Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Koala 2-sterren

21, Harrmilou str., Kos-stad, 85300, Griekenland

#8 van de 78 hotels in Kos-stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 255 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,8
    Prima hotel voor een aantal dagen Kos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onbijt werd niet super goed aangevuld

    De vriendelijke eigenaar en de locatie. Vanaf de boot is het prima te lopen. En ook naar het centrum, maar in dezelfde straat zit een fietsverhuur. Hotel ziet er leuk uit om ook nog even te zitten aan de bar. Op het dak kan je gaan zonnen en het zwembad maakt het een prima hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    8,3
    Eenvoudig, goed betaalbaar hotel met vriendelijk personeel, in rustige buurt nabij centrum!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchegordijn hangt er in feite voor niets. In no time is de badkamervloer drijfnat. Ach, hoort er een beetje bij.

    Hotel ligt net buiten centrum en is dus rustig gelegen. Je loopt in 15-20 minuten naar de haven/restaurants. Met een fiets a 4 euro per dag, ben je er nog sneller. Personeel is vriendelijk. Kamer/bed en ontbijt eenvoudig, maar prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Leuk en gezellig hotelletje voor de strandganger in Kos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    De bedden waren twee losse ledikanten en aan de korte kant, wij accepteerde het gewoon. De dag dat we weg gingen meldde wij het aan de receptie en die vroeg gelijk waarom we dat niet eerder gemeld hadden, dan hadden ze er actie op genomen... achja... we stoorde er ons niet erg aan... leer voor de volgende keer! En de douche is wat aan de kleine kant, maar ook daar vonden we wel weer een oplossing voor.

    Koala is een leuk klein familiehotelletje. Prijs /kwaliteit waren gewoon goed. Het ontbijt is kleinschalig, maar alles was volop aanwezig en goed. Personeel behulpzaam en aardig, kamers iedere dag netjes schoon gemaakt. Kortom, wij vinden het een aannrader

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    10
    heerlijk geslapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enkel ter overnachting vanwege doorreis met de boot. Prijs kwaliteit heel goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,8
    vriendelijke uitbater
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijke uitbater

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    Vriendelijk en hulpvaardig personeel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afstand naar centrum

    Vriendelijk en hulpvaardig personeel

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    7,5
    goede kamer en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    goede kamer en goed ontbijt

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: