Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Victory Inn 2-sterren

Trias 20, Athene, 11257, Griekenland

#61 van de 295 hotels in Athene

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 874 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Kamer was groot en proper. Het ontbijt was goed. Personeel was ook vriendelijk. Hotel ligt ook dichtbij metro, wat zeer handig is ( Ong. 10 min stappen).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,8
    Super!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi viel soms uit. Maar over het algemeen deed de wifi het gewoon goed.

    Ik stond versteld van de prijs/kwaliteitsverhouding. Het personeel was vriendelijk en de kamers zijn groot en bieden comfort. Ik zou dit aan iedereen aanraden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Prijs-kwaliteit bij goede aansluiting openbaar vervoer met Rafina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was niet optimaal indien je last hebt van je rug. Wel een grote kamer wat handig is als je maar één dag meer blijft en zo je bagage nog wat kan herschikken voor de terugvlucht. Wifi werkt per verdieping.

    Het hotel was een beetje afgelegen van de bezienswaardigheden, maar dat wisten wij vooraf. Wij hebben Athene al een paar keer bezocht dus dit was voor ons geen probleem, wel met de metro naar de stad gegaan en dan ben je er binnen 10 minuten. Wij hebben dit hotel gekozen omdat dit een perfecte verbinding was met het openbaar vervoer van de haven van Rafina naar Athene, waar we dan nog een dag verbleven. Op 5 minuten stappen van het hotel is er een plein, waar de Grieken zelf komen, waar je lekker kan eten en nog iets drinken. Een perfecte, gezellige afsluiter van je verlof. Omdat wij een namiddagvlucht hadden, hebben we het ontbijt niet genomen, maar zijn we de stad in gegaan voor een brunch. Bij het uitchecken al de bagage gelabeld en nadien gecontroleerd. Bij het ophalen voor ons nog een taxi gebeld om naar de luchthaven te gaan. Top prijs-kwaliteitverhouding. Voor herhaling vatbaar als je van Rafina komt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    10
    Ontbijt was niet zoals we huis gewend waren. Wij ontbijten normaal op een andere wijze van eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Was een prima gastvrije ontvangst.

    1x gebruik gemaakt van ontbijt prima verzorgd. Andere dagen hebben we gekozen voor een iets meer gezonder alternatief ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,8
    Fijn hotel met vriendelijk personeel. Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Wifi is soms een tikkie langzaam. Ontbijt was misschien een beetje duur voor wat je kreeg.

    Mooie kamer met een heel fijn groot bed. Aardig personeel die je graag helpt met van alles: leuke plekken om te bezoeken, taxi naar het vliegveld, 'wake up call' enz.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    10
    Een heel verzorgd en aangenaam hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prijs kwaliteit is dit hotel top!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Ontbijt was prima, 10 min lopen naar de metro dus locatie...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ontbijt was prima, 10 min lopen naar de metro dus locatie ook top.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,9
    Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren netjes en op orde.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Keek uit op een groot wooncomplex. Geen uitzicht of balkon.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. 24 upd bereikbaar Metro dichtbij Schoon, voldoende kastruimte etc.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    9,2
    Het personeel was steeds ontzettend vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het personeel was steeds ontzettend vriendelijk. Zocht je naar een leuk restaurant, dan hielpen ze je meteen verder. Zo voel je jezelf direct op je gemak.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,9
    De inrichting van dit hotel is optimaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De buurt is 's nachts niet optimaal

    De inrichting van dit hotel is optimaal. Geen extras maar precies voldoende voor een comfortabele overnachting.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij vonden de bedden wat hard, maar wij zijn traagschuim gewend thuis. Dus dit is afhankelijk van wat je gewend bent. Continentaal ontbijt is allegaartje.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,1
    Mag niet contant betalen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Mag niet contant betalen

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer erg benauwd en slechte bedden

    Locatie

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    8,3
    Spontane info en plan bij aenkomst aan de receptie, heel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kleine badkamer

    Spontane info en plan bij aenkomst aan de receptie, heel vriendelijk, prijs/kwaliteit, zeer goed !

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: