Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Notos Heights Hotel & Suites

Pavlou Mela Street, Malia, 70007, Griekenland

#28 van de 83 hotels in Malia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 186 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Relaxt verblijf in Malia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    De kamer beviel ons uitstekend. Uitzicht op Malia en op zee. Ruime kamer gezellige kamer met nieuw ingerichte badkamer. Helemaal top en schoon. Ontbijt is uitgebreid en uitstekend. Rustig gelegen en centrum Malia met leuke restaurantjes is vlakbij (op loopafstand).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Geweldig. We hebben het heel goed gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee en Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 7 nachten

    Strand iets dichterbij. Maar dat staat in schril contrast tegenover de accommodatie en het verblijf op Notos Heights. We komen graag een keer terug.

    Goede kamers. Goed ontbijt. Goede service. Hele fijne mensen. Zwembad was super. Schoonmaak. Accommodatie keurig. We hebben genoten. Kom graag nog een keer terug. We voelden ons zeer welkom. Deze accommodatie is echt aan te bevelen. Het was er heerlijk rustig. En Malia stad was heel dichtbij. We hebben een auto gehuurd en zijn ook naar andere plaatsen en stranden geweest. Kreta is erg mooi. De zee is adembenemend. Korina heeft ons heel gastvrij ontvangen en we vinden haar een heel fijn en prettig persoon. Ze zorgt dat alles goed verloopt. En dat je het heel goed naar je zin hebt. Bedankt dat we je mochten leren kennen. Je voelt als een fijne vriendin. De rest van het personeel is ook superaardig en behulpzaam. Bedankt voor het fijne verblijf op Kreta. Dit was onze 1e keer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Een verzorgd hotel met heel behulpzaam personeel dat dicht bij het oude Malia Village ligt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    De badkamer was helaas iets aan de krappe kant. Het douchegordijn kwam niet helemaal tot beneden waardoor er steeds water op de badkamervloer lag na het douchen.

    Het personeel was ontzettend vriendelijk en vooral behulpzaam. Bij aankomst werden we uitgebreid ontvangen, zo kregen we een uitleg over de plek Malia. Hierbij gaf de gastvrouw ons persoonlijke adviezen over bijvoorbeeld eetgelegenheden, heel fijn! Verder kwamen we erachter dat we uiteindelijk een nacht te weinig geboekt hadden. Dit was geen probleem. Er werd alles aan gedaan om ons die extra nacht bij te laten boeken. In eerste instantie was er sprake van dat we misschien voor de laatste nacht dan naar een andere kamer moesten. Maar ook hier heeft het personeel zich goed ingezet want we mochten gewoon op dezelfde kamer overnachten. Ook het vervoer van het hotel naar de haven werd, tegen een kleine vergoeding, door het hotel voor ons geregeld. Wij zijn super tevreden!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    9,2
    Zeer tevreden en zou er zo weer heen gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Tip: Parkeerruimte zou opgeruimd en verhard kunnen worden.

    Heerlijk ruim zwembad voor de kinderen. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Lekker ruim appartement.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,6
    Alles was echt heel goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op Zee - Inclusief Vervoer van/naar de Luchthaven
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige dat ik kan verzinnen is dat de badkamer een beetje klein is en de kitchenette niet echt ingericht is om te koken. Maar met alle gezellige restaurantjes overal in de omgeving was dat voor ons geen enkel probleem

    Alles was echt heel goed! Heel aardig en behulpzaam personeel, lekker ontbijt, mooi zwembad, elke dag schoongemaakt, schone handdoeken, flesjes water, rustig geleden aan de rand van Malia.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    Fantastisch hotel met zeer aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het hoogseizoen is het zeer druk, veel jongeren op quads. Even wennen maar overdag merk je hier weinig van. Naseizoen is het stuk rustiger. Bij Notos Heights merk je hier niets van ligt boven de drukte, prachtig uitzicht!

    Fantastisch hotel met zeer aardig personeel. Zeer goed ontbijt en prachtig zwembad. Rustig gelegen in het drukke Malia. Lekker gegeten bij El Petrino en Milos, beide in oud Malia. Zeer aardige mensen! Super bakker met lekker koffie, taartjes en ijs, als je net oud Malia uitkomt bij de taxi standplaats

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    10
    Een oase van rust met uitzonderlijk vriendelijk personeel, een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee en Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was super.Op de luchthaven stond George,de zoon des huizes on op te wachten .Shuttle naar het hotel.Keivriendelijk onthaal van Maria.Wij logeerden 11 dagen in een studio.De kamer werd iedere dag opgefrist- dagelijks verse handdoeken,flesjes water,af en toe verse lakens.Super ontbijt verzorgd door de eigenares in de bar aan het zwembad.Het hotel(een oase van rust) ligt heerlijk net ver genoeg van het strand en uitgaansbuurt- bevolkt met jonge Engelse toeristen die rond razen met namaak Quads.Wijzelf huurden een vespaatje wat prima van pas kwam.Leuke restaurantjes in de oude stad zijn mi Milos en Zorba.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    Mooie accomodatie, relaxte sfeer, schoon en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Water van de inloop douche loopt de badkamer in.

    Fijne ligbedden bij het zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Heel fijn en rustige omgeving centraal in het oosten om genoeg te bekijlen met een huurauto en quad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine doucheruimte shampoo douchegel werd niet bijgevuld

    Uitzicht, ontbijt, service

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    Sofia, waarmee wij het meeste contact hadden was heel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Uitzicht op Zee - Inclusief Vervoer van/naar de Luchthaven
    • Verbleef 7 nachten

    Sofia, waarmee wij het meeste contact hadden was heel vriendelijk en dacht goed mee. Super!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Prima Hotel. Super vriendelijk personeel. Ligging rustig. Mooi zwembad. App. prima maar geen luxe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee en Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi in kamer

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,5
    mooi hotel mooie lokatie prettig personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee en Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 8 nachten

    badkamer is heel klein (bij een een persoons kamer)

    ontbijt was goed genoeg en aardig uitgebreid.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    9,6
    Rustige maar levendig hotel in drukke badplaats.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken heeft maar een pit en maakt koken erg lastig.

    Zwembad, terras en door hogere ligging koel windje.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    9,2
    Super gastvrije familie die het hotel runt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De Wifi was alleen goed rondom zwembad bij restaurant. Op de kamer werkt deze niet. Bij 3-kamer appartement stelt kookplaatje niet veel voor. Zee ligt wat verder, minder prettig in augustus bij hoge temperatuur. Auto is een echte aanrader.

    Super gastvrije familie die het hotel runt. Goed ontbijt en mooie locatie. We werden zelfs opgehaald en teruggebracht vanaf het vliegveld in Chania (dat op 2,5 uur rijden) van de locatie ligt. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Wat een service!!

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    9,6
    de gastvrijheid, de sfeer, het zwembad en de extra...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets viel tegen, 2 pitjes om op te koken, auto nodig voor uitstapjes

    de gastvrijheid, de sfeer, het zwembad en de extra handdoeken voor het zwembad met zijn comfortabele ligbedden, elke dag flesjes water voor ons neergezet, het ontbijt was super, airco.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    9,6
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    moeilijk te vinden ( ontbreken wegbeschrijving of lokale bewegwijzering) badkamer te klein parking

    vriendelijk personeel ontbijt kamer - terras met zeezicht zwembad

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    10
    Hele gastvrije ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele gastvrije ontvangst

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: