Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Iniohos Hotel 3-sterren

Veranzerou 26, Athene, 10432, Griekenland

#248 van de 295 hotels in Athene

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 752 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    6,3
    Weekje Athene
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte airco blies warme lucht terwijl het buiten over 27 graden was. In de nacht moesten we daarom de balkon deur open laten. We zaten in een drukke buurt dus er was een hoop herrie op straat in de nacht. Maar we konden de deur niet dicht doen, omdat anders bloed heet was in de kamer. Klacht ingediend bij de receptie. Receptie gaf aan dat ze de airco niet kouder konden zetten, omdat andere mensen juist geklaagd hadden dat het koud was. De bedden lagen niet lekker je voelde de vering door het matras heen. Wij hebben toen om een andere kamer gevraagd, maar deze kamer was precies het zelfde.

    Liggen was prima. Museums zaten in de buurt. Kamer werd elke dag goed schoon gemaakt. Personeel was vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Prijs-kwaliteit verhouding is prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat gedateerd. Maar daar is de prijs ook naar

    Dicht bij metro Omonia. Alles goed te bereizen/belopen. Elke dag schone handdoeken en opgemaakte bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,1
    Ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water van de douche werd niet warm, de WiFi en de airco werkten niet op de kamer. Het ontbijt was matig door het oude brood.

    Personeel was aardig en het hotel lag dicht bij het metrostation en de binnenstad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Goed verblijf in een typisch stadshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Gastvrijheid. We kwamen te vroeg, wilden informeren voor de parkeerplaats waarbij we zonder te vragen toch al de kamer kregen. De ligging is perfect.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    3,8
    Inchecken stad bekijken, slapen en snel weer uitchecken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was oud en gedateerd, kamer was klein donker en warm, balkon was 50 cm. diep waar je uitkeek op een blinde muur waar ongeveer 25 airco's dag en nacht brullen wat veel herrie veroorzaakte want kamers waren niet echt geluiddicht. Ontbijt was pover weinig keus en geen scrambled eggs maar wel gebakken eieren die blauwer dan blauw waren, gelukkig maar 1 nacht geslapen.

    Dat het redelijk dicht bij de metro was.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    6,3
    Onvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een 3 persoons kamer geboekt. Maar door ziekte kon de 3e persoon niet mee. Hierdoor hebben we een kleinere 2 persoons kamer gekregen. Maar we moesten wel voor een grotere 3 persoons kamer betalen. Toen ik hier naar vroeg tijdens de betaling werd het weggewuifd want dit was voor 2 personen al hartstikke goedkoop.

    De locatie is goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    5,8
    Locatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg sober. Ontbijt door grote groepen scholieren onverzorgd

    Locatie en prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,9
    Dichtbij historisch centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Airco werkte niet.

    Dichtbij historisch centrum. Parking voor 10€. Goede prijs/kwaliteit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Goed voor een paar dagen in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wifi in restaurant en gang wel goed op kamer niet. hotel mag iets modener

    dichtbij metro en centrum, restaurants etc. Behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,9
    Centraal en goede prijs/prestatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie bij het ontbijt.

    De locatie is erg centraal en goede prijs/prestatie. Eigen parking.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    9,2
    Een gezellige en professionele sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was elke dag hetzelfde , dat was flauw

    Er was altijd hulp en iedereen was supervriendelijk als je eeen vraag had

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    6,3
    Volgens booking waren er geen tweepersoonskamers meer vrij...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Volgens booking waren er geen tweepersoonskamers meer vrij dus hebben we een driepersoonskamer geboekt. Eenmaal in het hotel kregen we een tweepersoonskamer toegewezen. Het personeel weigerde de prijs aan te passen en zeiden dat als we alsnog een driepersoonskamer wilden, ze ons in een slechtere kamer zouden plaatsen.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    2,9
    Wifi werkt goed en ik zat op de 5e verdieping
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zogenaamd een rookvrij kamer, maar beneden in receptie was het blauw vd rook toen ik aankwam en door de ventilatie kwam dat in mijn kamer eruit. Goor ontbijt, geen gezonde opties. Zeer verouderd. Geen douche gordijn, badkamer vloer altijd nat na douchen wat niet weg trok. Kleine kamer, geen ruimte om mijn koffer helemaal open te hebben.

    Wifi werkt goed en ik zat op de 5e verdieping

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    8,8
    de locatie !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kleine liften, te warm overal in het hotel, in de slaapkamer lieten we het raam dicht voor het lawaai buiten, maar de airco koelde op kamer 202 maar zeer matig, dus het was warm slapen de eerste dagen van mei. overstroomde badkamer door ontbreken van douchegordijn, geen haakjes en weinig opbergplaats in badkamer, brood smaakt niet echt vers. Vooral op zondag vrij taai brood

    de locatie ! c.a 15-20 minuten lopen van Plaka, het centrum. 5 minuten lopen van de metro (omonia plein) 10 minuten van Monastraki. vloerbedekking in de slaapkamer, shampoo en zeep, schoon, iedere dag schone handdoeken, koelkast, fijne stoelen beneden in de hal. gebakken eieren, ruime ontbijtzaal, wifi in de hal was goed. veel ouderen als gast dus rust in het hotel.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,5
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De koffie was niet te zuipen.

    Prima hotel.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Alles

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: