Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kinissi Palace 4-sterren

Egnatia 41, Thessaloniki, 54630, Griekenland

#47 van de 69 hotels in Thessaloniki

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 893 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Het hotel ligt heel centraal in Thessaloniki.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was karig en er was veel lawaai 's avonds

    Het hotel ligt heel centraal in Thessaloniki. Je loopt zo naar de zee en de leukste winkels, markt en restaurantjes zitten vlakbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    4,6
    Tegenvallend, verlangend naar mijn eigen stekkie
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal erg gedateerd Het bed/matras was slecht heb geen goed nacht rust daardoor gehad. En de badkamer was ook aan een vernieuwing toe. Zeker geen 4 sterren waard max 2 sterren

    Het uitchecken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    4,6
    Blij dat het maar voor een nacht was
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed erg oud en slechte matrassen en de badkamer had ook wel een op fris beurd mogen hebben allemaal erg gedateerd. Zeker geen 4 sterren waard 2 hoog uit

    Ontvangst

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,9
    Perfecte overnachtingsplaats op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel me op dat er geen nooduitgangen waren.

    Zeer ruime keus bij het ontbijtbuffet; Zeer ruime kamer aan de stille achterkant van een hotel in een van de drukste straten van Thessaloníki.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,1
    Uitgebreid ontbijt, fijne lounge ook met aangrenzend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje vergane glorie. We hebben er twee keer overnacht, de eerste keer slecht geslapen door herrie van een airco buiten. De tweede keer sliepen we in een kamer op dezelfde plek, maar dan een verdieping hoger, dus ik hield mijn hart vast voor die airco, maar die stond gelukkig uit en die nacht heb ik prima geslapen, heel rustig juist, want niet aan de straatkant.

    Uitgebreid ontbijt, fijne lounge ook met aangrenzend cafe/koffiebar, grote lockers om je bagage op te bergen indien nodig.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Goed hotel met prima ontbijt, gelegen vlakbij het centrum!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Super-ontbijt!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,9
    Prijs - kwaliteit in orde!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers oubollig. Heel kleine badkamer.

    Prima locatie. Lekker uitgebreid ontbijt. vriendelijke meertalige bediening.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    8,3
    Prima, vooral wat betreft prijs/kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen bad.

    Rustig in een drukke stad.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,5
    Een goed verzorgd ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was netjes maar klein. Idem de badkamer met zo'n plastic gordijn. Alles was eenvoudig ingericht maar zoals gezegd verzorgd en netjes

    Een goed verzorgd ontbijt Alleen verse koffie thee en sapjes waren welkom geweest De sapjes waren niet te pruimen en koffie en thee uit de automaat

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    Ontbijtbuffet was het beste van de afgelopen 10 keer dat ik...
    • Individuele reiziger

    Ik zie dat er onderhoud wordt gepleegd. Misschien dat de douchecabines snel aan de beurt kunnen komen

    Ontbijtbuffet was het beste van de afgelopen 10 keer dat ik hier geweest ben. En dat ik voor de deur mocht parkeren was top!

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,8
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    niet veel keuze van ontbijt

    de locatie gratis wifi

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: