Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Luxe Manor 5-sterren

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hong Kong

#85 van de 272 hotels in Hong Kong

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1948 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stonk naar rook (alsof er in het verleden veel was gerookt) terwijl de medewerker achter de receptie aangaf ons een niet roken kamer zou geven. Het interieur was heel druk en de kamer onhandig ingedeeld

    Locatie is fantastisch

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,9
    Een goed 4-sterren hotel!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden wat problemen met de reservering op de credit card. Het hotel reserveert het bedrag, maar nadat je betaald hebt en dat bedrag van je credit card is afgehaald blijft de reservering nog steeds op je credit card staan. En dat is nu (meer dan een maand later nog steeds zo) Dus mijn advies: vraag altijd bij inchecken hoe lang de reservering blijft staan. Ik heb er verschillende keren over gebeld met het hotel, maar het is nog niet afdoende opgelost. De credit card maatschappij zegt, dat het hotel het moet vrijgeven en het hotel zegt, dat moet de creditcard maatschappij doen. En ondertussen zit je zonder bestedingsruimte op je credit card. Dit was erg vervelend voor het vervolg van mijn reis. De meisjes en jongens van de receptie zijn aardig. Een beetje vreemd vond ik, toen we aan een meisje vroegen of ze een restaurant met Aziatische keuken in de buurt konden aanbevelen ze alleen het restaurant van het hotel zelf wilde aanbevelen, verder moesten we zelf maar kijken. Het restaurant (wat overigens prima was verder) had een Finse keuken, tja, dan gaan we wel naar Helsinki. (en daar waren we overigens toevallig net geweest) De muziek in de ontbijtruimte was vréselijk. De gehele week lang hetzelfde jengelende fluit-bandje. Zeker ook Fins, maar dan heb ik liever Chinese muziek of Finse tango ;-)

    Hotel The Luxe Manor is gelukkig geen standaard hotel, maar heeft een grappige (soms iets te grappige ;-) inrichting. Vooral de lobby vond ik leuk. De ontbijtruimte deed ook knus aan met al het gefiguurzaagde hout. De kamer was gezellig, maar piepklein en er was geen ruimte om de koffer kwijt te kunnen. Er was wel een bureautje, maar de stoel zat beroerd. Verder was het ontbijt heerlijk, daar kon je de gehele dag op teren. En vooral de jongens van de receptie waren erg aardig, ik zou zelfs zeggen: lief. Het meisje wat de kamer schoonmaakte was een schatje en deed haar werk prima. De locatie was uitstekend, lekker centraal. Je loopt naar buiten en je staat midden in het gedruis en stadsgewoel en toch was het op de kamer niet gehorig. De wifi was perfect!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,8
    De locatie, het personeel, de inrichting en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht (deprimerend gebouw t/o ons raam). En de cocktailbar. De live muziek was zo oorverdovend luid door de hele bar dat we elkaar zelfs helemaal achterin niet konden verstaan. Het barpersoneel was wel extreem aardig.

    De locatie, het personeel, de inrichting en het ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    8,8
    Het personeel was super beleefd en vriendelijk!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was super beleefd en vriendelijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    Super
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    T personeel was top

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,1
    Prima verblijf voor een nette prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Misschien iets meer ruimte in de kamer, maar ja, dat is duur in HK!

    Prima locatie en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting is nogal extreem🙁. Dat sprak me niet aan, veel te druk. Lage kamers.

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    Zou er zo weer heen gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Vriendelijkheid personeel en de algemene zorg

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,8
    Aparte inrichting en vriendelijk personeel;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het was prima

    Aparte inrichting en vriendelijk personeel; goed gelegen in Kow Loon; Hotel heeft ook een restaurant voor diner, waar we heerlijk hebben gegeten.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    2,9
    Locatie en vrij wifi daar is alles ook mee gezegd.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Als je niet goed oplet word je belegd door personeel wat ze zeggen dan is (sorry neem de jonge lui t niet kwalijk)

    Locatie en vrij wifi daar is alles ook mee gezegd. Kleine kamer ,hard bed en hele zware goedkope parfum geur.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    9,2
    uitstekende locatie (ook vlakbij metro);
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    uitstekende locatie (ook vlakbij metro); prima bedden en sanitair; heerlijk ontbijt; goede wifi

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,5
    ontbijt fair kamer ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs

    ontbijt fair kamer ok

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    7,5
    Kamer en badkamer schoon en ruim
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was een echte tegenvaller

    Kamer en badkamer schoon en ruim

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    8,3
    Hartstikke leuk hotel in het winkelgebied in Hong Kong.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hartstikke leuk hotel in het winkelgebied in Hong Kong. Super leuk ingerichte kamers.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    2,9
    onthaal en service
    • Vakantiereis
    • Stel

    dubbel bed te klein

    onthaal en service

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Niet heel druk hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bedden zijn vrij klein. Je moet minimaal een kamer met kingSize bed boeken.

    Niet heel druk hotel. Mooi design. Mooie Jazz club

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,9
    veel eet tentjes in de omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel eet tentjes in de omgeving

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    10
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel Goede ligging

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    10
    Locatie, Leuk hotel
    • Zakenreis
    • Stel

    De kamer en het bed was iets aan de kleine kant.

    Locatie, Leuk hotel

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Luxe Manor

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: