Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parthenis Riviera Hotel 2-sterren

21 K.Karamanli Ave, Voula, Athene, 16673, Griekenland

#235 van de 295 hotels in Athene

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 810 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,6
    Prima hotel op ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijke eigenaar regelde alles wat nodig was. De last minute geboekte kamer was niet beschikbaar, maar ik kreeg meteen een upgrade. Het hotel zit op vijftig meter van een metrostation waardoor je in slechts twintig minuten in het centrum van Athene kunt zijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Dichtbij strand en openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeer maakt veel herrie, omdat er hard gereden wordt. Douche gordijn ontbreekt waardoor water overal heen kan lopen.

    Dichtbij strand en openbaar vervoer. Centrum is ca 10 minuten lopen. Zeer schone kamers en nieuwe badkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    5,8
    Niet om meer als 1 nacht te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We bleven maar een halve nacht omdat we heel vroeg een vlucht hadden. Het was dus om wat bij te slapen, maar we hebben amper geslapen. We sliepen op het gelijkvloers achter de receptie en de bar en hele avond was hier iemand heel hard aan het praten/zingen. Ook wel wat last van de hele drukke weg voor het hotel.

    Kamer was schoon. Taxi die ze voor ons geregeld hadden, was keurig op tijd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    5,4
    De mensen waren heel vriendelijk en het hotel simpel maar...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het lawaai van de weg is vreselijk, wij konden daar niet van slapen. Voor de kinderen te dicht bij de gevaarlijke drukke weg die er langs loopt

    De mensen waren heel vriendelijk en het hotel simpel maar prima voor de prijs die je betaalt. Sanitair zou beter kunnen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,4
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt pal aan een (snel)weg en het is daardoor erg lawaaierig. Goedkoop ontbijt

    Het hotel lag heel dicht bij een fijn strand

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    5,4
    Ik vond dit hotel geen 3 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder moeilijke WiFi-verbinding op de kamer

    Nabijheid van het openbaar vervoer

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    7,1
    Fijne kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gehorig... En je ziet bijna niemand, ook personeel niet

    Fijne kamer

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,5
    De beheerder besteld voor ons laat op de avond nog een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De beheerder besteld voor ons laat op de avond nog een lekkere maaltijd op de kamer.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: