Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Porto Assini

Plaka, Tolo, 21060, Griekenland

#3 van de 31 vakantiewoningen in Tolo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 115 beoordelingen over dit appartement

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,1
    Ondanks enkele voordelen zouden wij niet deze accommodatie niet meer kiezen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt niet van toepassing. Kitchenette was onbruikbaar aangezien wij maar twéé overnachtingen geboekt hadden. Er was geen winkel om ons te bevoorraden en er was geen basisuitrusting. Restaurants redelijk ver uit de buurt en strand was niet erg aanlokkelijk. Sanitair en kitchenette voor twee personen veel te klein en onvoldoende uitgerust. Veel te afgelegen.

    Nieuwe accommodatie. Netheid, mooi terras en dichtbij het strand. Mooi verzorgd strandmeubilair ter beschikking. Goede parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Handig, lekker bij de kust en bezienswaardigheden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten

    De balkons zijn erg dicht naast elkaar met een doorzichtig schermpje ertussen. Je kunt elkaars gesprekken letterlijk volgen.

    Super lokatie aan het strand en dicht genoeg bij Epidaurus, Oud-Korinthe en Mycene. 's Ochtends op pad en 's middags relaxen aan het strand. Kamers zijn netjes en schoon. Vriendelijke eigenaar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Een geweldige locatie aan zee, centraal gelegen voor bezoek aan allerlei bezienswaardigheden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Niets. Ik vond alles geweldig.

    Mooie schone studio, prachtig uitzicht (we hadden de kamer met balkon met zeezicht). Door de tuin loop je zo naar het kiezelstrand. Gratis gebruik van ligbedden en parasols. Gratis gebruik van airco en kluisje. Over het strand loop je naar het westen en naar het oosten (over de kiezels) naar kleine, goede restaurantjes. Leuk om te snorkelen: veel verschillende vissen gezien! Auto is wel nodig, om naar Tolo of Nafplion, of een van de vele archeologische bezienswaardigheden (Epidaurus, Korinthe, Mycene, Nafplion) te gaan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    Zeer tevreden over de gehuurde studio en het bijzonder vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets te melden.

    Warm welkom door de host, schone kamers, mooi uitzicht vanaf her balcon. Elke dag schone lakens en handdoeken en werd de kamer schoongemaakt. Klein probleempje werd meteen opgelost door de eigenaar. Hij is de hele dag op het complex aanwezig. Gratis parasols en bedjes beschikbaar voor de gasten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Fantastische rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er valt helemaal niets op deze accommodatie aan te merken. Een auto is wel handig. Dan zijn Tolo en Nafplion heel dichtbij voor de winkels en restaurantjes.

    De heerlijke rustige ligging. Vlak bij zee. We hadden een appartement op de hoek met zeezicht. Alles heel goed onderhouden. Alles heel schoon. Iedere dag schone handdoeken en lakens. Een zeer vriendelijke schoonmaakster, en Nikos de eigenaar was ook heel erg vriendelijk. Je kon je auto goed parkeren. En Tolo ligt heel dichtbij. We zijn hier 6 dagen geweest. Heerlijk bijkomen van het drukke en hete Athene. We hebben echt genoten. Een aanrader.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,8
    vlak bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    niet of nauwelijks uitzicht op zee

    vlak bij het strand

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    9,2
    Mooi gelegen, direct aan een rustig strand;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement en de badkamer is wat klein. Het ligt wel afgelegen, dus voor boodschappen en restaurantjes heb je een auto nodig. (10 minuutjes rijden)

    Mooi gelegen, direct aan een rustig strand; veel groen ,dus veel schaduw op het ruime terrein. Er is een balkon aan de voor-en achterzijde, dus je kunt aan beide kanten zitten. De douche is klein, maar er is altijd warm water.(ook als de zon een dagje niet heeft geschenen)

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,8
    Rustige plek in een leuke toeristische omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Badkamer en kitchenette zijn klein

    Rustige plek in een leuke toeristische omgeving. Direct gelegen aan rustig strand.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    9,2
    Locatie aan zee en rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was een grote douchecel.

    Locatie aan zee en rustige omgeving

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: