Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sofitel Athens Airport 5-sterren

Athens International Airport, Athene, 190 19, Griekenland

#52 van de 295 hotels in Athene

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4413 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,3
    praktisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige badkamer behalve dat de temperatuur moeilijk te regelen was.

    Zeer rustige kamer met goed bedden, Recht tegenover het vliegveld, 50 meter lopen naar de vertrek/incheck. Kregen een dubbele upgrading naar een luxere kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Het voornaamste is de ligging vlak tegenover de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer is die van een grote keten en de prijs is hoog.

    Het voornaamste is de ligging vlak tegenover de luchthaven. Je kunt er dag en nacht terecht, ook om te eten. En je eet er goed en tegen een redelijke prijs. In tegenstelling tot vorige vorige keer viel de kamer reuze mee. Prachtige douche en bad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het was erg duur koffie bijna 6 euro een borreltje 16 euro dat had wel iets goedkoper gekund.

    De locatie was uitstekend, het was een erg duur hotel en omdat we de mini bar wilden gebruiken werd er 150 euro van mijn credit card afgeschreven dat vond ik persoonlijk wel wat veel voor 1 nachtje, maar verder was het een fijn hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    Rustig hotel op een perfecte lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kamer past prima bij de geleverde kwaliteit. Helaas zijn de drankjes in de buitenbar buiten proporties. Een fles water kost €6,50 en een capuchino ook. De prijs van het ontbijt lijkt ook aan de hoge kant maar als je het uitgebreide buffet ziet dan begrijp je de prijs van €18,-.

    Als je een nacht moet overblijven om de volgende dag door te reizen naar bv een Grieks eiland is dit een perfecte lokatie. Je stapt de aankomsthal uit, steekt de straat over en je bent binnen. Misschien iets duurder maar het is het zeker waard.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,4
    Korte nacht met veel herrie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg rumoerig. Ondanks de dubbele beglazing veel geluid van buiten. Met name de wind. Kamers moeten nodig gerenoveerd worden. Ze zijn hier echter mee bezig heb ik gemerkt toen ze om half 8 's morgens begonnen te boren.

    Ontbijt prima. Locatie is natuurlijk super als je laat aankomt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,8
    Blijft ideaal tov het vliegveld, prijs kwaliteit niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Paar jaar geleden ook hier verbleven, de kamers zijn oud aan het worden. Ze zijn wel aan het opknappen dat is ook wel nodig. komt toch een beetje smoezelig over. Bedden zijn wel goed maar niet meer de eigen sofitel mybed bedden. Prijs is veel te hoog, zeker voor het ontbijt is € 25,00 veel te veel. er is wel genoeg maar € 25,00 eet je er niet van af.

    Locatie tov vliegveld, heel relaxed om voor of na je vlucht daar te verblijven

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,5
    De ligging is ideaal voor als je heel vroeg je vliegtuig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is ideaal voor als je heel vroeg je vliegtuig moet halen. Verder vallen wij niet zo voor dit soort grote hotels. Doordat het hotel het enige is met die ligging, kunnen ze de prijs omhoog drijven.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Je betaalt voor de luxe + locatie.

    We hadden uit het niets een upgrade gekregen naar één van de meest luxe kamers. We verbleven in een executive kamer met alle luxe van dien. Heerlijk bed, douche(s!), bad en meerdere wc's. Je zit naast het vliegveld, maar we hebben geen één vliegtuig gehoord.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,6
    De ligging op de luchthaven is zeer aangenaam voor een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets op aan te merken, een zeer comfortabel hotel.

    De ligging op de luchthaven is zeer aangenaam voor een tijdelijke tussenstop. Het hotel is stil en van de omgeving buiten valt niets te merken. Ook prettig is het restaurant wat 24 uur geopend is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Niet zo luxe als je verwacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten via roomservice besteld, maar mevr. had geen geld om terug te geven. Voelde mij geflasht nadat zij alles hield.

    Kamers klein en te basis voor 5 sterren hotel. Meer luxe verwacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Heel goed vliegveldhotel; het corrigeren van gemaakte boekingsfouten is een zwakke kant. Van beide.
    • Individuele reiziger
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was via booking.com, blijkbaar bij vergissing, een dubbele boeking gemaakt en van mijn creditcard afgeschreven. Het kostte veel stress en veel tijd (18 uur) om dat rechtgezet te krijgen. Oorzaak: booking.com reageert digitaal heel slecht. Pas na telefonisch contact maakte booking.com het in orde met Sofitel.

    Het zwembad op de 11e verdieping, inclusief badjas en slippers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,6
    Uiterst gunstig gelegen, je stapt zo de luchthaven binnen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Kamer - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het interieur in de gangen en de kamer is aan opfrissing toe maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Maar voor de prijs zou het fijn zijn een frisse indruk te krijgen.

    Zeer warm onthaal en uitstekende service. Het zicht op de opstijgende vliegers vanuit de bar op de bovenste verdieping was erg leuk. Ook zie je de zee in de verte. Het restaurant zag er ook erg gezellig uit en er was live piano muziek wat uiteraard voor een speciale sfeer zorgt. En inderdaad, de kamers zijn geluiddicht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,8
    Het was een verwennachtje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het centrum van athene is een halfuurtje rijden.

    We hadden slippertjes, badjas, overvloed aan handdoeken etc. Was ook heerlijk om een duikje te nemen en de sauna ge bezoeken. Het restaurant had ook authentieke moussaka die mijn mama en mij gesmaakt heeft. Ook de taxichauffeur die voor het hotel werkt, was heel vriendelijk en gidste ons doorheen het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    9,2
    Topoplossing voor een ovenachting naast de luchthaven van Athene,
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Prijzig, zowel de kamers als de maaltijden en drankjes.

    Zeer prettige ontvangst, zowel bij de receptie als het restaurant en een heerlijke kamer, met name het bed en de douche. En inderdaad superstil, ondanks de locatie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    9,2
    Goed en uitgebreid ontbijtbuffet
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed en uitgebreid ontbijtbuffet Bed was groot en zacht kamer met bad en douchecabine We kregen een upgrade/duurdere kamer zonder dat we hierom hebben gevraagd

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,6
    Uitstekend mn wanneer je vroeg op het vliegveld moet zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    prijs/kwaliteitsverhouding

    Mooie kamer. Bovenste verdieping zwembad met faciliteiten: sauna, massage enz. De straat over en je bent in de vertrekhal van het vliegveld

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,3
    Luchthaven hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Belboy brengt koffers boven zegt binnen vijf minuten vervolgens dik een half uur wachten eer de koffers boven zijn. Stoelen in bar te vuil en versleten om in te zitten,stopcontact los uit de muur, kamer niet goed schoon overal stof langs de muur (vloerbedekking) en op de bedragen,deurposten overal beschadigd, deurpas die niet goed werkt (ook na melding hiervan bij de receptie). Eten en drinken belachelijk duur,colaatje €6, Griekse salade €13 in heel Griekenland ongeveer €5. In de lounge wel tien verschillend personeel aan je tafel men weet van elkaar niet wat ze doen en of je al wat besteld hebt of niet. Dit hotel is het niet waard om een vijf sterren hotel te zijn profiteren ervan dat ze aan het vliegveld zitten.

    Tegenover luchthaven

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,6
    Ligging op het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging op het vliegveld

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,6
    Heerlijk hotel tegenover het vliegveld van Athene.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk hotel tegenover het vliegveld van Athene. Super uitgebreid ontbijt. Heerlijke bedden. Leonidas van de receptie was zeer behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    5,8
    Kwaliteit bed zeer slecht, de rest was oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was een drama, noch mijn man noch ik( vrouw) konden de matras totaal niet waarderen.

    Het cafe, waar je lekkere wijn kon drinken en pizza eten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Zakelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar op de parkeerplaats. Had een bar op t dak verwacht.

    Het zwembad met uitzicht. Wandelend vertrek naar het vliegveld.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    9,6
    Zeer comfortabele kamers voor vermoeide reizigers!
    • Stel
    • Nieuwe Luxe Club Sofitel Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer comfortabele kamers voor vermoeide reizigers!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,8
    Precies wat we nodig hadden gezien onze vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,3
    Locatie was top en ontbijt (a la carte) zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs mag de kamer wellicht wat groter zijn, verder prima

    Locatie was top en ontbijt (a la carte) zeer goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,2
    Douche schommelde in temperatuur
    • Zakenreis
    • Groep
    • Luxe Kamer - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche schommelde in temperatuur

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,8
    Makkelijk
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg duur! Koffie 5.50 euro

    De ligging van het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    9,2
    Goed maar eerder aan de dure kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch een beetje duur.

    Goede ligging vlakbij de luchthaven

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,8
    Perfecte ligging tegenover vertrekhal.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel aan de prijs bij boeking week voor aankomst.

    Perfecte ligging tegenover vertrekhal.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Een relaxte tussenstop op weg naar huis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,9
    perfecte locatie voor de vroege ochtendvlucht de volgende dag
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veel lawaai vanwege verbouwing

    perfecte locatie voor de vroege ochtendvlucht de volgende dag

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    ???
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ????

    Het bed was uitstekend

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,7
    Makkelijk
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers nogig toe aan renovatie Erg druk daardoor geen service. Moest koffer self naar kamer sjouwen...heb slechte rug

    De lighing!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Lokatie net naast vliegveld en kwaliteit kamer en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs, Ik vind 250 v kamer pn erg veel.

    Lokatie net naast vliegveld en kwaliteit kamer en personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,0
    Prima voor 1 nacht maar niet langer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer waar de kinderen sliepen stonk het enorm naar sigaretten/sigarenrook. Verder prima airport hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    prijzen dranken resaturant

    lokatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,5
    handig maar duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs.

    Hotel is op het vliegveld, dit hotel geboekt vanwege een vroege vlucht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,6
    Fijn hotel op uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Goed gelegen tov vliegveld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs is erg hoog.

    Het bezoek was erg kort ivm de vlucht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    10
    Supercalifragilisticexpealidocios!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Prachtig en luxe hotel. Ondanks de ligging tegenover het vliegveld hebben we totaal niets gehoord van de vliegtuigen. Kortom super!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    De accommodatie was gunstig gelegen omdat we om 04.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie was gunstig gelegen omdat we om 04.30 uur op de luchthaven moesten zijn. Openbaar vervoer is dan nauwelijks aanwezig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,6
    Ideaal om een nachtje te slapen tussen aankomst/vertrek vliegtuig en een lange autorit
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets eigenlijk

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Iedereen van het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam: receptie, kamerdienst, bagagehelpers, ....

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,9
    Locatie voor een vroege vlucht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Kamer - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie voor een vroege vlucht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    Goed en vrijwel op luchthaven zelf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontbijt en kamers. Is wel een echt 'airport hotel'

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    9,6
    Pal tegenover de uitgang van de luchthaven even oversteken...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pal tegenover de uitgang van de luchthaven even oversteken en je bent bij het hotel. Zeer ruime keurige kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    10
    heerlijk hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    prijs van de wijn

    heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, fantastische douchecabines

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    10
    de ligging bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets.

    de ligging bij het vliegveld.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,8
    Kamer en bed tip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en bed tip.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,6
    Ideale ligging voor Athens Airport
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant is nogal duur. .

    Geweldige service door super gedienstig personeel .

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,2
    mooie maar dure plek op het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    het is erg duur, alles wat je in het hotel onderneemt.

    de plaats, lekker dicht bij het vliegveld.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,3
    Locatie perfect, vanaf aankomsthal loop je er zo naar toe,...
    • Zakenreis
    • Groep

    Niets eigenlijk, maar je moet je wel realiseren dat dit een 'airport hotel' is. Voor ons was dit echter een pluspunt (late arrival, geen toeristisch doel etc.).

    Locatie perfect, vanaf aankomsthal loop je er zo naar toe, prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    6,3
    Dicht bij de luchthaven .
    • Zakenreis
    • Stel

    Niet heel proper.Op het bad plekken van sigaretten .Veel te duur voor wat het is.Geen ontbijt in de prijs (157euro) per nacht.Vuil tapijt in de gang en onfrisse geur.

    Dicht bij de luchthaven .Mooie badkamer.Kamer geluidsdicht

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,9
    Perfect als je door moet reizen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Logisch dat het een dure locatie is, maar om bijvoorbeeld 9 euro voor een Cointreau te rekenen. Bij aankomst wilden wij een tapbiertje en de ober beveelde ons een, volgens hem, uitstekend flesbiertje aan, in dit geval Nisos. Was extreem bitter en koste 7.50. Verder jammer dat het luik voor het venster vastgelopen was, waardoor de zon 's ochtends op volle kracht de kamer binnen kwam. Ook logisch dat het raam niet open kan, zo vlak bij het vliegveld. Maar er was geen airco, alleen ventilatie, die veel herrie maakte en de temperatuur op 23 graden liet, waardoor je in je bed lag te zweten.

    Perfect als je door moet reizen. Heerlijke douche.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    9,2
    Het hotel ligt tegen het vliegveld aan maar binnen is het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Deuren die waren beschadigd en dit voor een 5 sterren hotel

    Het hotel ligt tegen het vliegveld aan maar binnen is het heerlijk rustig. Locatie Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kwaliteit van luxe verschild toch nog enorm met Benelux en Duitsland Zwembad en onderhoud errond valt echt tegen. Spreken van spa maar is enkel sauna. Hierdoor toch veel te duur.

    Vriendelijk personeel Geluiddichte kamer

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,1
    Zalig bed en snelle wifi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen stopcontact in de badkamer (dus moeilijk om scheermachine, stijl- of krultang te gebruiken). Borstel om toilet te kuisen was ranzig, wat op zich geen probleem is, maar voor 250 euro per nacht verwacht ik toch op z'n minst een propere. Ontzettend duur. Te duur. Kamer was 250 euro, maar omdat Sofitel de luchthaven domineert, was het dat of de nacht doorsteken op de luchthaven. Eten met twee personen bijna onmogelijk onder de 50 euro. Roomservice bleek goedkoopst te zijn, maar daar vragen ze o.a. 7 euro voor een pintje en 15 euro voor een niet erg smakelijke spaghetti napolitan. Best dus de oversteek maken en wat gaan eten op de luchthaven als je de eetkosten wat wil drukken.

    Zalig bed en snelle wifi. Heerlijke douche met twee opties. Ook mogelijkheid om boarding passes gratis af te printen (ook al staat er dat je moet betalen).

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,9
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel van de receptie overrompelt je met allerlei (onnodige) informatie zonder je verder aan te kijken. Als een robot werd het praatje bij in- en uitchecken gehouden.

    De ligging. Je bent snel bij het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    6,3
    De locatie is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bij het inchecken werden wij bijna gedwongen om een extra kamer voor de kinderen te nemen, terwijl we een kamer hadden gereserveerd voor twee volwassenen met twee kinderen. Bij het zwembad mochten de kinderen geen lawaai maken omdat er iemand een massage kreeg. Bij het eten kregen we een verkeerde fles wijn (die duurder was) en werden er hogere prijzen in rekening gebracht dan er op de menukaart stonden. Service was niet goed. Dit terwijl de prijs van de overnachting erg hoog was.

    De locatie is ideaal.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    8,3
    Het was een kort bezoek.
    • Zakenreis
    • Stel

    De badge van de kamer deur die slecht geactiveerd was, doordat we terug naar de receptie moesten

    Het was een kort bezoek. De cocktail in de bar, op die 4 uur dat we daar waren

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    9,6
    gelegen naast het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs van kamer en de prijzen in bar en restaurant zijn hoog.

    gelegen naast het vliegveld. volkomen geluiddicht. zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. gratis upgrade kamer en gratis twee welkomst drankjes.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,5
    Heel vriendelijk persobeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bed was opgemaakt voor Noordpool omstandigheden terwijl het 20 graden is. Restaurant was bij het meest teleurstellende dat ik ooit heb gezien/geproefd. 188€/nacht is exorbitant veel geld voor dit zeer middelmatig hotel.

    Heel vriendelijk persobeel

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    9,6
    De mooie badkamer en het comfortabel bed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Wifi!!! Dit moet eenvoudiger, ik heb niet ingelogd omdat ik het niet vertrouwde en het te ingewikkeld vond!!!!!!!

    De mooie badkamer en het comfortabel bed!

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    7,5
    Zeer goed restaurant, rechtstreekse verbinding luchthaven...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mensen met stadskledij en schoenen in de zone van het zwembad,

    Zeer goed restaurant, rechtstreekse verbinding luchthaven naar Hotel, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    9,2
    Dat ze altijd uitermate vriendelijk zijn, en mijn...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De club viel erg tegen, bujna niks te krijgen en geen enkele service

    Dat ze altijd uitermate vriendelijk zijn, en mijn kleindochter werd meteen geaccepteerd inclufief ontbijt, zonder extra kosten, klasse

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    10
    Zwembad met een prachtig uitzicht!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zwembad met een prachtig uitzicht!

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    9,2
    Geluiddichte kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De prijs is aan de hoge kant

    Geluiddichte kamer

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Het bed was heerlijk !
    • Vakantiereis
    • Groep

    in de gangen hing een vreemde geur. Stom dat je geen 1 persoonskamer kan nemen of een extra bed kan bestellen;

    Het bed was heerlijk !

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,1
    prijs + geen mogelijkheid familiekamer
    • Zakenreis
    • Groep

    prijs + geen mogelijkheid familiekamer

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,6
    Prima hotel voor korte zakentrip Athene
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prima hotel voor korte zakentrip Athene

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    9,6
    Rust in het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Rust in het hotel

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    8,8
    Onthaal, comfrt, lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles ok

    Onthaal, comfrt, lokatie

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    10
    vriendelijke ontvangst en service
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    vriendelijke ontvangst en service

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    10
    Puur verwennerij!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Puur verwennerij! Heerlijke kamer met alles er op en aan

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,5
    Dichtbij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dichtbij het vliegveld

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs in verhouding tot kwaliteit. Hard bed. Wat gedateerd interieur.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    7,5
    Meteen bij aankomst hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Eten

    Meteen bij aankomst hotel

Er zijn ook 38 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: