Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Royal View Hotel 4-sterren

353 Castle Peak Road, Ting Kau, Tsuen Wan, Tsuen Wan, Hong Kong, Hong Kong

#203 van de 272 hotels in Hong Kong

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1972 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    5,0
    Er is een strand in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 15 nachten

    Wij zijn een gezin van 5 en hebben een familiekamer gekregen met twee grote bedden. Helaas was het niet mogelijk om iets anders hiervoor te regelen met het hotel.

    Er is een strand in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Wij verbleven hier de laatste 2 nachten van onze reis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt te ver van Kowloon en Hongkong Island, voor wie Hong Kong wil verkennen.... Er is wel een gratis shuttledienst naar het dichtstbijzijnde metrostation, maar het duurt even voor je in het leuke deel van Hong Kong bent. Er zijn geen leuke eettentjes op loopafstand, hotel buffetdiner is duur. Roomservice is ok, maar ook vrij duur.

    Wij verbleven hier de laatste 2 nachten van onze reis. Weg uit de drukke stad, nog even ontspannen aan het strand, voor de terugreis. Prima hotel voor dit doel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,9
    Mooie verbijfsplek in HongKong
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zowel ontbijt als lunch en high tea werden reeds een half uur voor einde opgerio,d en iet meer aangevuld. Hier door was er minder keuze in buffet aanbod, en coelde de sfeer alsof je moest opstappen.

    Hele mooie locatie, mooi hotel, zwembad, sauna, goede shuttle bus, briendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Zwembad en fitness waren prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en fitness waren prima. Niet heel eenvoudig te bereiken per ov. Bij typhoon melding rijdt shuttle bus niet. Verder prima prijs kwaliteit en ruime kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,5
    zwembad, fitness
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    shuttlebus soms vol, tijdens pasen heeft de hotel overal muziek opgezet ook snachts door de hele hotel en alle halletjes, we hadden een baby die af en toe gelopen moest worden voor slapen met als gevolg hier kwam helemaal niets van terecht, slechte nachtrust voor onze baby, graag niet meer doen

    zwembad, fitness

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    5,8
    Een enorm groot hotel, je bent een nummertje, zakenplek, geen vakantie plek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten

    personeel viel heel erg tegen. Zij kunnen niet beleefd zijn of lachen. Ze doen net alsof ze het druk hebben, ze leggen je niets uit en kijken je vreemd aan als je wat vraagt. Ze zeggen geen gedag ofzo. Personeel/manager, het idee is dat je doet lijken als je het niet drukt hebt, niet andersom.

    kamer was prima, ac maakte wel erg veel lawaai maar die zette ik uit. De douche was erg fijn. Verder een jaren 80 hotel, enorm groot, had wel wat maar had ook iets treurigs.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    6,3
    Mooie uitzicht hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren goed, locatie is ver. Shuttel bus duidelijk aangeven waar het staat.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    Doen!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanrader! Heerlijk zwembad. Fris en schoon.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    2,5
    De kamer is heel klein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is heel klein. Wij logeerde met 2 volwassenen en 1 kind met 2 koffers en een buggy. In de kamer geen plaats meer voor 2 koffers. Kon amper nog lopen. Ook nu voor de shuttlebus moet je gaan betalen. Geen service van de hotel

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,5
    nette kamer en schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij aankomst werd ons niets uitgelegd over het hotel, faciliteiten en dergelijke

    nette kamer en schoon

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    8,3
    Personeel was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt niet in de buurt van het openbaar vervoer. Er is wel een shuttle service.

    Personeel was zeer vriendelijk. Kamer ruim en zeer schoon.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    6,3
    Zwembad uitzicht, strand, shuttle bus
    • Gezin met jonge kinderen

    hard bed. badkamer verouderd/niet zo schoon

    Zwembad uitzicht, strand, shuttle bus

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Royal View Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: