Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kos Aktis Art Hotel 4-sterren

7, Vasileos Georgiou str., Kos-stad, 85300, Griekenland

#3 van de 78 hotels in Kos-stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 400 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    10
    Ik zou het hotel iedereen aanbevelen maar ik hou het toch liever voor mezelf...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De bedden zijn prima, de nachtkastjes zijn echter te laag. De tv heeft als Engelstalige nieuwszender alleen CNN. Nou ja, een beetje minder tv kijken is weer heel goed voor het vakantiegevoel. Maar je moet dus wel tegen lage nachtkastjes kunnen... ;-)

    De kamers hebben zeezicht, zijn ruim en comfortabel, de badkamer is prima, fijn bad, lekkere douche. Zeer goed en uitgebreid ontbijt in de ochtendzon op het terras aan zee, wat wil je meer. Het personeel is vriendelijk en voorkomend. De locatie in het stadje, vlakbij de haven is geweldig. Het haventje is sfeervol met een aantal leuke eettentjes (plus de obligate toeristische). De dorade en de sardientjes bij Mesogios zijn aanraders. Een fietsje huren aan de overkant van het hotel en je hopt van strandje naar stadje, er is altijd een leuke tent voor een bier of een visje. Je rijdt langs de luxueuze reservaten in the middle of nowhere zodat je ziet dat een hotel in Kos-stad toch de leukste keuze is. Pluspunt: er is geen zwembad bij het hotel. Je kunt vanaf het terras zo de zee in zodat je een stukje kunt zwemmen maar de zwembadligger, de handdoeklegger en de stoelbezetter zijn hier onbekende mensensoorten. Dat is fijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    Prettig hotel aan zee en nabij centrum, wel om 07:30 opstaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad met douche en vanaf 07:30 elke dag lawaai van de schoonmaak!

    Kamer met zeezicht, prettig balkon, ontbijt tot 11:00 en mogelijkheid om buiten te ontbijten. 10 minuten lopen naar centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    Fantastisch hotel, echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was eigenlijk niets dat mij tegenviel.

    De douche beviel mij het meeste, ik had net een week op zee gezeten, en heb nog nooit zo lekker gedoucht. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik mocht eerder de ontbijtzaal in, zodat ik nog op tijd naar het vliegveld kon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    8,8
    Slapen met het geluid van de zee op de achtergrond
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Terras ganse dag in de schaduw wegens gericht op het noorden

    Alle kamers met zeezicht, ontbijt op terras langs de zee en rustige ligging net buiten de stad (5 minuten te voet)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Verblijf vooraf en na een zeilvakantie vanuit Kos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima ligging van de locatie ten opzichte van het centrum Kos stad. Prima keuken. Heel aardig personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Het beste hotel van kos stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtig schone kamer, zeer vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt. Je krijgt waar voor je geld. Niets is teveel gevraagd bij die hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    100%
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Alles in een woord geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,3
    prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen zwembad

    prachtig uitzicht op zee, en wakker worden met het geluid van de zee

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    10
    Ons hele verblijf was super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je iets kunt verzinnen wat tegenviel in dit hotel ben je echt een verwende piepert en ben je het hotel niet waard🙊

    Ons hele verblijf was super. Ontzettend vriendelijk personeel, en de kamers waren heerlijk ruim. Het bed sliep fantastisch. Ik kan niks anders zeggen als een top hotel met alle service die je maar kunt wensen!

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,6
    Het uitzicht, het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als er al een minpunt is, dan de niet altijd even goed werkende internetverbinding. Maar dat weegt totaal niet op tegen de goede kanten van dit hotel

    Het uitzicht, het restaurant.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    8,3
    Het is een mooie locatie, heerlijke kamers, super...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eerste keer ontvangst in het restaurant. Als ze een gast niet kennen wordt er wat cool gereageerd. Dat kan hartelijker!

    Het is een mooie locatie, heerlijke kamers, super vriendelijk personeel, lekker eten en zeer uitgebreid ontbijt. En het voordeel precies op de rand van het drukke gebied aan de haven

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    9,6
    Vriendelijk en behulpzaam personeel, prachtige locatie en...
    • Individuele reiziger

    /

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, prachtige locatie en propere kamers

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,2
    Mooie locatie, prachtig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi hapert, is bij kleine standtentjes al beter geregeld. Jammer dat er geen zwembad is.

    Mooie locatie, prachtig hotel.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,2
    Slecht hotel de enige pluspunt is de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slecht hotel de enige pluspunt is de locatie

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: