Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Konstantina Apartments

Kokinia, Kavos, 49080, Griekenland

#3 van de 36 hotels in Kavos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 154 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,8
    Het appartement was netjes en schoon en werd elke dag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel deed soms een beetje raar, terwijl wij eigenlijk niks verkeerd deden en vriendelijk waren. We hadden een ontbijt erbij geboekt, maar toen we 2 extra eieren wilde moesten we daar gewoon voor betalen.

    Het appartement was netjes en schoon en werd elke dag opgeruimd. Zwembad was in perfecte staat en werd ook elke dag verschoond. Personeel leek wel heel vriendelijk tegen andere mensen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Niets!

    Het is een 5* service die gegeven wordt. Zo'n hartelijk en relaxte ontvangst van deze familie. Een super goede keuken, waarbij de vis zelfs vers gehaald wordt. Het ontbrak hier aan niets.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,5
    Hotel in het algemeen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Stadje Kavos

    Hotel in het algemeen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    9,2
    Prachtige reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel!!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    Gastvrijheid, vriendelijkheid, heerlijk gegeten, alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Waterdruk douche.

    Gastvrijheid, vriendelijkheid, heerlijk gegeten, alle maaltijden prima verzorgd, er wordt zelfs op verzoek gekookt. Super! Prima zwembad en ook het strand is om de hoek. Drukte in Kavos merk je totaal niets van. We komen zeker nog eens terug.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,2
    - de gastvrijheid : Konstantina, Spiros en zoon Jorgo doen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet veel eigenlijk. Maar als we dan toch iets nog beter zou kunnen (maar dat zijn details) : - de badkamer is iets gedateerd - de matrassen zijn aan de harde kant Ook het feit dat Kavos in een wurggreep zit van de Engelse jeugd is minder leuk, maar al bij al hebben wij er niet te veel last van gehad.

    - de gastvrijheid : Konstantina, Spiros en zoon Jorgo doen werkelijk alles om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Niets is hen teveel. Ook hun helpers Isa en Lina zijn fantastisch. - de orde en netheid : alles picobello in orde. Dagelijks poetsen, op tijd verse lakens en handdoeken. De ganse dag zijn ze in de weer om hun accomodatie in piekfijne staat te houden. Properder zwembadwater is nergens te vinden - de keuken : Jorgo maakt de meeste verrukkelijke gerechten, zelfs op verzoek. Dit is de beste plaats in Kavos, en mogelijk in gans Corfu, om uitzonderlijk lekker te eten met verse ingrediënten tegen een zeer betaalbare prijs. Ook het ontbijt is bijzonder lekker en voldoende uitgebreid. Wij hebben al heel wat reiservaring maar nog nergens zijn wij ooit ontvangen en verwend als in Konstantina Apartments.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Alles was top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles was top! Goede keuken, prima kamers en zeer gastvrij.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: