Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Cityview 4-sterren

23 Waterloo Road, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hong Kong

#116 van de 272 hotels in Hong Kong

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2100 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Verblijf in The City View vormt een goede start voor een bezoek aan Hong Konp.p.g
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    The wifi was matig en de matrassen van de bedden zijn hard

    Bereikbaarheid; dichtbij een metrostation en makkelijk te bereiken vanaf het vliegveld. Personeel is erg vriendelijk en hulpvaardigheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    Geweldig hotel voor een mooie prijs om Hong Kong te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een mooi hotel. We zaten in een deluxe kamer wat het geld meer dan waard was. Mooie schone kaner met een heerlijk bed en prima badkamer. De locatie van het hotel is geweldig met de metro om de hoek. Alle bezienswaardigheden binnen loop afstand en veel restaurantjes in de buurt. Het personeel van het hotel was meer dan vriendelijk!! Je krijgt van het hotel een handy telefoon. Die kan je meenemen als je op pad gaat en hij geeft je gratis wifi onderweg.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,6
    Fantastisch hotel op top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed hotel op top locatie. Metro om de hoek en op loopafstand van de Temple Market. Fantastische kamer (we kregen een upgrade naar een Premier Suite), met heerlijke bedden en fijne badkamer. Waanzinnig uitzicht op de stad op de 24e verdieping. En ideaal: je krijgt een leen smartphone mee zodat je de beschikking hebt over internet buitenshuis , gratis ;-) Even je eigen telefoon via hotspot linken aan de smartphone en gaan ! Ontbijt was prijzig maar wel erg lekker en veel keuze. Personeel was vriendelijk en spraken goed Engels.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    5,8
    Goed maar geen 4 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer voor 3 personen was beschikbaar maar te klein en veel te duur. Airco veel te koud in de algemene ruimtes

    Geweldige ligging, schoon. Ontbijt goed maar duur.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,6
    Vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen van het bed was een beetje hard

    Vriendelijke personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    10
    Zeer nette kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietd

    Zeer nette kamers

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    7,5
    Prima hotel net uit de drukte van Kowloon maar de metrohalte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De prijs van het ontbijt aan de hoge kant. De kamers waren niet ruim, de bedden aan de korte kant.

    Prima hotel net uit de drukte van Kowloon maar de metrohalte om de hoek. Gratis gebruik maken van de fitnessruimte en zwembad in naastgelegen gebouw. Goede wifi en heerlijke warme douche.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    10
    De Junior Suite bleek een stuk groter dan ik aan de hand van...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De Junior Suite bleek een stuk groter dan ik aan de hand van de foto's verwacht had. Heerlijk bed en behulpzaam en vriendelijk personeel. De locatie is perfect om het authentieke Hong Kong te ontdekken en wanneer je verder wil is het metrostation om de hoek.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    6,7
    locatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg luidruchtig vanuit de gang en naastliggende kamer. Kon zelfs de tv van de buren horen. Geen koelkast. Kamer ziet er oud uit.

    locatie was goed. Dichtbij de winkels en metro. WiFi is goed.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,9
    Gelegen in een levendige wijk vlak bij metro en bushalte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs maaltijden en drankjes waren aan de hoge kant. Ventilatie in onze kamer maakte lawaai.

    Gelegen in een levendige wijk vlak bij metro en bushalte.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2015

    7,1
    Ligging
    • Individuele reiziger

    - Harde matras - Aandringen op afrekening al is nog geen sprake van uitchecken, dit nog nooit eerder meegemaakt!

    Ligging Kamerpersoneel Buffet Restaurant

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    6,3
    Ik kreeg een upgrade
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was niet included

    Ik kreeg een upgrade

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    6,7
    Ligging in centrum Hong Kong.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamers.

    Ligging in centrum Hong Kong.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,7
    de rust van de kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontvangst, ons werd een kamers voor minder validen aangeboden, toen we erg lang op onze eigen kamers moesten wachten.

    de rust van de kamers.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    7,5
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Harde bedden

    Centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    8,3
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Locatie Kamerfaciliteiten Frontdesk zeer behulpzaam

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Cityview

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: