Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Melia

Koutouloufari, Koutouloufari, Chersonissos, 70014, Griekenland

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 44 beoordelingen over dit appartement

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    6,7
    Wij werden erg goed en vriendelijk ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorend. Het appartement zit aan de drukke straat waardoor je al het verkeer erg goed hoor. Wij waren daarom ook elke dag om 06:00 wakker. Ook viel de hygiëne wat tegen. Bestek zag/was vies, bed kraakte en de muren van de douche waren niet erg schoon. Het kan dus wel een op knap beurt gebruiken. Maar voor die prijs kan je ook niet het beste verwachten.

    Wij werden erg goed en vriendelijk ontvangen. Omdat wij om 20:00 terug vlogen mochten we onze koffers op haar kantoor zetten wat erg fijn was! De ligging was goed, Koutouloufari is een leuk stadje. Wij hadden een scooter en waren zo op het strand. Het was erg fijn dat we een koelkast hadden en een gasstel, echter hebben wij geen eten gekookt omdat het bestek er oud en vies uitzag. Wij hebben dus elke ochtend wel een eitje gekookt :) er werd 2x in de week schoongemaakt en we kregen nieuwe handdoeken. Schoonmaak is wel minimaal

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    Voor ons tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat niet vermeld dat je voor airco moet betalen, geen probleem, maar vermelding zou mooi zijn. In 5,5 dag dat wij er waren, maar 1 keer schoongemaakt en schone handdoeken. Koelkast kapot, weinig tot geen bestek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Aangename en leuke omgeving,mensen vriendelijk en lekker eten..
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi die constant uitviel. Minieme aanwezigheid om zelf eten te maken. Prijs die van rekening ging,is niet de prijs van afspraak. Doch we konden niemand meer spreken voor ons vertrek . En bij thuiskomst heb ik booking.com daarop gewezen, doch nog steeds geen antwoord gekregen, wat ik totaal niet correct vind.

    Ligging .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,8
    Ligging .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging .dicht tegen winkels .restaurants en 20min van het strand wandelend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,0
    Voor ons niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer(alles)Onderhoud pand. Ligging.(Oprit parkeerterrein) Keukentje (alles)

    Lokatie?

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Mooi weer, gezellige omgeving. Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Niet super de luxe

    Ruime kamer, mooi uitzicht en zwembad in de buurt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    Prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was erg klein

    Het zwembad naast de deur waar je van alles kon krijgen.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Villa Melia is erg gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het elextrisch kookgerij is beneden de maat!

    Villa Melia is erg gastvrij Mn:Maria.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: