Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sun Beach Resort Complex 4-sterren

Ialysos Beach, Ialyssos, 85101, Griekenland

#18 van de 43 hotels in Ialyssos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 229 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,8
    hotel met zeer goede ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met uitzicht op de tuin
    • Verbleef 10 nachten

    *******

    het ontbijt was zeer uitgebreid...voor de prijs mag dit wel ...binnen zeer druk veel lawaai; maar buiten op terras wel oke...de bediening van Theodora maakte veel goed,dikke pluim .kamer oke ,alleen badkamer zeeeer smal ,kon amper bewegen...spijtig........de parking kon alleen gebruikt worden als je een auto bij hotel huurde, anders kwamen ze een brief op de ruit leggen...dit heb nog nooit meegemaakt*****

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Fantastisch, voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op Zee (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De poetsvrouw kwam niet iedere dag, toen we het knopje aanlegden dat er mocht gepoetst worden, zat er een briefje tussen de deur dat ze was langsgekomen, maar dat het bezet was, terwijl we er niet waren. Dit is 2 keer gebeurd, jammer.

    Het was een hele mooie accommodatie, met een prachtig zicht op zee. Het personeel was heel vriendelijk, het ontbijt erg lekker en uitgebreid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Een prima accomodatie, voor herhaling.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement (2-5 Volwassenen) met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden bij aankomst niet direct in onze kamer.

    Het appartement was ruim, een complete keuken en goede bedden.genoeg bergruimte en bij aankomst stond er een fles wijn, vers fruit. Er was koffie en thee voor de eerste dag.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar, héél mooi, maar een kleine herzienig van buffetsprijs zou een aanrader zijn?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Uitzicht op Zee (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    We waren met 4 volwassenen , en de prijs van het ontbijt vonden we vrij hoog 13 Euro per man.

    De hele accomodatie was fantastische, met een mooie ligging aan het water. Dagelijkse schoonmaak, zowel van linnen als van vloeren. Zeer vriendelijk personeel, en zeer behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,8
    Behalve de receptionist, geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Uitzicht op Zee (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    De mannelijke receptionist was heel onvriendelijk toen ik klaagde over de Wifi verbinding. Op Booking.com staat dat er in alle kamers/appartementen gratis Wifi is maar dat functioneerde alleen nachts. Als er wat veel mensen wakker waren moest ik naar de receptie om mijn mails te lezen.

    Het appartement was geweldig, 5e verdieping, geen last van schuivende stoelen. Ondanks de laag over vliegende vliegtuigen, het hotel ligt in de landingsroute.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,1
    Vakantie met kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op de Tuin (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden familiekamer met tuinuitzicht. Tuin is niets meer dan uitzicht op achterland waar je niet vrolijk van wordt. Kamer is niets meer dan gewone kamer met 2 extra bedden. Let op dat er 2 locaties zijn.

    Leuke animatie. Eten heerlijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,8
    De kamer/app.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Uitzicht op de Tuin (4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De kamer/app. was heerlijk. Kom hier zeker nog een keer terug

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    8,3
    Ontbijt heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Kamer met uitzicht op de tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt heerlijk Zeer vriendelijk personeel Heerlijk strand Autohuur makkelijk te regelen Prima kamers

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    zee uitzicht op 5e verdieping, de ruimte, aparte slaapkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer douche kop werkte niet, en wifi was zwak, tijdens ons verblijf van 1 nacht hebben we daar geen gebruik van kunnen maken helaas.

    zee uitzicht op 5e verdieping, de ruimte, aparte slaapkamer. Bed sliep heerlijk, sofa's in de woonkamer, keuken gelegenheid om zelf te koken.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,6
    Mooi groot twee kamer appartement met groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In de week voor 1 mei was nog veel in de omgeving gesloten. Vanaf 1 mei gingen meer winkels etc open. Het zeezichtbalkon ligt op het noorden, dus de hele dag in de schaduw. Vroeg in het seizoen koud door een straffe westenwind

    Mooi groot twee kamer appartement met groot balkon. Iedere dag schoonmaak, nieuwe handdoeken en linnengoed. Complex was keurig onderhouden en voldoende bedjes bij het zwembad. Grandioos uitzicht op de kust en de zee. Door de glazen muur bij het zwembad heb je geen last van de westenwind. De (landende) vliegtuigen komen op 200 meter hoogte over het zwembad. Daar blijf je naar kijken. Pezouli op 100 mt van het ressort is een prima restaurant

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,9
    Personeel was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De zee is aan deze kant van het eiland zeer ruig. Er waait een stevige wind. Dus niet geschikt voor kinderen om in te zwemmen. Aan de andere kant van het eiland is de zee wel rustig. De kamers vond ik wat verouderd. De kamers op de vijfde etage waren de meest luxe kamers en waren prima. Er zijn ook 2-persoonskamers en die zitten helemaal beneden in het gebouw. Op de laatste dag hadden wij zo'n kamer vanwege late check-out. Ik vond het een deprimerende bedoening. Je zit helemaal onderin het gebouw en het is daar vrij donker en ongezellig, ver verwijderd van reuring. Geen aanrader.

    Personeel was zeer vriendelijk. Wij hadden een update van de kamer gekregen en daar ook voor betaald. De kamer die we bij aankomst kregen, bleek niet de juiste te zijn. Toen we daar wat over hadden gezegd, kregen we vervolgens zonder morren wel de juiste kamer. Onze kamer bevond zich op de 5e etage. We hadden een mooi uitzicht op het zwembad en de zee. In het hotel zat iedere dag een man die auto's verhuurde. Wij hebben de hele week voor een leuk bedrag een auto gehuurd. Ideaal!

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Perfecte locatie aan het strand en heerlijke zwembaden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Je bent eigenlijk verplicht om mee te doen aan handdoekje leggen bij t zwembad als je van plan bent aan t zwembad te liggen. Misschien is de door een Nederlander uitgevonden 'parkeerschijf' een goeie tip???

    Perfecte locatie aan het strand en heerlijke zwembaden. Personeel erg vriendelijk en een super leuk animatieteam!

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    8,8
    De gratis upgrade van onze studio, waarvoor we een fijn maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi wat traag

    De gratis upgrade van onze studio, waarvoor we een fijn maar wel koel tuinappartement kregen, waardoor we altijd in de tuin in de zon konden zitten.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    8,8
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad water niet verwarmd, dus behoorlijk koud in mei.

    Alles. Mooi hotel, vriendelijk personeel, goede locatie en top animatie team.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    10
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    kiezelstrand

    de ligging

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    8,3
    Fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Overal moest (naast de toch al hoge kamerprijs) extra voor betaald worden.

    Fijn zwembad. Fijn appartement, dat pas nieuw was.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Zon, zee wind en strand, vriendelijk personeel goed eten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi

    Zon, zee wind en strand, vriendelijk personeel goed eten!

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    9,2
    prachtig verblijf, nieuwe kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ligt op landings parcours van Rhodos airport dus veel vliegtuigen

    prachtig verblijf, nieuwe kamers. vriendelijk personeel, zeer behulpzaam

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: