Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Plaka Hotel 3-sterren

7 Kapnikareas & Mitropoleos, Athene, 105 56, Griekenland

#33 van de 295 hotels in Athene

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2063 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 65

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Genoten van gezellig Athene met mooie bezienswaardigheden, leuke terrasjes en lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bar op het dakterras mag iets eerder open, hoewel je tot dit tijd ook gewoon je eigen drankje uit een dichtbij gelegen supermarkt kan drinken. Jammer genoeg geen spa/zwembad.

    De locatie is fantastisch. Je kan vanaf hier alle bezienswaardigheden lopend bezoeken en je hebt meer dan genoeg eetgelegenheden in de buurt. En einde van de dag kan je heerlijk even chillen op het dakterras. Lekkere ligbedden, mooi uitzicht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,2
    Ligging hotel in gezellige Plaka wijk en personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Akropolis
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer wat klein. Wel schoon en netjes

    Ligging hotel in gezellige Plaka wijk en personeel. We hadden kamer met uitzicht op Akropolis en dat was op bovenste verdieping. Goede airco.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,5
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai buiten (bouwwerzaamheden, verkeer). Kamer klein en stukjes plafond/verf vielen als sneeuw naar beneden op een bepaalde plek.

    De ligging was druk maar centraal. Tijdens ontbijt liep er iemand rond die aan je vroeg of alles naar wens was en informatie over mogelijke activiteiten gaf. Dat was erg fijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Het was een mooie "citytrip", veel bijzondere gebouwen, lekker eten, leuke winkeltjes en goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tussendeur
    • Verbleef 4 nachten

    Er werd verbouwd naast het hotel dus we hoorde veel getimmer en breken (hamerbeitel) het uitzicht vanuit de kamer was dan ook niet zo geweldig. we keken naar steigers en doeken. Was het klaar geweest is het iets mooier, maar het blijft een muur. (persoonlijk niet heel erg als je naar links of rechts keken zag je wel weer leuke dingen, maar de verbouwing was wel wat vervelend)

    Het ontbijt was lekker. Ok niet heel veel variatie per dag, maar zeker wel veel verschillende lekkernijen om te proberen. Het dakterras was mooi , schoon en ruim. Het uitzicht was subliem

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Een fijn net hotel midden in het centrum met een dakterras en schitterend uitzicht op de Akropolis
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    Alles was prima in dit hotel

    Het ontbijt is heerlijk en uitgebreid en je kunt ook voor een Grieks ontbijt kiezen. De hotelkamers zijn netjes en schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,5
    Hotel op prima locatie voor een korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was erg klein. De douchecabine is niet gebouwd op "grote" noord europese mensen. Dat zelfde gold voor de lift, deze was erg klein (max twee volwassene met koffer) en er was er maar 1 waardoor je op spits tijden (ontbijt) af en toe erg lang moest wachten.

    De locatie was uitstekend, dichtbij het Monastaraki en Syntagma plein. In de omgeving vele restaurantantjes, wijnbars en winkels. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,1
    Ik heb genoten van mijn verblijf, de pluspunten overtroffen zeker kleine minpuntjes.
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche in de kamer leek niet volledig. De bovenste douchekop ontbrak, wat maakte dat je tijdens het douche de douchekop aan de zijkant moest vasthouden (dit was wat onhandig). Het ontbijt was goed, alleen miste ik wat meer brood; iets van pistolets of kleine broodjes.

    Het dakterras vond ik heel fijn! Super mooi uitzicht en ook goed dat er dekentjes voorzien werden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    Zowel ik als mijn kleinzoon vonden het geweldig!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer lag fantastisch met een geweldig zicht op de acropolis We kregen een update bij aankomst Zeer vriendelijk personeel Hotel ligt in een leuke omgeving, 5 minuutjes van metro naar luchthaven en midden in Plaka

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    10
    Maak een afspraak met de Taximan Gorgio die je overal...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    Maak een afspraak met de Taximan Gorgio die je overal naartoe brengt en een zeer goede gids is voor slechts 90€ ! Zijn nummer is goud waard , hij brengt je overal naartoe gedurende 4 uur ! +30 694 549 3197. Zeer goed Hotel meer dan zijn prijs waard . Zeer goed en uitgebreid ontbijt met gratis koffie verkrijgbaar gedurende de ganse dag . De Acropolis , fenomenaal . Olympische stadion moet je gezien hebben . De aflossing van de wacht aan het Parlement en regeringsgebouw , indrukwekkend

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    5,0
    Athene prachtig, locatie hotel goed, accomodatie niet ok voor ons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    De locatie viel tegen. Bijzonder veel lawaai (kamer 602 straatkant) zowel 's nachts als 's avonds. Met de venster open slapen was geen optie want de airco van de aanpalende kamer met zicht op acropolis stond op ons terras. Elke keer de airco aansprong, werd de nachtrust verstoord. Ontbijt was maar matig. Voor wie angtst heeft in een lift, is dit geen aanrader (heel kleine lift).

    Pluspunt is de koffie en theefaciliteiten tot 17u 's avonds. Inderdaad vlak en middenin Plaka, dat was een voordeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,2
    Locatie en comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tussendeur
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Locatie is perfect. Heel dicht bij alle leuke straatjes van Plaka en de winkelstraat Ermou. Kamer comfortabel. Wij hadden een familiekamer met tussendeur en dit was erg goed met onze kinderen van 14 en 17 jaar oud. Behulpzaam personeel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,8
    Geweldige staf en prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder dat de roosters in de badkamer met elkaar in verbinding staan, naast het feit dat je alle badkamergeluiden van elkaar kunt horen kun je in theorie ook zo naar de andere kamer komen.

    Vaak is het personeel minder betrokken als zij in grotere hotels werken, dat is hier absoluut niet het geval! Wat een behulpzame en vriendelijke staf, echt een pluim waard. Het hotel ligt in een leuke wijk en de roof top bar van het hotel is alles overtreffend!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Goede locatie, typisch drie sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer echt heel klein. Housekeeping kwam heel vroeg de kamer op toen we nog sliepen, jammer. Douchekop stuk, water spuit alle kanten op. Koelkastje deed het niet.

    Kamer klein maar prima. Receptiedames vriendelijk, heren wat minder. Ontbijt prima, leuk dat ze rondlopen om je te helpen met je dagindeling. Goede airco. Locatie heel leuk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    9,6
    Top locatie inclusief dakterras met fantastisch uitzicht op Akropolis!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De lift is klein (max 4 personen), kan soms lang duren. Trap was voor ons prima.

    Dakterras met fantastisch uitzicht op Akropolis! De locatie is top, bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Uitstekend ontbijt, prima kamer met airco. Veel restaurants en terrassen in de directe omgeving.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    10
    De beschrijving op Booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets..

    De beschrijving op Booking.com was/is precies zoals 't is! Super hotel midden in de wijk Plaka. Wij hadden een standaard kamer met uitzicht op de akropolis, dit hadden wij niet verwacht! Super verzorgde kamers, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, wat kan een mens nog meer willen!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    10
    Prachtige plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Je kan niet de verwarming zelf bedienen op de kamer. Tijdens ontbijt komt men vragen of alles naar wens is en wordt dit meteen opgelost.

    Als ik weer naar Athene zou gaan zou ik proberen om weer dit hotel te boeken. Super locatie, middenin de wijk plaka. Alle bezienswaardigheden zijn goed lopend te bereiken vanaf deze plek. luchthaven naar hotel met trein goed te doen (half uur) 10 euro pp enkele reis. Heel vriendelijk personeel. Het uitzicht vanaf het dakterras op de akropolis is fantastisch! De hele dag kun je gebruik maken van koffie/thee.. Weinig tot geen last gehad van geluid op gang of van buren.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    9,2
    Ontbijt was goed, kamer was goed en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was goed, kamer was goed en schoon. Personeel heel vriendelijk, kwamen iedere morgen tijdens ontbijt vragen of alles naar wens was en hadden tips als je ergens naar toe wilde. Ligging was heel centraal.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,3
    Perfecte ligging, personeel behulpzaam, goed ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte ligging, personeel behulpzaam, goed ontbijt, prachtig dak terras

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,2
    om nog een keer over te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    locatie vriendelijk, behulpzaam personeel dakterras !!!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfect hotel voor City trip Nette kamer Super vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Centrale ligging en toch rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrale ligging en toch rustig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    8,8
    Dakterras, restaurant en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Akropolis
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dakterras, restaurant en ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Prima locatie in een mooi hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van het personeel-ontbijt-locatie-dakterras

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,3
    Ideale locatie in de Plaka wijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte is iets of wat benauwend en luidruchtig.

    De locatie en het dakterras zijn de pluspunten van dit hotel. Evenals de behulpzame staff.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,8
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij kleine kamers

    De locatie is geweldig! En een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    8,3
    Hoe centraal wil je het hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Akropolis
    • Verbleef 1 nacht

    Ideale centrale ligging met prachtig uitzicht op de Acropolis

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    5,0
    tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 155 euro was dit klein en ouderwets. Ontbijt goed maar vrij mager.

    Uitzicht rooftop bar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    Faciliteiten en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten en personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    8,8
    Prachtig uitzicht op de Akropolis!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen parking, maar er is wel een betaalparking 200m verder.

    Prachtig dakterras met het mooiste uitzicht van Athene!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Een uitstekend verblijf met een fantastische ligging !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was uitstekend ,uitgebreid voor elk wat wils. Lekker vers brood ,fruit ook steeds andere lekkernijen .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,5
    Prima kamer en een goed bed. Zeer verzorgd ontbijt in gezellige ontbijtzaal. Personeel behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De Plaka is het echte Athene dus een goed hotel in deze wijk is goud waard

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    De locatie, het ontbijt, het vriendelijke personeel en het...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer met Tussendeur
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi netwerk kan beter.

    De locatie, het ontbijt, het vriendelijke personeel en het uitzicht vanop het dak zijn top!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dakterras met prachtig uitzicht, super centraal gelegen. Schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    8,8
    Super locatie in een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens van de bedden

    Uitstekende ligging, goed ontbijt, dienstverlenende medewerkers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    10
    Vrienden stedentrip Athene
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijt.prima verzorgd. Zeer attent en aardig personeel.Extra service, printer en pc aanwezig om bv boarding pass uit te printen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Hoffelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren

    Hoffelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,3
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs drankjes op (dak)terras.

    Locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,9
    Dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd gerookt in de gangen en de ontbijtzaal. Capaciteit ontbijtzaal te beperkt

    Dakterras.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Het dakterras was heerlijk met uitzicht op de Acropolis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer wel een beetje klein.

    Het dakterras was heerlijk met uitzicht op de Acropolis. Hartelijk ontvangst met wijn, water en baklava op de kamer. Zeer centrale ligging.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,6
    Ruime kamer, goed bed, schoon, goed sanitair, uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    Ruime kamer, goed bed, schoon, goed sanitair, uitgebreid ontbijt, behulpzaam personeel, uitstekende ligging (gemakkelijk bereikbaar vanaf het vliegveld, alles van belang op loopafstand)

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    7,9
    Direct bij de pleintjes, winkelstraten, bars, en...
    • Groep

    Direct bij de pleintjes, winkelstraten, bars, en metrostation Monastiraki. Ontbijt mogelijk vanaf drie uur 's nachts, ideaal als je een vroege terugvlucht hebt.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel , ontbijt was goed en de ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai s'morgens .Bij het kuissen van de kamers ( we sliepen juist naast het kuislokaal waar al hun materiaal lag )

    Zeer vriendelijk personeel , ontbijt was goed en de ligging was ideaal .

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    8,8
    Super locatie, middenin de wijk plaka.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine lift (al vonden wij dit geen probleem)

    Super locatie, middenin de wijk plaka. Heel vriendelijk personeel. Het uitzicht vanaf het dakterras op de akropolis is fantastisch!

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    6,7
    Ontbijt was goed, mooi uitzicht op de Akropolis vanaf het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer was redelijk geluiddicht. Je moest de gelukkig stille airco aanzetten want anders was het bloedheet. Douche was klein en voor die prijs had ik liever een bad verwacht.

    Ontbijt was goed, mooi uitzicht op de Akropolis vanaf het dakterras.

  • Beoordeeld op: 4 december 2015

    10
    Dit is eerlijk waar een schitterend hotel in de prachtige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als ik moet muggeziften... plateau‘ s in de ontbijtruimte vond ik niet alles, dat zouden ze moeten veranderen en placematjes leggen, voelde als in de lunchgarden aan

    Dit is eerlijk waar een schitterend hotel in de prachtige gezellige buurt Plakka!ontbijt zeer goed, vriendelijk personeel.een prachtig dakterras met uitzicht op de akropolis.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    5,8
    Top op de juiste lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer was erg klein Douche lastig, hard, klein, niet fijn Bed te zacht en krakerig

    Top op de juiste lokatie Prima ontbijt Fijn het gesprek en de service aan tafel Mooi terras bovenin het hotel

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    8,8
    Ontzettend vriendelijk personeel altijd klaar om te helpen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De eetzaal is vrij klein als iedereen op hetzelfde uur ontbijt zoals het geval was. De hulpvaardigheid v h personeel heeft dit wel goed gemaakt

    Ontzettend vriendelijk personeel altijd klaar om te helpen en informatie te geven. Zeer proper en zalige bedden. Leuke bar op het dak met zicht op Acropolis. Schitterende ligging

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    8,8
    De service: in onze kamer bleek de verwarming moeilijk te...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De service: in onze kamer bleek de verwarming moeilijk te regelen. We kregen onmiddellijk een nieuwe kamer, en wel een superior, waar we niet voor betaald hadden!

  • Beoordeeld op: 9 maart 2016

    9,2
    propere kamers - prima ontbijt - vriendelijk en behulpzaam...
    • Stel

    propere kamers - prima ontbijt - vriendelijk en behulpzaam personeel - prima ligging in het centrum

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,3
    Ontbijt ok
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niks

    Ontbijt ok kamer ok

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    10
    Kamer prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    1nacht geluidsoverlast voetbalfans

    Kamer prima.. ontbijt perfect!!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,3
    Dakterras met mooi uitzicht over Athene.
    • Groep

    Badkamer ietswat klein maar Ok. Jammer dat ons kamer geen balkon had.

    Dakterras met mooi uitzicht over Athene. Lekker ontbijt, mooi hotel

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    Verzorgd en uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verzorgd en uitgebreid ontbijtbuffet. Prima uitvalsbasis om de oude stad te verkennen.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    10
    Prachtig uitzicht op de Acropolis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig uitzicht op de Acropolis. Vriendelijke dame tijdens onbijt met tips en advies.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    9,2
    goede centrale ligging van hotel, comfortabele kamer, goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    goede centrale ligging van hotel, comfortabele kamer, goed ontbijtbuffet, zeer servicegericht personeel.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    9,6
    Behulpzaamheid van het personeel is er uitzonderlijk, zelfs...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets.

    Behulpzaamheid van het personeel is er uitzonderlijk, zelfs nog nooit meegemaakt. Ook niet in dure hotels.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    10
    de vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    de vriendelijkheid van het personeel de toeristeninfo die wij ongevraagd kregen

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,8
    Deze Lokatie- in het oude centrum- met uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Deze Lokatie- in het oude centrum- met uitzicht op de Akropolis, mn schitterend vanaf het dak terras!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,3
    Uitzicht vanaf dakterras op Akropolis was prachtig, ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lift veel te klein

    Uitzicht vanaf dakterras op Akropolis was prachtig, ontbijt was goed, er werd steeds gelijk bijgevoegd, personeel zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    10
    Super aardig en dienstverlenend personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super aardig en dienstverlenend personeel. Hoog service niveau.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    9,2
    De gastvrijheid, ben hier 20 jaar geleden eerder geweest nu...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    De gastvrijheid, ben hier 20 jaar geleden eerder geweest nu een dikke pluim!

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    10
    Superlocatie, fijn hotel, super personeel en uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Superlocatie, fijn hotel, super personeel en uitstekend ontbijt. Een aanrader voor als je alles in Athene te voet wilt omtdekken!

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Locatie

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    9,6
    de ligging en de ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging en de ruime kamer

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    9,2
    Prachtig dakterras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geur van afvoer in badkamer.

    Prachtig dakterras. We konden met al onze vragen bij het personeel terecht. Ideale ligging aan het gezellige Plaka.

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 65

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: