie te doen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 21 nachten

    De doucheruimte is echt veel te klein douchebak van 60 x 60, toilet tussen wasbak en douchebak waardoor je schuin op de toilet moet zitten en je gelijk boven de wasbak hangt/ Bij zwembad te weinig ligstoelen en ook geen matrasjes dus vrij hard Na 16:00uur geen eten of drinken meer te krijgen - geen bar en geen gezellige ontmoetingsruimte dus of naar buiten of op je kamer zitten

    Het ontbijt was overheerlijk en rijkelijk ontzettend veel keuze uit soorten brood beleg fruit yoghurt enz Zeer uitgebreid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,7
    Mooi uitzicht, maar....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele nacht lawaaierige dronken jongeren door de gangen van het hotel...

    Ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    hotel voor jongeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    kamer oud en kleine douche

    uitgebreid lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    De kamer werd elke dag schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer is erg gehorig.

    De kamer werd elke dag schoongemaakt. Het personeel is erg behulpzaam. Dit hotel geeft veel in verhouding met de prijs.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: