Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

• Fiyat/fayda dengesi

• Ücretsiz WiFi

7,9

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 25

• Değerlendirme tarihi: 17 Temmuz 2025

Memnun kalmadım
    • Mobil cihazdan gönderildi

Satın aldığımız oda küf kokuyordu. 213 numaralı oda. Tavanı küf ve rutubetli idi. Odanızı değiştirebiliriz dediler. Çok güzel bir oda önerdiler ama günlük 28 Euro ekstra ücret aldılar. Odanın küflü olması bizim problemimiz değildi. Muadil oda olmadığı için manzaralı odayı ücret farkı alarak bize sattılar. Aslında problemi çözmüş gibi görünseler de bizim bütçemizi sarsarak daha yüksek fiyatlı bize satmış oldular. Hiç denize giremedik hep dalgalı ve kirliydi. Hep havuza girdik. Havuzu küçük ve yetersiz. Bir tane cankurtaran başınızda gardiyan gibi sürekli kural hatırlatıyor. Akşam yemekleri pahalı.

Konaklama tarihi: Temmuz 2025

• Değerlendirme tarihi: 9 Haziran 2025

6,0
    Muhteşem Doğa eski ve bakımsız bir otel
    • Klasik Aile Odası
    • Mobil cihazdan gönderildi

3 gece konakladık oda hiç temizlenmedi Kat görevlilere söyleyince şu an çok yoğunuz yapamayız diye bir cevap aldık Otelde saat gece ondan sonra hiçbir şekilde bir olanağınız yok gidip uyumanız gerekiyor

Tesis konum olarak harika , deniz çok iyi

Konaklama tarihi: Haziran 2025

• Değerlendirme tarihi: 4 Eylül 2024

8,0
    Genel anlamda beklentimizi karşıladı kısa ve ara tatiller in gidilebilir
    • Aile Odası - Ranzalı

Çocuklar için olanaklar sınırlı

Tesis konumu harika deniz sığ ve çocuklar için güzeldi

Konaklama tarihi: Eylül 2024

• Değerlendirme tarihi: 31 Ağustos 2024

• Mobil cihazdan gönderildi

Kahvalti salonunun oldugu kisimda kalabaliktan dolayi hijyen sikintilari olusuyordu.

• Değerlendirme tarihi: 7 Ağustos 2024

Deniz çok güzel
    • Çift Kişilik Comfort Oda
    • Mobil cihazdan gönderildi

- Kahvaltı aynı çeşitler dönüyor - Telefonlar ya çekmiyor ya çok az çeker gibi yapıyor, otel wifisi olmasa hiçbir dışarıyla temas yok - Otoparktan bavulları alması için sadece 1 kişi ve araç çalışıyor, yoğunlukta beklemek zorundasın, böyle bir otel de daha büyük olmalı. - Sivrisinek mevcut, yanınızda ilaç olsun.

- Deniz tertemiz, full kum - Orman içinde ferah - Sessiz sakin - Odaya gönderdikleei süpriz ikram jesti - Tekrar gelinir

• Değerlendirme tarihi: 5 Ağustos 2024

Keyifli
    • Mobil cihazdan gönderildi

Odalar çok güzel fakat nem kokuyor, odadan çıkarken resepsiyondan aracımızla bavul almamıza izin verilmedi, golf arabasını çok bekledik ve sıcakta yürüyerek arabaya gitmek zorunda kaldık ve bu yüzden görevli ile gerginlik yaşadık

Deniz harika, personel nazik ve ilgili, temiz, yeşillik bol ve düzenli, giriş yapıldığında gönderilen meyve ve içecek çok hoş

• Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2024

İyi
    • 5 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otel personeli çok ilgisiz ve kaba. Otopark sorunu var. Gece kapıya koydukları otopark görevlisi go back demekten başka birşey bilmiyor. Her gece otopark sorunu yaşadık. İstedikleri aracı içeri otoparka alıp istediklerini almıyorlar, sorunca genel müdür talimatı diyorlar.

Otelin konumu, önündeki denizi çok güzeldi.

• Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2024

Bölge olarak çok güzel

Akşam yemekleri çok kötü

Konum güzel. Kahvaltı iyi

• Değerlendirme tarihi: 21 Temmuz 2024

Otopark sıkıntısı
    • Klasik Aile Odası
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kişiye göre otel girişine araba almaları, engelli aracı bile almıyorlar otel girisine ve uzak yer gisteriyorlar en sacma olani ise otel ön kısmınin genelikle boş olmasi ve kişiye gore iceri almalari idi. yemekler güzel değildi. Aile için yemek alternatifleri yetersizdir boşuna yemek parası verdik ve dışarıdan yedik. Taverna ve eglence yetersiz.

Denizi havuzu güzel odalar temiz geniş ve havadar. Personel kısmen iyi idi diyebiliriz.

• Değerlendirme tarihi: 19 Temmuz 2024

İyi
    • Çift Kişilik Comfort Oda
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otopark problemli. 10 üzerinden eksi 5 puan.

Otelin konumu ve deniz güzeldi.

• Değerlendirme tarihi: 30 Haziran 2024

Odalar yataklar konforsuz

• Değerlendirme tarihi: 8 Eylül 2023

Orta
    • Mobil cihazdan gönderildi

Fiyat çok yüksek, odalarda bazı camlarda sineklik yok

Kendi Plajı oluşu

Konaklama tarihi: Eylül 2023

• Değerlendirme tarihi: 31 Ağustos 2023

8,0
    kaba adam hariç, herşey güzeldi..
    • 4 gece konaklandı

plajda şezlong parası toplayan, uzun kıvırcık saçları şapkasının arkasından çıkan genç adamın kabalığı , iyi olan şeyleri de berbat etti.Plaja yalnız gelmiştim, ve tek şezlong almak istedim.''o zaman ağacın gölgesinde duramazsın, güneşe çık''diye bağırarak, günümü mahvetti

iyi kahvaltı,iyi yemek

• Değerlendirme tarihi: 19 Ağustos 2023

6,0
    Plajı muhteşem ama imkanlar ve otel hizmetlerinin daha iyi olması gerekir.
    • 5 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Plajda yeterli şezlong yok, oda temizliği yetersiz, akşam yemeği restoran kalitesi düşük.

Plajı çok temiz, havası temiz

• Değerlendirme tarihi: 14 Ağustos 2023

• Mobil cihazdan gönderildi

Denize sıfır olması otopark bulunması

• Değerlendirme tarihi: 10 Ağustos 2023

Hos bir dinlenmeydi
    • Mobil cihazdan gönderildi

Personel tavirlari biraz kabaydi usluplar kotu yani Beach de sezlonga para istemeleri hos degildi. Para isterken de üslupla hic hos degildi bu alanda kal seni gormeyeyim diğer alana kaydigini gibi bir tavirdalardi. Evet kural olabilir ama şöyleme tarzi da onemli

Kahvalti cok guzeldi otelin konumu sessiz sakin orman icinde ama deniz cok dalgaliydi

• Değerlendirme tarihi: 9 Ağustos 2023

• Mobil cihazdan gönderildi

Yemeklerde domuz eti yemeyen misafirler için kuzu ve dana eti yetersizdi.Odalarda hafif bir rutubet kokusu vardı. Akşamları müzik yoktu.

Konumu, denizi harikaydı. Yiyecekler kalabalık olmasına rağmen çok boldu. Odalar temizdi. Deniz seven hiç düşünmeden gitsin. Konum ve denizi için tekrar giderim, teşekkürler

• Değerlendirme tarihi: 6 Ağustos 2023

• Mobil cihazdan gönderildi

Şezlong ve şemsiyeler ücretliydi.

Sessiz sakin bir otel

• Değerlendirme tarihi: 30 Temmuz 2023

• 6 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Akşam yemeğinde su ücretli. Havlularda koku var, nem kokusu sanırım, kullanmadan önce dışarıda havalandırmak gerekli.

Konumu güzel, sessiz sakin, plajı kum ve hemen derinleşmiyor.

• Değerlendirme tarihi: 16 Temmuz 2023

6,0
    Çok fazla sivri sinek var.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tesiste anormal bir sivri sinek sorunu var. Açık alanlarda( plaj hariç) oturulması imkansız. Zaten odalara günlük sivri sinek kovucu tablet veriliyor. Tesisin plajı ücretli, oldukça kaba bir görevli her gün şemsiye için 10 euro ödeme yapmanızı bekliyor. (Rezervasyon yaptığım dönemde böyle bir bilgi verilmedi için şikayette bulundum ve resepsiyon ücret ödemememiz sağladı.) Bizi çok rahatsız etmedi ama plajda denize girerken ilk 2 metre kurumuş kahverengi yosunlarla kaplı, 2 m sonrası oldukça temiz. Wifi rezalet. Akşam yemeğinde su ücretli.

Konumu çok güzel, yeşillikler içinde, denize sıfır, plajı kum, denizi güzel ( ilk 2 metre hariç) yatay mimarisi olan güzel bir tesis. Odalar temizdi ve günlük temizlendi. Ala carte restorandaki şef garson çok kibardı. Resepsiyondaki görevliler çok ilgili ve kibardı. Sadece plajdan yararlandık, havuz kullanmadık. Kahvaltı ve akşam yemeği çeşitliliği yeterliydi.

• Değerlendirme tarihi: 9 Temmuz 2023

Tekrar tercih etmem
    • Mobil cihazdan gönderildi

İlk gün 3 adet su verip ondan sonra ücretli olduğunu belirttiler. Şezlonglar bile ücretli?

Büyük ve konumu güzel

• Değerlendirme tarihi: 3 Temmuz 2023

6,0
    kötü yanları iyi yanlarından çoktu.
    • Grup
    • 7 gece konaklandı

denizi giriş kısmı çok kirliydi denizden kopup gelen yosunlar sahili kaplamıştı.bu yosunların üzerinden geçerek temiz kısma ulaşıyordunuz ki çok kötü bir deneyimdi.sahildeki şezlonglar ücretliydi 10 euro. bu fiyatın içinde 2 adet içecek ücretsizdi. bence 5 yıldızlı bir otel için şezlong ücretine mecbur etmek çok kötü bir uygulamaydı. böyle bir otele hiç yakışmadı.akşam yemeği seçeneği seçerseniz sadece yemak ücretsizdi ama yemekteki tüm içecekler su bile isterseniz ücrete tabiydi. ya yemeği kuru kuru yiyeceksiniz yada para vereceksiniz bir şeyler içmek için. kendine 5 yıldızlı otel diyen bir tesise bu da hiç yakışmadı .wifi 5 dakika çalışsa 20 dakika çalışmıyordu.tesis yerleşim yerlerine uzak bir konumda olduğu için cep telefonu şebekelerine ulaşım çok zor sağlanıyordu yani ne otelin nede kendinizin internetine sağlıklı bir ulaşım çok zordu.havuzları pek bakımlı değildi zemininde bolca kum vardı. ama en kötüsüne gelirsek otelde sivrisinek sorunu vardı. otelde hiç ilaçlama yoktu. akşam dış alanda oturmak imkansızdı. otelde yüzlerce çocuk vardı yemek saatlerinde kendinizi ağlamalardan bağırmalardan sanki çocuk kreşinde yemek yiyormuş gibi hissediyordunuz. rahatsızlık verecek seviyede gürültü vardı.bir daha gidermiyim bu otele hiç sanmıyorum.

kahvaltı çeşit olarak yeterliydi. akşam yemeği çeşit olarak yeterliydi. odalar rahattı.personel ilgiliydi.denize sıfırdı. değişik bir mimarisi vardı. otopark sorunu yaşamadık.

• Değerlendirme tarihi: 30 Haziran 2023

• Mobil cihazdan gönderildi

Baya eskimis , cook buyuk otel, plajda sezlong ve semsiye parali ,odanin yerini gosteren kimse yok burasi diyorlar kagit uzerinde sen bul nasil esyani nerden tasirsan tasi arabani nereye parkedersen et umurlarinda degil

Ormanin icinde ,konumu ve denize yakinligi

Konaklama tarihi: Haziran 2023

Gösterilen: 1 – 25

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: