Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Panormos Village

Main Street, Panormos Mykonos, 84600, Griekenland

#1 van de 5 hotels in Panormos Mykonos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 281 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,9
    Panormos Village heeft een heerlijk zwembad waar je volledig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Geen uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was prima, maar hadden we iets luxer verwacht. Badkamer was niet 100% schoon

    Panormos Village heeft een heerlijk zwembad waar je volledig tot rust kan komen en kan genieten van het mooie uitzicht.. Er was een ontbijtbuffet waar voldoende keuze is om een gevarieerd ontbijt te nuttigen. Tip: Huur bedjes bij de beachbar/club Kuala. Er wordt relaxte muziek gedraaid en heeft een heerlijke lunchkaart. Ga dan wel binnen zitten (heb je een uitgebreide kaart tav strand).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,1
    Zwembad met fantastisch zicht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, niet al te vriendelijk! Steeds muziek aan restaurant. De kamers zijn niet al te mooi ingericht en kleine badkamer met zeer weinig licht. Voor die prijs hebben we al veel beter gehad!

    Zwembad met fantastisch zicht!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    De locatie, vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer in het restaurant zou beter kunnen, wat basic voor de prijs van het hotel, geen tafelkleden en papieren servetten, kon iets beter.

    De locatie, vriendelijk personeel! Zeer goede airco op de kamers. Het uitzicht is zeer mooi. Leuk overloopzwembad. Ontbijt en diner zijn lekker. Dagelijks fles water op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Prachtig hotel met fantastisch uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Het hotel was fantastisch. De kamer was heel mooi ingericht, een kitchenette, en een groot terras met uitzicht op zee. Badkamer was ook zeer mooi, met kleine toiletspullen. Alles wat je nodig had. Het uitzicht vanaf het zwembad (infinity zwembad) was spectaculair. Personeel was supervriendelijk, niets was te veel. Ontbijt was zeer goed. Het hotel is een oase van rust in het zeer drukke Mykonos. Het strand was vlakbij, maar we zijn er niet geweest. Alleen om te wandelen. De muziek van Principote (beach bar) stond redelijk luid (niet ons ding, voor anderen dan weer wel), plus het was gewoon relaxter in het hotel. En voor de smartphone addicts, je had laders in de palen van de parasols. De ligkussens waren trouwens enorm comfortabel, en de ligbedden in het water ook. (Alleen opletten dat je handdoek niet in het water waait). Dit was de beste keuze voor Mykonos. (Op Paradise Beach en Super Paradise Beach waren ze niet echt vriendelijk, op het onbeschofte af eigenlijk).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,8
    Rustig gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio voor 2 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    Panormos village ligt rustig gelegen tegen de bergflank.Daardoor een prachtig uitzicht over de baai.Het ontbijt was ruim voldoende en het eten s'avonds in het restaurant was lekker!Om je te verplaatsen had je onder aan het strand een busdienst of moest je zoals wij een auto huren. Ideale plaats om uit te rusten,weg van de drukte aan de andere kant van Myconos.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,1
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden al maanden op voorhand een kamer geboekt maar kregen bij aankomst een minderwaardige kamer. Toen uwel upgrade gekregen vr 1 nacht. Klein zwebad

    Mooie locatie. Lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    Fantastische locatie en een uitstekende accomodatie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Fantastische locatie en een uitstekende accomodatie gekoppeld aan een perfecte gastvrije service. Andreas en zijn team creeren een familiale en ongedwongen, persoonlijke sfeer. We zijn het eiland rond geweest, maar kwamen tot de conclusie dat dit qua locatie, strand, rust en service de beste plek was.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    De relaxte sfeer, het uitzicht op zee en het mooie strand,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bestek is schaars.

    De relaxte sfeer, het uitzicht op zee en het mooie strand, Andreas en Eva zijn heel hartelijke eigenaren, het rondfietsen op Andreas zijn mountainbike. Heerlijk gegeten in het restaurant. Mykonos is een prijzig eiland, het eten in Panormos village is daarmee vergeleken echt niet te duur. Heerlijk verblijf.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    9,2
    Locatie, vriendelijkheid en netheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie, vriendelijkheid en netheid

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: