Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Park Lane Hong Kong, a Pullman Hotel 5-sterren

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong, Hong Kong

#110 van de 272 hotels in Hong Kong

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1188 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,8
    Twee fijne dagen met als hoogtepunt de paardenrennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prima hotel. Op een mooie plaats in de stad. Kamers zijn zeer netjes. Het ontbijt is zeer uitgebreid en alles vers bereid terwijl je wacht. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De transfer vanaf de luchthaven deden we met de hotelbus. Omdat we de enigen waren was dat best efficient. De taxi is beter. Niet veel duurder en dan ben je zeker dat er geen tussenstops worden gemaakt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    5 sterren aanrader in het hart van Hong Kong!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht kamer achtreaan.

    Centrale ligging bij het belangrijkste commercieel centrum. Gezellige lobby. Efficient, vriendelijk personeel. Prachtige, ruime standaardkamer. Unieke rooftop bar met adembenemend panorama.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    6,5
    Twee nachten in Hong Kong
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Deluxe Kamer met Queensize Bed en Uitzicht op het Park of de Haven
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en koffie in de lobby zijn extreem duur.

    We hadden speciaal een kamer op een hoge verdieping met uitzicht over de haven en het park besteld, we kregen een family room vol bedden op de 7e. Gelukkig konden ze een bed opruimen zodat we op het bankje konden zitten. De locatie in Causewaybay is prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    6,3
    Leuk en druk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Familiekamer met Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan beter schoon gemaakt worden en jammer maar je kan de ram kn de kamer niet open. Te weinig zit plasten in de lobby terwijl je moet lang wachten

    Lokatie en mooi verbouwd , prachtige club op 27 verdiping

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,1
    Super locatie en prima kamer en bed!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed -Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Rooftop Bar! Wat een gemiste kans. Erg ongezellig en al om 12 uur gesloten. Je kan daar zoveel maar van maken!

    De service van het hotel met name op de 22ste verdieping. Echt heeel aardig en goed!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op de Stad (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte ligging van hotel in Causeway Bay

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    6,7
    Duur ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je iets voor half elf kwam( ontbijt ) werd je geweigerd. Kamer naast (personeels) lift gaf veel lawaai overlast.

    Duur ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,4
    Locatie is top
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op de Stad (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veels te duur voor wat je krijgt; met zijn 4-en op 1 kamer past prima maar kan veel beter! Prijs echt niet waard

    Locatie is top

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8