Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
Sani , Sani Plajı, 63077, Yunanistan
Fiyat/fayda dengesi
7,0
Ücretsiz WiFi
7,9
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişiDeğerlendirme tarihi: 17 Temmuz 2025
Gi̇zem
TürkiyeSatın aldığımız oda küf kokuyordu. 213 numaralı oda. Tavanı küf ve rutubetli idi. Odanızı değiştirebiliriz dediler. Çok güzel bir oda önerdiler ama günlük 28 Euro ekstra ücret aldılar. Odanın küflü olması bizim problemimiz değildi. Muadil oda olmadığı için manzaralı odayı ücret farkı alarak bize sattılar. Aslında problemi çözmüş gibi görünseler de bizim bütçemizi sarsarak daha yüksek fiyatlı bize satmış oldular. Hiç denize giremedik hep dalgalı ve kirliydi. Hep havuza girdik. Havuzu küçük ve yetersiz. Bir tane cankurtaran başınızda gardiyan gibi sürekli kural hatırlatıyor. Akşam yemekleri pahalı.
Konaklama tarihi: Temmuz 2025
Değerlendirme tarihi: 9 Haziran 2025
Ersan
Türkiye3 gece konakladık oda hiç temizlenmedi Kat görevlilere söyleyince şu an çok yoğunuz yapamayız diye bir cevap aldık Otelde saat gece ondan sonra hiçbir şekilde bir olanağınız yok gidip uyumanız gerekiyor
Tesis konum olarak harika , deniz çok iyi
Konaklama tarihi: Haziran 2025
Değerlendirme tarihi: 4 Eylül 2024
Zübeyir
TürkiyeÇocuklar için olanaklar sınırlı
Tesis konumu harika deniz sığ ve çocuklar için güzeldi
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Değerlendirme tarihi: 31 Ağustos 2024
Berna
TürkiyeKahvalti salonunun oldugu kisimda kalabaliktan dolayi hijyen sikintilari olusuyordu.
Değerlendirme tarihi: 7 Ağustos 2024
Çağdaş
Türkiye- Kahvaltı aynı çeşitler dönüyor - Telefonlar ya çekmiyor ya çok az çeker gibi yapıyor, otel wifisi olmasa hiçbir dışarıyla temas yok - Otoparktan bavulları alması için sadece 1 kişi ve araç çalışıyor, yoğunlukta beklemek zorundasın, böyle bir otel de daha büyük olmalı. - Sivrisinek mevcut, yanınızda ilaç olsun.
- Deniz tertemiz, full kum - Orman içinde ferah - Sessiz sakin - Odaya gönderdikleei süpriz ikram jesti - Tekrar gelinir

Değerlendirme tarihi: 5 Ağustos 2024
Yenice
TürkiyeOdalar çok güzel fakat nem kokuyor, odadan çıkarken resepsiyondan aracımızla bavul almamıza izin verilmedi, golf arabasını çok bekledik ve sıcakta yürüyerek arabaya gitmek zorunda kaldık ve bu yüzden görevli ile gerginlik yaşadık
Deniz harika, personel nazik ve ilgili, temiz, yeşillik bol ve düzenli, giriş yapıldığında gönderilen meyve ve içecek çok hoş
Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2024
Palabıyık
TürkiyeOtel personeli çok ilgisiz ve kaba. Otopark sorunu var. Gece kapıya koydukları otopark görevlisi go back demekten başka birşey bilmiyor. Her gece otopark sorunu yaşadık. İstedikleri aracı içeri otoparka alıp istediklerini almıyorlar, sorunca genel müdür talimatı diyorlar.
Otelin konumu, önündeki denizi çok güzeldi.
Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2024
Betül
TürkiyeAkşam yemekleri çok kötü
Konum güzel. Kahvaltı iyi
Değerlendirme tarihi: 21 Temmuz 2024
Koray
TürkiyeKişiye göre otel girişine araba almaları, engelli aracı bile almıyorlar otel girisine ve uzak yer gisteriyorlar en sacma olani ise otel ön kısmınin genelikle boş olmasi ve kişiye gore iceri almalari idi. yemekler güzel değildi. Aile için yemek alternatifleri yetersizdir boşuna yemek parası verdik ve dışarıdan yedik. Taverna ve eglence yetersiz.
Denizi havuzu güzel odalar temiz geniş ve havadar. Personel kısmen iyi idi diyebiliriz.
Değerlendirme tarihi: 19 Temmuz 2024
Emre
HollandaOtopark problemli. 10 üzerinden eksi 5 puan.
Otelin konumu ve deniz güzeldi.
Değerlendirme tarihi: 30 Haziran 2024
Cengiz
TürkiyeOdalar yataklar konforsuz
Değerlendirme tarihi: 8 Eylül 2023
Ertan
Kuzey MakedonyaFiyat çok yüksek, odalarda bazı camlarda sineklik yok
Kendi Plajı oluşu
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Değerlendirme tarihi: 31 Ağustos 2023
Gürcan
Türkiyeplajda şezlong parası toplayan, uzun kıvırcık saçları şapkasının arkasından çıkan genç adamın kabalığı , iyi olan şeyleri de berbat etti.Plaja yalnız gelmiştim, ve tek şezlong almak istedim.''o zaman ağacın gölgesinde duramazsın, güneşe çık''diye bağırarak, günümü mahvetti
iyi kahvaltı,iyi yemek
Değerlendirme tarihi: 19 Ağustos 2023
Halil
TürkiyePlajda yeterli şezlong yok, oda temizliği yetersiz, akşam yemeği restoran kalitesi düşük.
Plajı çok temiz, havası temiz
Değerlendirme tarihi: 14 Ağustos 2023
Di̇lek
TürkiyeDenize sıfır olması otopark bulunması
Değerlendirme tarihi: 10 Ağustos 2023
Can
TürkiyePersonel tavirlari biraz kabaydi usluplar kotu yani Beach de sezlonga para istemeleri hos degildi. Para isterken de üslupla hic hos degildi bu alanda kal seni gormeyeyim diğer alana kaydigini gibi bir tavirdalardi. Evet kural olabilir ama şöyleme tarzi da onemli
Kahvalti cok guzeldi otelin konumu sessiz sakin orman icinde ama deniz cok dalgaliydi
Değerlendirme tarihi: 9 Ağustos 2023
Gülten
TürkiyeYemeklerde domuz eti yemeyen misafirler için kuzu ve dana eti yetersizdi.Odalarda hafif bir rutubet kokusu vardı. Akşamları müzik yoktu.
Konumu, denizi harikaydı. Yiyecekler kalabalık olmasına rağmen çok boldu. Odalar temizdi. Deniz seven hiç düşünmeden gitsin. Konum ve denizi için tekrar giderim, teşekkürler
Değerlendirme tarihi: 6 Ağustos 2023
Oytun
TürkiyeŞezlong ve şemsiyeler ücretliydi.
Sessiz sakin bir otel
Değerlendirme tarihi: 30 Temmuz 2023
Tayyip
TürkiyeAkşam yemeğinde su ücretli. Havlularda koku var, nem kokusu sanırım, kullanmadan önce dışarıda havalandırmak gerekli.
Konumu güzel, sessiz sakin, plajı kum ve hemen derinleşmiyor.

Değerlendirme tarihi: 16 Temmuz 2023
Melih
TürkiyeTesiste anormal bir sivri sinek sorunu var. Açık alanlarda( plaj hariç) oturulması imkansız. Zaten odalara günlük sivri sinek kovucu tablet veriliyor. Tesisin plajı ücretli, oldukça kaba bir görevli her gün şemsiye için 10 euro ödeme yapmanızı bekliyor. (Rezervasyon yaptığım dönemde böyle bir bilgi verilmedi için şikayette bulundum ve resepsiyon ücret ödemememiz sağladı.) Bizi çok rahatsız etmedi ama plajda denize girerken ilk 2 metre kurumuş kahverengi yosunlarla kaplı, 2 m sonrası oldukça temiz. Wifi rezalet. Akşam yemeğinde su ücretli.
Konumu çok güzel, yeşillikler içinde, denize sıfır, plajı kum, denizi güzel ( ilk 2 metre hariç) yatay mimarisi olan güzel bir tesis. Odalar temizdi ve günlük temizlendi. Ala carte restorandaki şef garson çok kibardı. Resepsiyondaki görevliler çok ilgili ve kibardı. Sadece plajdan yararlandık, havuz kullanmadık. Kahvaltı ve akşam yemeği çeşitliliği yeterliydi.
Değerlendirme tarihi: 9 Temmuz 2023
Özgür
Türkiyeİlk gün 3 adet su verip ondan sonra ücretli olduğunu belirttiler. Şezlonglar bile ücretli?
Büyük ve konumu güzel
Değerlendirme tarihi: 3 Temmuz 2023
Üst
Türkiyedenizi giriş kısmı çok kirliydi denizden kopup gelen yosunlar sahili kaplamıştı.bu yosunların üzerinden geçerek temiz kısma ulaşıyordunuz ki çok kötü bir deneyimdi.sahildeki şezlonglar ücretliydi 10 euro. bu fiyatın içinde 2 adet içecek ücretsizdi. bence 5 yıldızlı bir otel için şezlong ücretine mecbur etmek çok kötü bir uygulamaydı. böyle bir otele hiç yakışmadı.akşam yemeği seçeneği seçerseniz sadece yemak ücretsizdi ama yemekteki tüm içecekler su bile isterseniz ücrete tabiydi. ya yemeği kuru kuru yiyeceksiniz yada para vereceksiniz bir şeyler içmek için. kendine 5 yıldızlı otel diyen bir tesise bu da hiç yakışmadı .wifi 5 dakika çalışsa 20 dakika çalışmıyordu.tesis yerleşim yerlerine uzak bir konumda olduğu için cep telefonu şebekelerine ulaşım çok zor sağlanıyordu yani ne otelin nede kendinizin internetine sağlıklı bir ulaşım çok zordu.havuzları pek bakımlı değildi zemininde bolca kum vardı. ama en kötüsüne gelirsek otelde sivrisinek sorunu vardı. otelde hiç ilaçlama yoktu. akşam dış alanda oturmak imkansızdı. otelde yüzlerce çocuk vardı yemek saatlerinde kendinizi ağlamalardan bağırmalardan sanki çocuk kreşinde yemek yiyormuş gibi hissediyordunuz. rahatsızlık verecek seviyede gürültü vardı.bir daha gidermiyim bu otele hiç sanmıyorum.
kahvaltı çeşit olarak yeterliydi. akşam yemeği çeşit olarak yeterliydi. odalar rahattı.personel ilgiliydi.denize sıfırdı. değişik bir mimarisi vardı. otopark sorunu yaşamadık.
Değerlendirme tarihi: 30 Haziran 2023
Tansu
TürkiyeBaya eskimis , cook buyuk otel, plajda sezlong ve semsiye parali ,odanin yerini gosteren kimse yok burasi diyorlar kagit uzerinde sen bul nasil esyani nerden tasirsan tasi arabani nereye parkedersen et umurlarinda degil
Ormanin icinde ,konumu ve denize yakinligi
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Hong Kong, Hong Kong
İstanbul, Türkiye
Aksaray, Türkiye
Bangkok, Tayland
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi