Idi na glavni sadržaj

9,2

• Besplatni WiFi

8,9

100% provjerene recenzije

Stvarni gosti. Stvarni boravci. Stvarni dojmovi.

Saznaj više- otvara dijaloški okvir
Napiši recenziju

Rezultati 1 - 4

• Datum recenzije: 2. kolovoza 2025.

Izuzetan
    • Obitelj s mlađom djecom
    • Četverokrevetna soba Comfort
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Apartman veliki, čist, dobro kupatilo velika terasa, klima hladi odlično, velika terasa. Parking odmah do apartmana (sa kamerom,7e). Doručak klasičan, dobar. Osoblje jako ljubazno i uslužno, dobra komunikacija i lak dogovor, pomogli su i potrudili se i oko stvari koje nisu u njihovoj nadležnosti

Boravak: srpanj 2025.

• Datum recenzije: 3. srpnja 2025.

Odmor na putu do Atine.
    • Par
    • Spacious Triple Room
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Prilikom bukinga nije jasno oznazeno kako se rezervise parking mesto i da je to obavezno ako se zeli i parking ili nista od parkinga . Mi o imsli stece pa je taj nesporazum prevazidjen ljubaznoscu vlasnika hotela.

Sto ima Hotelski parking ali nisam znala da mora da se rezervise prilikom rezervacije smestaja.

Boravak: lipanj 2025.

• Datum recenzije: 16. rujna 2025.

3,0
    Neočekivano za Grke
    • Grupa
    • Family 2 Bedrooms
    • Boravak od 2 noćenja

Higijena

Objekat je lep ,vidi se da je skoro renovirran ,odiše čistoćom ,na lepoj lokaciji.Međutim tri zvezdice koje ima hotel potpuno su nebitne kada mi je gazdarica ,koja sve vreme doručka nadgleda koliko ste pojeli (a doručak je vrlo sterilan),lažno ljubazna .Na odlasku sam prijavila dA sam se u toku noći zbog temperature znojila te je na jastučnici ostala boja od vlažne kose.Naplatila je pet evra.Zvala je čistačicu da proveri i ista je rekla da je i prškir umazan farbom .Platila sam 15 evra doplate ,ponela peškir i jastučnicu i na 40 stepeni i naravno sve su mrlje skinute.Tako da takvu banalnost sebi neću da dopustim više .Inače parking se doplaćuje 7 eura po danu.Klima curi na terasi sve što je bilo ,peškiri i patike bili su mokri .Jedina pohvala za higijenu i Sofiju ,devojku koja je radila u popodnevnoj smeni.Vlasnica bolje da ide na plažu i da se kupa ako već ne ume da pokaže gostoprimstvo.Inače svaka terasa ima pogled na drugi apartman preko puta pa je malo degutantno .

Boravak: rujan 2025.

Rezultati 1 - 4

Nadoknađujemo razliku u cijeni
Nadoknađujemo razliku u cijeni
Povoljne cijene • Bez rezervacijske pristojbe • Pronašli ste povoljniju cijenu? Nadoknadit ćemo vam razliku!

Gosti su ocijenili i sljedeće objekte: