Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Solomou 3-sterren

Solomou 72, Athene, 10432, Griekenland

#237 van de 295 hotels in Athene

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1683 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Goede prijskwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wilden voor onze terugreis nog 2 nachten boeken maar daarvoor moesten we meteen betalen terwijl de eerste boeking al in januari was gedaan en we ter plekke konden betalen. Toen we dat hadden uitgelegd werden de schouders opgetrokken en was het maar zo. Erge negatieve houding en een oplossing werd er niet gezocht. Ook de buurt is meer een achter standswijk met wat junk maar daar heb je geen last van.

    De bedden waren prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    Comfortabel hotel met een toplocatie midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie. Ondanks dat we in het centrum zaten (toplocatie) zaten we wel in een achterstands wijk waar je goed moet letten op zakkenrollers (Advies van onze taxichauffeur). We hebben zelf geen last gehad van zakkenrollers, maar het is wel goed om op te letten.

    Elke dag werd de kamer goed schoon gemaakt en de handdoeken werden ook elke dag verschoond. Het ontbijt was ook lekker en uitgebreid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel en veel tips om...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ligging was niet de beste omgeving. Om als dame alleen sávonds laat naar huis te komen was niet prettig. Niet aan te raden. Ben je met 2 dan valt het wel te doen.

    heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel en veel tips om Athene te bezichtigen, behulpzaam met zoeken naar restaurants taxi bestelling. Zelfs van 1 persoonkamer reservering zonder balkon werd zomaar met balkon door een andere kamer aan te bieden zonder bij betaling.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,0
    Schoon hotel maar alles is te klein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweepersoonsbed is maar 1,20m breed. Beetje krap voor z'n tweetjes. En de douche was te klein, je kan niet onder de douche staan en moest dus poedelen.

    Kan eigenlijk niks bedenken. Het ontbijt was wel goed, dat wel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was best gehorig en helaas mistte we een houder voor de douchekop.

    Locatie was prima. Verder een goed continentaal ontbijt. 24 uurs receptie ook fijn. Erg fijn hotel voor deze prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De buurt waarin het hotel gevestigd was. In de omschrijving werd aangegeven dat er een waterkoker was. Die was helaas niet aanwezig.

    Ontbijt was prima. Beetje variatie was leuker geweest, maar goed verzorgd en sympathieke eigenaren!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,1
    Het was schoon en er was 24 uur iemand bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien een beetje gedateerde kamers maar ze waren schoon en dat vinden wij veel belangrijker

    Het was schoon en er was 24 uur iemand bij de receptie. En ze hielpen heel goed als je informatie vroeg

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor op doorreis of paar nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal gelegen in Athene. Met 5 minuten lopen bij metro richting hartje stad of naar vliegveld. Nette eenvoudige kamers, goed schoongemaakt. Wij verbleven er een nacht na het eilandhoppen. Je leest veel in de recensies dat het hotel ligt aan het begin van een mindere woonwijk van Athene. Wij hebben dit niet als storend ervaren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Zeer geslaagde hotelkeuze voor onze reis, die een combinatie van werk en vakantie was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    De onmiddellijke omgeving van het hotel was even wennen, maar daaraan heeft het hotel geen schuld.

    Kamer was goed. Sanitair, verschoning beddengoed en handdoeken prima. Airco en tv werkten uitstekend. Wifi alleen in openbare ruimte, maar was voor ons voldoende. Slechts één lift voor zeven verdiepingen, maar werkte altijd. Personeel aan balie en bij ontbijt vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    Niet verkeerd voor zuinige reizigers en in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Harde bedden, kuil in eentje ervan. Douchekop kon niet worden opgehangen.

    Hotelletje is wel supergoedkoop en het personeel is zeer behulpzaam. Maar het zit vlakbij Metro Omonia, zes minuten lopen.. Je kunt voor € 30 overdag met de taxi van Solomou op de Airport komen. Andersom is duurder. Er is ook een metro van de Luchthaven naar metrostation Monosteraki (handiger dan met bus 95- moet je EERST kaartjes voor kopen buiten de luchthavenuitgang!)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    5,4
    Niet schoon, maar goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, harde bedden. Je moest je pasje afgeven aan de balie en iedereen kon het zomaar meenemen. Eigenaar sprak nauwelijks Engels, maar niet onvriendelijk

    Redelijk goed bereikbaar

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    Hotel vrij centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel vrij centraal gelegen. Voor een stadhotel een ruime kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    3,3
    Nooit meer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    6,3
    Voldoende maar zeker geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving vab het hotel is een van de slechtste wijken van Athene

    Kamer was proper, ontbijtbuffet met ruime keuze

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    4,6
    De dame aan de balie was erg onvriendelijk en werkte...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame aan de balie was erg onvriendelijk en werkte absoluut niet mee. Slechte ervaring en im die reden zou ik het hotel nooit meer kiezen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,4
    het was oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie van het hotel, je zit echt in het oude gedeelte. De omgeving is niet prettig om s'avonds doorheen te lopen.

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    4,6
    Geen goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi en ontbijt was super slecht

    Goede locatie en vriendelijke personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,1
    Ik zocht iets in of vlakbij het centrum , dat heb ik...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zocht iets in of vlakbij het centrum , dat heb ik gevonden, prima weekend gehad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    erg kort verblijf i.v.m. familie naar vliegveld brengen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    aankomst 's nachts om ca 3 uur goede nachtportier

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,9
    prima locatie voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers enizins gedateerd maar verder prima

    zag er keurig en schoon uit, prima ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    fijn hotelletje, goed gelegen voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    in het centrum van Athene in rustig straatje

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,1
    WiFi alleen in de lobby
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi alleen in de lobby

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,3
    Ontbijt goed, personeel vriendelijk en behulpzaam, kamers...
    • Vakantiereis
    • Groep

    WIFI werkte niet heel goed

    Ontbijt goed, personeel vriendelijk en behulpzaam, kamers schoon elke dag schone bad en handdoeken en de kamers weer in orde gebracht. We waren met een groep van acht mensen en van niemand een klacht vernomen.Voor een kort bezoek aan Athene is dit een goed hotel voor een niet al te hoge prijs.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    8,3
    Eenvoudige maar comfortabele kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eenvoudige maar comfortabele kamers. Superschoon. Goede airco. Alles op loopafstand maar de taxi's zijn ook supergoedkoop. Prijs - kwaliteit verhouding prima !

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,9
    Alles op de kamer werkte prima en het personeel was...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bedden waren een klein beetje aan de harde kant, maar viel prima op te slapen.

    Alles op de kamer werkte prima en het personeel was uitermate vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,8
    locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel

    de airco werkte niet; toen we dit meldden aan de eigenaars van het hotel reageerden ze licht agressief, alsof wij degenen waren die daar schuld aan hadden

    locatie; redelijk hotel

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    9,6
    De ligging in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een klein minpuntje waren het aantal (vrije) stekkerdozen op de kamer.

    De ligging in het centrum. Alles op loopafstand, maar ook de metro is dichtbij (Omonoia plein).

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    8,8
    Dichtbij Omonia Square.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dichtbij Omonia Square. Vrijwel alle hoogtepunten van Athene wandelend te bereiken. Net hotel met vriendelijk personeel. 's Nachts was het rustig.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    7,1
    Eenvoudig hotel, alles was aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks extra

    Eenvoudig hotel, alles was aanwezig.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    prijs- kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    wat ver van de Plaka

    prijs- kwaliteit

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,1
    Locatie ten opzichte van openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer met uitzicht op vuilnis.Geen wifi op de kamer. Geen verse eieren of tomaat, thee zonder smaak.

    Locatie ten opzichte van openbaar vervoer.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    6,3
    Keurige kamers, goed ontbijt, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Omgeving in armoedige buurt.

    Keurige kamers, goed ontbijt, aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Zeer behulpzame eigenaar/deskmedewerker die ons...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer behulpzame eigenaar/deskmedewerker die ons belangrijke tips gaf voor onder meer vervoer naar haven.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    Ruime kamer en hele nette en ruime badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Ruime kamer en hele nette en ruime badkamer

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,1
    niet te ver van metrostation,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niet te ver van metrostation,

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,9
    kamer met terras
    • Vakantiereis
    • Groep

    slechte buurt

    kamer met terras

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    5,4
    Prijs kwaliteit voor een hoofdstad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Extra bed was van slechte kwaliteit en niet heel schoon

    Prijs kwaliteit voor een hoofdstad

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,1
    Loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gehorig gebouw. Slecht ontbijt. Rioollucht in badkamer.

    Loopafstand van het centrum. Comfortabele bedden. Prima prijs.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    7,9
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het hotel is het enige nette gebouw in een verder 'verlopen' straat, maar wat zou het. De prijs/kwaliteit is goed.

    Centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    3,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het gedrag en medewerking van het personeel

    Niets

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: