Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Minoa Palace Resort & Spa 5-sterren

Main Street, Plataniás, 73014, Griekenland

#14 van de 57 hotels in Plataniás

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 216 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    10
    Ik kom terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Eigen Zwembad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mss jammer dat de zwembaden aan de kamer niet verwarmd zijn. Waardoor ze meestal kouder zijn dan andere zwemopties

    Het eten of het nu ontbijt, middag, of avond eten is geweldig. Personeel is heel vriendelijk. Helder blauw strand. Of je nu all in gaat of enkel ontbijt neemt. Dit resort is geschikt voor bijde. Je kan steeds zonder reservatie mee eten savonds aan 25 euro pp. Als je twijfelt tussen deze en een gelijkaardig resort. Hier moet je zijn

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Pure luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Platanias zelf is een toeristenkermis waar wij zo min mogelijk zijn geweest. Het hotel maakt echter alles goed.

    Mooie kamer en fantastisch ontbijt. Goede faciliteiten en service. Zwembaden en strand zijn ook heerlijk. Een echte aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,6
    Gelukzalig makende verwennerij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Imperial Tweepersoonskamer aan het Water
    • Verbleef 7 nachten

    Eten en drinken is erg prijzig, maar ja, passend bij de luxe van het resort. Als je een kamer boekt, lees je goed in de recensies in, want het maakt qua uitzicht en sfeer nogal wat uit in welk gedeelte je een kamer hebt (aan een van de zijkanten zijn bijv. kamers met weliswaar een privé zwembad, maar het uitzicht is op een verwaarloosde parkeerplaats, tevens stortplaats voor vuilniscontainers). Hotel bestaat uit twee delen (Imperial gedeelte aan zee), gescheiden door een drukke weg. In het hotel is alles prachtig en heerlijk en gelukkig biedt het resort alles wat je nodig hebt. Maar het dorp er omheen was ons te toeristisch en treurig (veel onbewoonde bouwvallen). Uiteraard kun je vanuit het hotel excursies boeken naar prachtige plekken op Kreta.

    Als pas getrouwd stel hadden we een balkonkamer met prachtig uitzicht op zee (we zaten in het Imperial gedeelte van het resort). Kamer was schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Het resort heeft meerdere restaurants, die we allemaal hebben uitgeprobeerd. Eten is over het algemeen voortreffelijk, gevarieerd, hotel beschikt over een ruime en goede wijnkaart, waarbij de bediening zeer vriendelijk en behulpzaam is. We voelden ons zeer welkom en verwend gedurende ons gehele verblijf. Het strand is schoon, gaat van zand over naar een smalle strook stenen en dan naar de schone en aangename zee. Hotel beschikt over twee grote zwembaden, die ook schoon zijn. In juni waren er steevast voldoende lig- en zitmogelijkheden en parasollen, of je nou aan zee of zwembad wilde liggen. We hebben enorm genoten van onze honeymoon hier en hadden nog lange tijd heimwee.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,9
    Chillen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Imperial Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    Je moet wel van alle mogelijkheden gebruik maken, misschien zelfs wel all inclusive om de prijs / kwaliteit te ervaren.

    Relaxed, mooi zwembad, knappe kamers, prima schoon en onderhouden

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Zeer lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Imperial Kamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Zeer lekker ontbijt Vriendelijk personeel Zeer zeer proper

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    Excellente service !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    Excellente service !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    a
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Imperial Tweepersoonskamer aan het Water
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dienstverlening receptie

    a

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,8
    Heerlijke (lig)stoelen bij zwembaden en strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geluid van droger te horen van 's morgens 7.00 uur tot in de middag op balkon van kamer 231

    Heerlijke (lig)stoelen bij zwembaden en strand.met handdoeken service. Inrichting van kamer met bank en luie stoel.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,8
    vriendelijk personeel,goede keuken ,mooi zwembad en strand...
    • Vakantiereis
    • Stel

    binnen architectuur is niet zo eigentijds of stijlvol maar voldoet uitzicht vanuit kamers zeer variabel en weinig met echt frontaal zeezicht

    vriendelijk personeel,goede keuken ,mooi zwembad en strand,prima hygiene

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: