Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kew Green Hotel Wanchai Hong Kong (Formerly Metropark Wanchai) 4-sterren

41-49 Hennessy Road, Wan Chai, Hong Kong, Hong Kong

#83 van de 272 hotels in Hong Kong

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2869 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    4,6
    Al met al behoorlijk teleurstellend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren heel hard. Kamer was niet goed te verwarmen bij 8-10 graden. We moesten vragen om extra dekens en een kacheltje. Thermostaat kon tot 26 graden, maar temperatuur was waarschijnlijk beneden de 20 graden. Vroege incheck aangevraagd, dat ging niet. Erger nog, de kamer was om 14.00 uur nog niet eens klaar. Hebben moeten zeuren om de kamer met 2 bedden die we besteld hadden. De receptioniste deed nogal onwillig. Vervolgend trad de wet van Murphy op: Kamer keycard werkte niet, we moesten eigenlijk een uur wachten totdat er een geheel nieuwe unit ingezet was. Andere kamer gekregen, daar was na 2 dagen de batterij van de kluis leeg. Weer wachten totdat het verholpen was. Er was maar 1 handdoek pp aanwezig, voor meer moest je weer de receptie bellen. Ontbijt redelijk, ontbijtruimte klein voor 172 kamers! Geen mogelijkheid voor diner. Er waren maar 2 liften voor 18 verdiepingen. Beide liften zijn afwisselend in de 3 dagen dat we er waren, ook nog kapot geweest. Al met al zeker geen hotel om naar terug te gaan! Waar men het op de site gepresenteerde Certificate of Excellence van Tripadvisor vandaan heeft, is ons een raadsel. Geen lounge of fatsoenlijke plaats om even te zitten.

    moderne kamers met smartphone en wifi

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    Goede centrale ligging, vlakbij openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gereserveerd voor 2 volwassenen en 3 kinderen doch maar 4 slaapplaatsen ter beschikking, 4 handdoeken, etc.

    Goede centrale ligging, vlakbij openbaar vervoer. Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel aan de balie. Smartphone ter beschikking met WiFi die als hotspot kan dienen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Perfect location
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco maakte erg veel geluid

    Perfecte locatie (als je geen ontbijt neemt, kun je rondom hotel op loopafstand voldoende leuke tentjes vinden). Gratis telefoon is top, kun je als hotspot gebruiken en daardoor internet en google maps in de stad. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden een familiekamer, erg ruim voor HK begrippen en goede prijs/kwaliteit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Goede locatie op Hong Kong Island.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    Een fijne kamer voor vier personen. Het waren in feite twee aparte ruimtes ''en suite'' zodat we onderling toch wat privacy hadden. Locatie is perfect. Vriendelijke en behulpzame check-in. We kregen een mobiele telefoon met wifi mee: ideaal als GPS.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    6,3
    Te kleine kamer!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die we via Booking.com hebben geboekt was zeer klein, geen uitzicht op stad! Na upgrade (extra bij betaling) kregen we een fatsoenlijke kamer, die voldoende groot was. Dit viel erg tegen daar de kamer op Booking.com voldoende groot leek, en bij aankomst was dit een tegenvaller.

    Dichtbij MTR station Wan Chai. Goed werkende airco. Gsm die tijdens het verblijf gratis beschikbaar was werkte prima en kon als wifi hot spot gebruikt worden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,6
    Geweldig !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren wat constructie werkzaamheden gaande. Lift een beetje traag maar verder niet storend.

    Locatie was perfect. Smartphone van het hotel welke je kan gebruiken is geweldige service.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,8
    Tegenvaller prijs kwaliteit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Ruime Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te hard. Kamers waren ok, ruim genoeg maar de airco maakt veel te veel lawaai. Het ontbijt is ondermaats, eigenijk gewoon slecht. Van een boutique hotel verwacht je net een leuk goed ontbijt.

    De locatie is ok, vlak bij de beurs. wan Chai was vroeger veel levendiger.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel met name de roomcleaning.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer trage check in.

    Vriendelijk personeel met name de roomcleaning.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,6
    Franklin uit Nederland
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,3
    Goede locatie, fijn hotel, prima en schone kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Ruime Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Goede locatie, fijn hotel, prima en schone kamer. Prijzen verschillen heel erg afhankelijk van conferenties in het Convention Center.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,3
    ruime nette kamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ruime nette kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,1
    Klein
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein

    Kamer niet als de getoonde foto's op booking.com

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,3
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer Harde bedden

    Locatie Badkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,9
    Goed hotel, centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was best duur

    Bo de portier: aardig, behulpzaam, sprak goed Engels, had goeie en leuke tips! Zou bij een nog beter hotel kunnen werken!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    6,7
    Duur voor de gekregen service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt geen eitjes noch bacon . Ontbijtruimte was in renovatie de vervanging was maar matig.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,8
    Handige telefoon met cityguide echt super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    We konden niet eerder inchecken terwijl onze 12 uur durende vlucht vanuit Amsterdam s'ochtends om 7 uur was geland en we graag even een paar uur wilden slapen voordat we de stad gingen verkennen

    Handige telefoon met cityguide echt super!

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    8,3
    5 minuten lopen vanaf mtr wanchai.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Uitzicht is matig, maar in HK ben je eigenlijk alleen in de kamer om te slapen en dan zijnde gordijnen dicht.

    5 minuten lopen vanaf mtr wanchai. Vlakbij leuke bars voor een biertje 's avonds. Gratis mobieltje met internet om de stad te verkennen.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,3
    locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    The Gym is een beetje teleurstellend, slechts 4 apparaten. heel klein ook.

    locatie is super. Er ligt een smartphone op je kamer. Die mag je ook gewoon mee de stad in nemen. Je hebt dus altijd en overal internet. Je mag er zelfs gratis mee naar Nederland bellen. Echt ongekend nog nooit eerder in een hotel geweest die dit bood. Een echte primeur dus. Ruime en zeer nette kamer.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,5
    goed onbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    teveel lawaai

    goed onbijt

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,9
    Very good WIFI
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    no window to look outside

    Very good WIFI Good place in center of HK

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,1
    Soft bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Soft bed

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    8,8
    Gratis upgrade naar een ruimere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis upgrade naar een ruimere kamer. Uitstekend ontbijtbuffet.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Kew Green Hotel Wanchai Hong Kong (Formerly Metropark Wanchai)

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: