Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cosmo Hotel Hong Kong 4-sterren

375-377 Queen's Road East, Wan Chai, Hong Kong, Hong Kong

#192 van de 272 hotels in Hong Kong

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1907 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,3
    Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding met goede ligging( bushaltes voor de deur)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eetzaal te klein. Zeer weinig kastruimtes.

    Ontbijtbuffet is goed, ruim voldoende met Chinese invloeden. Maar ontbijtzaal is te klein, als er teveel gasten zijn te willen ontbijten, moet je wachten voor een tafel. Volgende keer gaan we geen ontbijt bijboeken. Beter buiten eten met 15 minuten looptijd met veel locale goede restaurantjes, waar de locals naar toe gaan( maaltijd noodlesoep €2 - €3.5 ) Kamer is groter dan meeste kamers in Hongkong. We hadden een 3 persoonskamer op de 27e verdieping met aparte 1 persoonskamer en 2 wc’s. Handig! Goed bed. Alleen zeer weinig kastruimte.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    4,2
    Matig met de nieuwe waarden, die er tegenwoordig in Hong Kong gelden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Ontbijt in Hong Kong Stijl bij Kam Kee Restaurant
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonheid van de kamer, erg gedateerd en sober. Niet voor herhaling vatbaar ! Ook kamer erg klein, echter is dit vrij normaal in Hong Kong. Ook erg jammer, dat er geen raam open kon ! Ontbijt was zeer matig, een kijkje in de keuken, werd ik niet blij van. Bij aankomst kregen we een voucher om ergens 10 min lopen vanaf het hotel, te ontbijten. Ik ben echter vegetarisch, en dit ontbijt bestond uit vlees. Daarom konden we alsnog in het hotel zelf ontbijten, maar daar heb ik het maar bij een toastje gehouden .. :(

    Niets

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Cosmo hotel is een goed hotel op loopafstand van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Wij hadden een 3 persoonskamer. Een extra douche was handig geweest, maar dat is meer voor de luxe! Er zijn 2 toiletten aanwezig, dat was ook een plus. Bar is niet zo uitnodigend.

    Cosmo hotel is een goed hotel op loopafstand van verschillende wijken. De bus stopt voor de deur, dus je kunt bijna op elk moment wel instappen. De bus gaat naar Central van waaruit de trein naar het vliegveld kunt nemen, je stapt er middenin uit! Octpuscard aanschaffen en opladen, zo kun je van al het openbaar vervoer gebruik maken. Zelf de ferry's. Kun je op het vliegveld al kopen. Metro ligt op 15 min lopen. Lekkere bedden, goed personeel. Ontbijt erg goed, vers gebakken eitjes kun je bestellen bij een van de heren. Ze hebben een klein tuintje waar je kunt zitten en een kopje koffie kunt nemen. Een paar minuten van Happy Valley vandaan, hier kun je ( bijna) elke woensdag naar een paardenrace. Locatie is erg goed. Je kunt ook gebruik maken van een shuttlebus die je gratis naar Central brengt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Heerlijk ontspannen accommodatie
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor internet op de kamer. Gratis internet voor 1 persoon op 2 persoonskamer. Dat zou dan gratis moeten zijn voor 2 personen

    Service is uitstekend en erg behulpzaam. Gratis bijvullen van flesje water iedere dag

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,5
    Goed!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, cocktails, mooi uitzicht, goeie service, mobiel telefoon van het hotel,

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,1
    Goed hotel en goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Queen of Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was hard en de kamer te klein

    Ontbijt was goed en de gratis shuttle service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    4,2
    Matige ervaring voor zo’n geweldig veelzijdige stad als Hongkong
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aangrenzende Twee Standaard Kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren erg gehorig Matig ontbijt in de nachtclub Liftcapaciteit onvoldoende

    Vlakbij Happy Valley,Times Square en Causeway Bay

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    8,3
    Heel goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Ontbijt in Hong Kong Stijl bij Kam Kee Restaurant
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar is te weinig open om even af te spreken

    Goede service van het balie personeel. Goeie cleaning van de kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Zeer geslaagd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Queen of Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Prachtige kamer met alle comfort.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Perfect
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Queen of Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks perfect

    Op verdieping 5 buiten lounge met WiFi gratis koffie of thee., perfect geregeld..

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    5,0
    niet meer van deze tijd
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vensters dicht geplakt geen uitzicht . oude kamers .

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    5,4
    Goed hotel, slecht personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel slecht

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    9,2
    Wat een uitvinding, die handyman!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Queen of Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,8
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Queen of Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs tijdens Moon festival extreem hoog.

    Ontbijt goed. Kamer klein maar OK. Personeel uiterst behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    6,3
    De kamers waren ruim en had 2 verschillende...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We kwamen rond half 2 's nachts binnen en de gastheer leek nogal geïrriteerd van ons onaangekondigde bezoek. Na 20 minuten wachten konden we eindelijk naar onze kamer. Online was de kamer 950HKD voor max. 3 personen, bij afrekenen echter vertelde hij dat er nog eens 60EUR bovenop kwam omdat dat niet vermeld stond op de website. We gingen uit vermoeidheid akkoord en we tekenden voor 200HKD aan borg. Volgende morgen kregen wij deze niet meer terug, omdat hij ons verkeerd berekend had. Slechte zaak en erg slechte customer service. Zeker niet aan te raden, dan zijn er veel luxere en mooiere hotel beschikbaar in dat specifieke gebied!

    De kamers waren ruim en had 2 verschillende 'slaapkamers' wat erg fijn was voor wat extra privacy. Wan Chai station was op loopafstand en bus 15 stopt praktisch voor de deur om naar de peak te gaan.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,5
    We hadden een kamer op het 24e verdiep met een indrukwekkend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie is erg centraal (naast Happy Valley), maar het is geen buurt met een gezellige "vibe" waar je 's avond snel iets leuks vindt om te eten of te drinken. Daarvoor is Lan Kwai Fong iets beter. MTR, tram en taxi zijn in HK echter nooit ver weg.

    We hadden een kamer op het 24e verdiep met een indrukwekkend zicht op de stad. Het ontbijt was erg gevarieerd en telkens een beetje anders, erg lekker! Op de kamer was een gratis smartphone ter beschikking die we gratis konden gebruiken bij het rondwandelen in de stad.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,1
    Locatie op loopafstand van vrienden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamers waren ondanks onze latere aankomst dan we hadden aangegeven nog niet klaar. Daar moesten we erg lang op wachten terwijl we maar één ding wilden, uitrusten.

    Locatie op loopafstand van vrienden

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,9
    Prima locatie;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alleen gratis WiFi voor 1 apparaat.

    Prima locatie; tram naar MTR Causeway Bay op 2 minuten lopen. MTR stations ca. 10 minuten lopen. Smartphone op kamer erg handig voor Google Maps in Hong Kong

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,3
    Prima kleine kamer, gratis telefoon en wifi, leuke buurt,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik dacht dat ik gratis ontbijt had maar dat is bij de goedkopere kamers dus niet inbegrepen. Vreemd.

    Prima kleine kamer, gratis telefoon en wifi, leuke buurt, tien minuten lopen naar metro en times square waar leuke restaurants en winkels zijn.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,5
    We kregen een smartphone gratis mee zodat we internet konden...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het intercontinentale ontbijt kon beter

    We kregen een smartphone gratis mee zodat we internet konden laden op onze eigen iphone en zo konden whatts appen. dat was super. We hadden ook google maps erop en konden zo makkelijk zien waar we waren in de stad.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    9,6
    Fijn hotel op een handige plek centraal in de stad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Fijn hotel op een handige plek centraal in de stad. Superaardig personeel! Fijne kamer.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,1
    Schoon en zeer behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele kleine kamers

    Schoon en zeer behulpzaam Zeer centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    3,3
    Gratis telefoon met WiFi hotspot te gebruiken in heel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vieze kamers, kleine kamers. Geen 4 sterren waard

    Gratis telefoon met WiFi hotspot te gebruiken in heel Hongkong

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Cosmo Hotel Hong Kong

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: