Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Eaton, Hong Kong 4-sterren

380 Nathan Road, Yau Ma Tei, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hong Kong

#124 van de 272 hotels in Hong Kong

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3437 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 67

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    5,4
    Locatie goed; rest zeer matig en ster kwalificatie onwaardig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extreme muziek sterkte bij ontbijt en airco veel te hoog. Leek mee op een discotheek dan een eetzaal. Airco op kamer functioneert matig. Veel geluidsoverlast van renovatie van hotel.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,9
    Prima hotel voor een verblijf van aantal dagen in Hong Kong.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is erg klein, ook voor Hong Kong begrippen. De airco lekte en wc raakte 2x verstopt. Wellicht veroorzaakt door de renovatie die op dat moment gaande was.

    De locatie was perfect, ruim 5 minuten lopen naar metro station. Kamer en badkamer waren schoon. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,5
    Net hotel met goede prijs kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen negatieve ervaringen

    De kamer is niet extreem groot maar gewoon goed. De prijs/kwaliteit is naar behoren. De kamers zijn schoon, het persoon spreekt goed Engels, het hotel is netjes en de locatie ten opzicht van het centrum is goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,1
    ontbijt was prima, maar het was te koud in de kamer, de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zie hierboven

    ontbijt was prima, maar het was te koud in de kamer, de airco werkte niet (goed), kregen wel een elektrisch kacheltje en een extra deken. de liften werkten niet naar behoren, traag en vak "kapot"

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,3
    Kort verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In en uitchecken was chaotisch. Groepen met Chinezen zorgen altijd voor lange wacht tijden.

    Locatie is prima om je te vermaken, personeel was behulpzaam en vriendelijk. Tempelstreet vlakbij heerlijk om in de avond te eten en winkelen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,6
    ZALIG!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Zeer mooie kamer, die alles bevat dat je nodig hebt. Propere badkamer met handige spiegel. Ook lege minibar, zodat je eigen water kan koud leggen. Personeel zeer vriendelijk en niets is te veel gevraagd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Dit is een tophotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Momenteel wordt het hotel gerenoveerd. Die werken zijn soms wel hinderlijk. Tijdens het avondeten krijg je plots de rekening en word je verwacht meteen te betalen. Ik zou liever betalen nadat ik gegeten heb en niet tijdens het hoofdgerecht.

    Dit is een tophotel. Zeer veel faciliteiten, prachtige ruime kamer. Zeer behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Badproducten kon beter, er waren geen oorstokjes, shampoo en shower gel waren niet geschikt voor vrouwen. Kraan was aan de korte kant waardoor handen wassen en dergelijke moeilijker ging. Kleiner kamer.

    Propere kamers. Grote douche. Geweldige ligging. Gratis bagageopslag gekregen voor onze reisjes buiten Hong Kong. Geen zwembad of fitness wegens verbouwingen maar werd gecompenseerd door geweldige zwem en fitness accommodaties bij Cordis hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,9
    Prima gelegenheid,,weinig sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Smart Kamer met Queensize Bed en Express Ontbijt
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massaal, kamer viel een beetje tegen: in 2014 een DeLuxe kamer genomen, die vind ik achteraf beter. Uitzicht.op anonieme straat. Het ontbijt is intussen versoberd. Tsui Wah restaurant tegenover simpel, maar goed.

    Goede locatie, in de buurt kleine winkeltjes en de markt achter Nathan Street.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    Prima middenklasse hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De green rooms waren prima! Ik had eerst een oude kamer dat was slecht maar ik kreeg dezelfde dag nog een nieuwe kamer. De terrastuin om even een koffie of wijntje te drinken is super ( als het goed weer is)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    9,6
    Gezien de goede verbindingen per openbaar vervoer in Hong Kong verblijven we het liefst in Kowloon e
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie, moderne goed uitgeruste kamers, goede bar en terras restaurant/bar, goede en goedkope restaurants in de buurt, veel winkels en shopping malls, metro dichtbij, vele busstations in de buurt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    7,1
    Leuk voor een stopover, goed bereikbaar hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hiervoor.

    Ontbijt uitgebreid, leuke en schone kamer, mooi zwembad en gym. Wel erg koud overal, airco staat (in heel Hong Kong, niet uitsluitend in het hotel) standaard op 12 graden C!! Het personeel is niet vriendelijk, maar wel correct. Engels redelijk gesproken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    8,8
    In orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De omgeving... Alhoewel die wel centraal en ook gemakkelijk is.

    Mooie kleine kamer op centrale ligging. Vlot bereikbaar vanuit de luchthaven met bus a21. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Smart Kamer met Queensize Bed en Express Ontbijt
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is centraal gelegen. De kamer was schoon en comfortabel. Als je de trein vanaf het vliegveld pakt kun je vanaf het treinstation met een gratis shuttlebus naar het hotel gebracht worden. Heel handig dat je gebruik kunt maken van een smartphone met internet, en die ook mee kunt nemen Hong Kong in. Het ontbijt is prima, maar niet heel uitgebreid.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    8,3
    Net hotel met goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk houd ik niet van douchen in bad. Had dus liever een losse douche gehad. Kamers zijn ook vrij donker.

    Goede service. Je had op de kamer een mobiele telefoon die je mee mocht nemen de stad in. Met inteen erop. (Gratis) en je kon zelf je boardingpassen printen. Zwembad op het dak was ook heerlijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,6
    sightseeing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden of een Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het reserveren had ik aangegeven dat wij op huwelijksreis waren. Na het inchecken zijn we gaan zwemmen en bij terugkomst stond er een fles champagne met chocola op de kamer. Het hotel is op Nathan Road, heel centraal

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,5
    Ligging is top je bent overal dichtbij
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is top je bent overal dichtbij

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    9,2
    goede ontvangst en super service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Queen Kamer of Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Was erg koud op de kamer kregen het niet warm

    goede ontvangst en super service

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,5
    Locatie en openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Momenteel grote verbouwing

    Locatie en openbaar vervoer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    10
    Heel erg aangenaam !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Engels van sommige personeelsleden aan de incheckbalie heel slecht .

    Hele schone , stille kamers, vriendelijk personeel en fantastische locatie !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Locatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie van het hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,5
    Goede stop-over
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op de zesde was vrij gehorig. Waarschijnlijk vanwege het restaurant op de vijfde.

    Locatie super.Personeel alert en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Net hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone en grote kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    2,9
    Slect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Smart Kamer met Queensize Bed en Express Ontbijt
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Niets

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    9,2
    Prima hotel in het centrum!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was toch wat klein voor deze prijs.

    Proper hotel in het centrum van Kowloon op wandelafstand van bus, metro, shopping....

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    6,3
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Smart Kamer met Queensize Bed en Express Ontbijt
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel erg gehaast en niet vriendelijk.

    Ligging zeer goed in Kowloon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,9
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie en faciliteiten. Uitchecken tot 12:00 Bewaarservice bagage voor rest van de dag

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    9,6
    Goed ontbijt, mooie kamer, goede service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Goed ontbijt, mooie kamer, goede service

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    9,2
    goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    goede locatie. Geweldige service

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,1
    schone kleine kamer op perfecte locatie en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    -kleine kamer -klein zwembad

    -locatie -onbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    net hotel, compleet, goede lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden of een Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    hoeveel zeer uitgebreid buffet was het wel kostbaar

    zeer uitgebreid ontbijt buffet

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,1
    Het was een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Smart Kamer met Queensize Bed en Express Ontbijt
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet een apart kamer. Voor een gezin is dat niet zo evident.

    Hygiene was heel goed en het personeel was ook heel behulpzaam!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    Prima en goed gelegen hotel met goede faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijtbuffet was prijzig en niet bijzonder.

    Prima en goed gelegen hotel met goede faciliteiten. De kamers waren (voor Hong Kong begrippen) redelijk ruim en van alle gemakken voorzien. Het hotel is eenvoudig en snel vanaf de luchthaven met bus A22 te bereiken.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    9,6
    Het personeel was erg aardig en de locatie geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    iedereen kon er binnenkomen in het gebouw, en niet alle liften gaan naar de "members-only" verdiepingen, waardoor je soms moest overstappen op een andere lift.

    Het personeel was erg aardig en de locatie geweldig! We voelden ons meteen thuis.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    10
    doordat we een club kamer hebben geboekt (deze is veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    doordat we een club kamer hebben geboekt (deze is veel ruimer dan de andere kamers), hadden we allerlei extra's zoals gratis toegang tot de E-Club, met drankjes en warme en koude hapjes; gebruik pc's , enzovoort. het ontbijt was echt kompleet, er was niets dat ontbrak. Ontbijten kon je vanaf 06:30 am tot 10:30 am. Personeel allemaal om ter vriendelijkst. Het hotel ligt centraal om Hong Kong te ontdekken. Een extra pluspunt is het mooie grote terras op het gelijkvloers, waar je in alle rust iets kan drinken of eten, zodat je even vergeet dat je in het centrum van Kowloon bent !

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    10
    fantastische ligging, veel bezienswaardigheden nabij het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    soms eventjes wachten op geschikte lift, aangezien niet alle liften de verschillende verdiepingen aandoen

    fantastische ligging, veel bezienswaardigheden nabij het hotel, veel transportmogelijkheden op een boogscheut, vriendelijk en attent personeel, frisse kamers, fantastische prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    8,8
    Ruime hotelkamer voor Hong Kong (clubroom), goede en relaxte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ruime hotelkamer voor Hong Kong (clubroom), goede en relaxte eet en drinkgelegenheden op het relatief rustige terras van het hotel, zodat je niet perse de straat of hoeft als je even rust wil.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,5
    Upgrade van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine receptie in verhouding tot de grootte van het hotel, waardoor een langere wachttijd aan de balie geldt.

    Upgrade van de kamer. Je hebt een zee van ruimte.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,6
    We hadden met onze 3 grote zonen een familiekamer geboekt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hooguit dat het zwembad iets groter kon zijn.

    We hadden met onze 3 grote zonen een familiekamer geboekt. Ik was bang dat het erg krap was maar het was uitstekend! Efficient ingericht, mooi uitzicht (hoge verdieping vragen), prima kamer, lekkere koffie en thee faciliteiten op de kamer! Zelfs de massage stoelen bij de fitness waren gratis en bij het zwembad hadden ze handdoeken. Leuke wijk dicht bij de markten.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    8,3
    Bed en badkamer comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad is klein maar fijn.

    Bed en badkamer comfortabel. Vers water iedere dag op de kamer en goede airco. Ondanks kamer naast de lift, goed verblijf in Hong Kong gehad. . Snel te bereiken vanaf airport met airport express en vanaf kowloon station gratis shuttle of taxi (4-5euro).

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    9,2
    De service van mej.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    De service van mej.Elvis.Bij klachten kwam ze gelijk met je mee naar de kamer om het probleem op te lossen.Dit was de 2e keer dat ik daar verbleef en zal weer de volgende keer hier verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,5
    gratis ontbijt was een lachertje - niet in restaurant maar...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    gratis ontbijt was een lachertje - niet in restaurant maar in basement café met een meerkeuzebriefje voor 3 items(croissant, fruit en koffie) - zeer zwak en totaal onvoldoende

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,6
    Het vriendelijke personeel, de orde en netheid, de kamer was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wat mindere ervaring was, dat we niet gelijk de juiste kamer hebben gekregen en dat we geen bad in onze badkamer hadden; dit was wel aangegeven.

    Het vriendelijke personeel, de orde en netheid, de kamer was schoon en de centrale ligging.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    10
    Mooie kamer, goeie bedden, veel keuze bij het ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging. We zouden nooit meer voor Kowloon kiezen of al zeker niet voor een locatie aan Nathan Road. Veel te druk en overal kleermakers die je aanklampen om een pak te laten maken.

    Mooie kamer, goeie bedden, veel keuze bij het ontbijt, vriendelijk personeel, alles ok.

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    8,8
    Heerlijk om s'avonds nog even heerlijk na te zitten op...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers aan de kleine kant met harde matrassen.

    Heerlijk om s'avonds nog even heerlijk na te zitten op het terras van het hotel. Er zijn nl niet veel terrasjes in Hong Kong.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    9,2
    We hadden een club kamer, ontbijtbuffet was inbegrepen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit heeft niets met het hotel en de service te maken, maar de ligging aan Nathan Street beviel ons minder. Van zodra je buitenkomt word je aangeklampt door kleermakers en dat vonden we niet zo leuk. We hadden een club kamer geboekt en kregen een executive kamer met club faciliteiten. Deze kamer was ook wel mooi, maar kleiner dan wat we hadden geboekt. Uiteindelijk vonden we dit niet zo heel erg want de kamer had een enorm groot raam en een uitzicht over de stad.

    We hadden een club kamer, ontbijtbuffet was inbegrepen. De kamer was erg schoon, goeie bedden, vriendelijk personeel. Het ontbijt was gevarieerd en er was veel keuze. Kortom een aanrader. De badkamer is wel aan vernieuwing toe, maar dat heeft ons absoluut niet gestoord.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    7,1
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt viel tegen ... T was errug druk en vaak was er van alles op wat maar mondjesmaat en na vragen werd bijgevuld

    Locatie

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers waren niet heel groot, raam kon niet open

    Locatie

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    7,5
    good bed rustig
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg klein

    good bed rustig

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,9
    Hun familiekamers zijn super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hun familiekamers zijn super. Perfecte locatie om Kowloon te verkennen. Op een boogscheut van de Temple street marktjes.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    8,8
    Goed georganiseerd, schoon, sfeervol hotel, op strategische...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer aan de kleine kant, ontbijt prijzig

    Goed georganiseerd, schoon, sfeervol hotel, op strategische locatie

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    9,6
    Hotel al vaker bezocht, maar ligt op goede lokatie, goed...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hotel al vaker bezocht, maar ligt op goede lokatie, goed ontbijt, en ook betaalbaar.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,9
    Niet te duur, zwembad bovenin.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lange wachttijden bij inchecken wat onpersoonlijk en inefficiënt gebeurde.

    Niet te duur, zwembad bovenin.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    schone, stille kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt was beperkt

    schone, stille kamer

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,1
    Locatie is top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen reactie op vraag vooraf over vroege check-in via Booking.com

    Locatie is top

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    6,7
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bar

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,9
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    De ligging van het hotel.

  • Beoordeeld op: 3 april 2015

    9,6
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Alles

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    7,5
    Good location
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Good location

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    7,5
    grotere kamer met bij betaling!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aanbieding leverde een kleine kamer op. Door bij te betalen hebben wij een grotere kamer kunnen krijgen.

    grotere kamer met bij betaling!!!!

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    6,7
    Tussen in 2 mtr stations in.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer is iets te klein maar dat is normaal in Hk.

    Tussen in 2 mtr stations in. Goede locatie WiFi doet het goed

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    9,2
    ALLES!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    ALLES!!!

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    8,8
    Gewoonweg alles.
    • Vakantiereis
    • Stel

    NIETS.

    Gewoonweg alles. Super ligging, zéér vriendelijk. Prijs, qualiteit ok. Kan het iedereen aanbevelen.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2015

    7,5
    Fijn ontvangst, lekker zwembad, kamer ook helemaal prima en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fijn ontvangst, lekker zwembad, kamer ook helemaal prima en goede locatie!

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    8,3
    Vond de prijs enigszins aan de hoge kant gezien klassering...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vond de prijs enigszins aan de hoge kant gezien klassering en de prijs later in de maand. Voor het overige ben ik zeer tevreden.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 67

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Eaton, Hong Kong

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: