Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Petradi Beach Lounge Hotel 3-sterren

Stamathioudaki 79, Rethimnon, 74100, Griekenland

#69 van de 115 vakantiewoningen in Rethimnon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 278 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,2
    we hebben een fantastische tijd gehad in het Petradi Beach Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De badkamer was wat klein, maar wel schoon en netjes ingericht, dus eigenlijk niet een echt minpunt.

    We hadden een kamer met zeezicht, deze kamer was prachtig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,6
    Heerlijke locatie om op adem te komen en te relaxen.
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel supervriendelijk. Je had maar iets te vragen en in de mate van het mogelijke werd ervoor gezorgd. Verzorgd en gevarieerd ontbijtbuffet. Op een kwartiertje wandelen van de oude stad. Leuke restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    4,6
    Spijtig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche. Geen parkeerplaats( alleen 2 voor de deur!) wij moesten een vrije plek gaan zoeken en dat was soms niet makkelijk. Hotel ligt aan een veel te drukke straat. Veel te veel lawaai.

    Bed. Leuk zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,3
    Privéstrand met uitzicht op de oude stad!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Kleine aantekening - de directe weg naar het stadscentrum is erg druk. Enerzijds heel prettig omdat hij daardoor veilig voelt, maar anderzijds erg druk en deels vervallen.

    Lekker simpel hotel met een heel leuk terras en gemoedelijk strand. Aan zee: lekkere lounge banken, fauteuils, gezellige ontbijthoek, bedden... Daarnaast goede bedden in de kamer, en een paar hele goede en mooie restaurants op steenworp afstand.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    5,8
    De lokatie was prima .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste kamer was beneden een soort bunker aan de straatkant . Absoluut niet passend bij dit hotel. Na een nacht kregen wij een prima kamer met zeezicht. Dus let op alleen de kamers met zeezicht zijn het geld waard .

    De lokatie was prima . Personeel erg vriendelijk. prima stoelen bij de zee

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    8,3
    Ontbijt was bijzonder goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Professionaliteit van de medewerkers . dag 1 had het geregend, blijkbaar heeft niemand echt de moeite genomen om zeilen over deze zetels te leggen waardoor gedurende verschillende dagen de zetels en bedden onbruikbaar (nat) waren. Er liepen hotelmedewerkers rond ,vraag mij dan ook af waarom niemand de verantwoordelijkheid nam om de zetels te bedekken. Er staat bv. steeds een bartender tot 's d avonds laat aan het zwembad maar blijkbaar voelde die zich daar die dag dan te goed voor.(??). Gezien de impact voor de gasten , de comfortabele zetels zijn een unique selling point en belangrijkste reden waarom mensen voor een beach hotel kiezen stel ik mij wel vragen bij het gevoel van verantwoordelijkheid bij de medewerkers.

    Ontbijt was bijzonder goed. De lokatie was goed gelegen, echter afstand tot de stad is +/- 20 minuten te voet en dat via een zeer drukke weg. Strand en zwembad zijn net en goed onderhouden, met fatboys en dikke matrassen op de strandzetels.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,7
    Relatief aardig hotel op 20 min. loopafstand van het oude centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst werd ons gemeld dat de geboekte kamers, waarvan een met zeezicht, voor de eerste nacht nog niet vrijwaren en dat we met een taxi naar een ander hotel moesten. Ik bleef erop staan dat we de geboekte kamers wilden en na enig telefoneren met de manager kregen we deze alsnog.

    Kamers aan de zeekant zijn prima. Onze badkamer leek vrij nieuw maar was wel piepklein. Kamers aan de achterkant echter liggen aan een extreem drukke straat. Zelfs met ramen dicht hoor je hier het verkeer voorbij denderen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,6
    het was te warm , als je een kamer met mezzannine neemt (...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    het was te warm , als je een kamer met mezzannine neemt ( onder het dak)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie bij het ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    10
    Was gewoon top niets op aan te merken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Was gewoon top niets op aan te merken

    Verbleven in september 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: