Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rozmari and Spa

Main Street, Agia Galini, 74056, Griekenland

#1 van de 22 vakantiewoningen in Agia Galini

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 211 beoordelingen over dit appartement

9,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,6

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,9

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    charmant en romantisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Ik kom superlatieven tekort. Wat een aardige mensen. Het ontbijt was super, zelfgemaakte hapjes en zoet, bruin brood en eitje erbij. De kamer was 'romantisch' ingericht, je merkt dat hier met liefde is aan gewerkt, incl plafondschildering De gastvrouw- en heer doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Mooie badkamer en douche, kamer schoon. Balkonnetje met gedeeltelijk uitzicht op zee. Centrum Agia Galini met restaurantjes is vlakbij op loopafstand. Hotel ligt in rustige straat. Toen we uitcheckten kregen we nog een doosje met bonbons mee. Nou zeg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,6
    Heerlijke kamer met geweldig ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden maar een nachtje geboekt, hadden we dit eerder geweten waren we zeker langer gebleven!

    Alles is ons goed bevallen, maar in het bijzonder het uitgebreide ontbijt en de behulpzame eigenaren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,2
    Waaaauuuuw, zo weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NIETS......bedden maar 1:90 lang....maar zelfs dat was bij Rozmari geen issue. Zoveel compensatie.

    ALLES....een warm bad!!! Een kleinschalig authentiek complexje. Zulke lieve lieve mensen met heel veel oog voor detail. Niets maar ook niets is te veel. Stella (eigenaresse) maakt het uitgebreide ontbijt zelf....van omelet tot taartjes, jams, gesneden fruit, verse jus; nooit eerder zo meegemaakt. Gewoon boeken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Prima verblijf, goede service en faciliteiten. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Prima service. Als ik dan toch iets moet noemen: oppervlakte van de kamer zou iets groter mogen voor een ruimtelijk gevoel, al kwamen we niets tekort.

    Leuke ontvangst, hosts deden hun best om Engels te spreken ondanks dat het ook in het Grieks kon en we kregen meteen een sapje. Er werd meegedacht in plannen, kamer was netjes, schoon en bijna on-Grieks goed geregeld. Er stond wat te drinken koud, lekkere stoelen op het balkon ook. Ontbijt was top: veel keuze, vers sapje etc. Iets later uitchecken en de auto korte tijd laten staan ook geen probleem. Super. Zou dit hotel zeker aanbevelen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Prettig klein familiehotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden er niet op gerekend dat het hotel zo hoog in het stadje lag. Toch was je te voet in 5 minuten dalen op de gezellige kade van Agia Galini.

    Heerlijk ontbijt in de sfeervolle binnentuin. De gastvrijheid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,8
    Alles voor de KLANT.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 5 nachten

    Niets. Wat ik persoonlijk jammer vond was dat de bescheidenheid van de eigenaren helemaal niet paste bij hun hoge kwaliteitsstandaard. Ze zijn een fantastisch en mooi koppel dat best meer mag uitstralen waar ze voor staan. 2 heerlijke mensen die tot in hun haarvaten weten hoe je een klant een vakantie verblijf laat beleven waarover je nog heel lang zult napraten bij familie en vrienden en bekenden.

    De gedrevenheid en enthousiasme van de eigenaren. Niets was hun teveel. Zij deden er werkelijk alles aan om je een mooie vakantie/verblijf te laten beleven. Aan ieder facet was 300% aandacht besteed. Of je het hebt over de inrichting van de kamers. De zelf gecreëerde schilderkunst aan muren en plafonds, het dagelijks schoonmaken en onderhoud, het ontbijt, alles was af, en dat tot 3 decimalen achter de komma. 2 mensen die met liefde en toewijding een klein hotel runnen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    Veel zoet bij het ontbijt, maar met veel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Veel zoet bij het ontbijt, maar met veel.liefde en zorg bereid en erg lekker. Ligging ten opzichte van strand prima. Bushalte om de hoek. Uitstekende en moderne kamers, dito sanitair en brandschoon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,6
    Echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echte aanrader. Geweldig ontvangst en uitstekend ontbijt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Gastvrijer kan bij eigenlijk niet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten.

    Geweldig Grieks home made ontbijt uiteraard met een jus dorange en een heerlijke kop koffie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,6
    Juweeltje van een B&B met een unieke inrichting, een top ontbijt en reuze vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Zeer verzorgd en vriendelijk kleinschalig hotel, prachtig gedecoreerde kamers, entree en ontbijtterras, zeer uitgebreid, vers en lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    10
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks alles oke

    Alles was perfect super lokatie zeer vriendelijk heerlijk onbijt het onbrak aan niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    De aankleding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aankleding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,6
    De beste B&B die we ooit bezocht hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De gastvriendelijkheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,2
    Charmant knus hotel van zeer gastvrije familie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Geweldig goed bed!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    10
    Fantastisch hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    niks

    Ontbijt Kamer Balkon Service Gastheer / Gastdame

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    10
    Agia Galini is een prachtige plaats in Kreta.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets viel ons tegen,alles was fantastisch.

    Agia Galini is een prachtige plaats in Kreta.Mensen zijn heel gastvrij,super goede restaurants!De beste van Agia Galini is Onar...Hotel Rozmari is fantastisch!Super lieve uitbaters.Ze verwennen de klanten elke dag met veel plezier.Ook het onbijt is heerlijk en vooral veel!!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,6
    De gastvrijheid en de inzet van de eigenaars zijn top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enige verbeterpuntje is het ontbijtbuffet omdat het teveel afgestemd is op wie van zoetigheden en patisserie houdt. We misten bijvoorbeeld dagelijks vers brood.

    De gastvrijheid en de inzet van de eigenaars zijn top.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    9,6
    Zeer vriendelijk, goede ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aardig stukje naar beneden lopen voor het strand.

    Zeer vriendelijk, goede ontvangst. Echt familie bedrijf. Kamer leuk en romantisch ingericht, incl badjassen !

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    9,6
    Een enorme gastvrijheid ,niets was de eigenaren teveel om...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een enorme gastvrijheid ,niets was de eigenaren teveel om het naar je zin te maken. Goede hygiene en een overweldigend ontbijt.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    9,2
    Toffe eigenaars doen alles om uw verblijf zo aangenaam...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toffe eigenaars doen alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Pluspunt is de private parking

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    10
    De lieve vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De lieve vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    10
    Het uitzicht op stadje en zee vanuit onze kamer was prachtig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    Het uitzicht op stadje en zee vanuit onze kamer was prachtig. Vanuit het hotel, te voet naar zee, naar restaurant, winkels, ...

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    10
    Het ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt!! Een culinaire verrassing van zelfgemaakte verse produkten zoals allerlei taartjes en hartige hapjes

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: