Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Bellevue Trogir 3-sterren

A. Stepinca 42, 21220 Trogir, Kroatië

#1 van de 25 hotels in Trogir

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 827 beoordelingen over dit hotel

9,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    10

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,7

  • Gratis WiFi

    9,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 67

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    Heerlijk, wat een verwennerij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 8 nachten

    Er was niets wat ons tegen viel.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We werden in de watten gelegd. De dames van het ontbijt, geweldig! Receptie, heel behulpzaam en vriendelijk. De manager zorgde dat je niets te kort kwam. In een woord TOP!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,5
    Een aanrader in Trogir
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Klein advies!Frisdrank in de frigo.

    zeer mooie kamer en heel vriendelijk personeel.Het ontbijt werd opgediend in een heel mooie zaal.Was oorspronkelijk bedoeld voor huwelijksfeesten.Het ontbijtbuffet was uitgebreid. Gratis parking naast het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    Zeer goed en uitstekend hotel !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was naar onze zin

    Fantastisch hotel goed ontbijt zeer vriendelijk personeel je kan er alles aan vragen en ze doen alles om u te helpen en steeds met een brede glimlach een echte aanrader !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,6
    Geweldig verblijf met supervriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij veel ochtendrumoer aan de achterzijde bij het uitladen van bevoorrading van de naastgelegen winkels. Helaas geen zwembad.

    Zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouwen, zowel aan de receptie als in het restaurant voor het ontbijt. Meer service als verwacht en bijzonder professioneel. Kamer ruim en comfortabel. Locatie vrijwel om de hoek van het gezellige Trogir.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    Super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel ons tegen,het was Super.

    Super vriendelijk personeel. Ontvangen met een hapje en drankje. Gratis parkeren achter het hotel. Super locatie, straat oversteken en dan stond je in het oude centrum. Ruime slaapkamer, prima bedden. Zeer uitgebreid ontbijt. Kregen nog een flesje wijn cadeau. Werden zelfs uitgezwaaid, het was in één woord geweldig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,6
    top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen opmerkingen

    verzorgd ontbijt, zeer vriendelijke gastvrouw, heeft ons een welkomsdrink en gratis maaltijd aangeboden van het huis gelegen aan drukke weg, maar niet storend, heel goede locatie om van daaruit verschillende uitstappen te doen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    Prima hotel in prachtig Trogir
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft een beperkt aantal eigen parkeerplaatsen.

    Ruime kamers. Zeer vriendelijk personeel. We zijn ontvangen met een welkomstdrankje en -hapje.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,6
    Fantastisch verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrijwel niets, het ligt aan een drukke route . Dat brengt geluid met zich mee.

    Geweldige gastvrije en vriendelijke bediening! Flexibel en zeer beleefd. Op loopafstand van ontzettend leuk centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    goed gelegen voor het bereiken van het stadje en winkels .Het openbaar vervoer op 200 meter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    niets want er was alles

    Het was een uitgebreid ontbijt alles aanwezig en als er speciale verzoeken waren moest je het gewoon vragen En een geweldig team vriendelijk en hulpvaardig in alles.Echt een aanrader

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    De receptioniste was bijzonder behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptioniste was bijzonder behulpzaam Mochten onze koffers achterlaten , zodat we onze trip door kroatie konden vervolgen met 2 kleine trekkoffertjes , kregen upgrade VD kamer , gratis welkoms bord met Kaas , ham , wijn etc. Over De brug bij het hotel , kom je in De old town van trogir Wat een verademing na De drukte van split en Dubrovnik Kortom hotel was top en trogir ook

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,8
    om te onthouden voor volgende keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was geweldig. Persoonlijke ontvangst met wijn en hapjes, eigenlijk een maaltijd; personeel bereid tot meedenken, hulp met parkeren. Uitzicht uit restaurant heel mooi. Tegenover de oude stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    een fijn hotel met geweldig goed personeel. mijn beoordeling: Een negen (9) plus.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeerfaciliteiten .gevaarlijk uitstappen taxi met veel bagage. hier valt niets aan te verbeteren.

    ontbijt prima. dames in het restaurant uitstekend. zijn hier zeker 5 keer eerder geweest. Reception: Anna een perfecte gastvrouw en aardig. ! Wij boeken binnenkort weer een kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Ultieme gastvrijheid in goed hotel bij prachtig oud stadje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hier hebben ze gastvrijheid uitgevonden! Persoonlijke ontvangst door de hotelmanager met karaf wijn en heerlijke snacks op het terras en de volgende dag bij terugkeer uit de stad troffen we appeltaart aan op de kamer. Bij vertrek kwam de hotelmanager ook persoonlijk afscheid nemen en gaf ons nog gebak mee voor onderweg. Personeel is supervriendelijk en echt geïnteresseerd om het je naar de zin te maken. Goede uitleg wat er te beleven is (in Trogir is dat niet heel veel). Ruime kamer, prima ontbijt en wifi. Gratis parkeren op eigen terrein achter het hotel. Hotel ligt net buiten de oude stad, maar parkeerplaats oversteken ca 250 meter en je bent al in de oude stad. Het hotel is heel makkelijk te vinden. Geldautomaat en supermarkt naast de deur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,8
    Prima locatie en goed hotel om trogirte bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd tot laat met veel herrie (hoge druk spuit) schoongemaakt

    Prachtige kamer, werden verrast met drank en hapjes bij aankomst, zelfs nog watlekkers mee toen we weggingen! Goed ontbijt en ligging tov van oude stad super!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk personeel. We werden warm ontvangen met een drankje en een hapje. De kamer was lfantastisch en kraaknet. We hebben genoten van het ontbijt. Het hotel ligt op wandelafstand van de oude stad en een paar km van de luchthaven.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Als ik iets moet bedenken dan is het, het bed, wat voor ons wat te hard was, maar dat is natuurlijk persoonlijk en de hoge instap in het bad om te douchen.

    Hotel op uitstekende locatie met een fantastische gastvrouw Ana en haar geweldige personeel, die je het gevoel geven je thuis te voelen. Tevens mooie ruime kamer en badkamer Geweldig ontbijt met personeel wat op elk detail let, niets is hun teveel. Kregen bij aankomst een welkomstdrankje met koekjes. Tevens bij aangeven een dagtocht naar Krka watervallen te maken, lag er zelfs een lunchpakket voor ons klaar. Kregen zelfs een diner aangeboden zonder daarvoor te hoeven te betalen. Bij vertrek zelfgemaakte lokale olie en honing meegekregen Een locatie om aan te bevelen. Het was gewoon TOP.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    Zeer mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets negatief

    Ruime en zeer mooie kamer en badkamer. Heel schoon en supervriendelijk personeel. We kregen een welkomstdrankje en hapje en bij vertrek nog eens heerlijke koekjes en een fles wijn. Alle info over de bezienswaardigheden en de ligging is perfect!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Gezellig verblijf net buiten het drukke centrum van Trogir, op wandelafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    We waren wat geschrokken van de drukke baan maar uiteindelijk hebben we daar helemaal geen hinder van ondervonden;

    Ontbijt was verzorgd en vooral zeer hartelijk geserveerd! De staf en de medewerkers zijn uitzonderlijk vriendelijk! We waren ook zeer tevreden met de gratis parkeermogelijkheid! We hadden een terras wat zeer aangenaam was !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kunnen niet fietsen in de omgeving

    Super vriendelijk personeel, behulpzaam, accommodatie was geweldig. Ontbijt prima. Alles Bij elkaar een geweldige aanrader

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,6
    Aparthotel Bellevue is een perfect hotel , je wordt echt in de watten gelegen. Het ontvangst is prim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De ontvangst en het ontbijt waren perfect ze doen er van alles aan om je het naar je zin te maken , een perfect hotel. Anna de manager is een schat van een vrouw.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Grandioos, erg geschikt voor uitstapjes naar Split, Krka, Sibenik en Primosten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel ligt aan een drukke weg, dat is jammer.

    Parkeren bij het hotel is gratis Standaard ontbijt, maar na afloop wel een extra bakje koffie uit de keuken. Keukenpersoneel uiterst vriendelijk. Receptiepersoneel uiterst correct en ter zake deskundig. (Anna) Voor dagje strand kregen we strandlakens mee en een extra zacht matje. Bij vertrek kregen we eigengemaakte jam en een fles wijn mee. Bij aankomst kregen we een welkomstdrankje.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    10
    Super geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NietsTrogir is een goede uitvalsbasis voor excursies

    Alles was geweldig. Ontvangst 1e klas, zeer goed ontbijt. Ontzettend vriendelijk personeel. Een aanrader voor iedereen die in Trogir wil logeren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    10
    Grote en omgeving bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van straat en opstijgende en dalende vliegtuigen valt wat tegen op het terras. 's Nachts is er geen probleem, goede geluidsisolatie.

    Kamer met terras uitstekend. Ontbijt heel lekker en vriendelijk personeel. Goed onthaal. Gratis parking op publieke parking op kosten van hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    10
    We kregen een schotel met lekkere streekproducten en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een schotel met lekkere streekproducten en een glas wijn en daarna koffie met gebak aangeboden,naar keuze op de eerste of tweede avond. Dit was een attentie van de zaak. Het personeel was super vriendelijk. Het ontbijt heel uitgebreid met eieren, fruit enz. we zullen dit hotel zeker aanbevelen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    10
    Een pareltje! Het gevoel van een B&B door de persoonlijke aandacht van het personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets, ik zou niet weten wat.

    Aan de buitenkant zie je het niet af, maar zodra je het pand betreedt kom je in een warm bad. Dit personeel doet echt werkelijk alles om het de gasten naar de zin te maken. Verder was de locatie natuurlijk ook perfect t.o.v. het centrum van Trogir. Dat de auto gratis op de parkeerplaats achter het hotel geparkeerd kon worden was ook een dik pluspunt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    9,6
    Klantenservice met een grote K
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    De buitengevel van het hotel mist wat charme, en leunt niet helemaal aan bij de persoonlijke en warme aanpak van het personeel.

    Geriefelijk, comfortabel, prima prijs/kwaliteit, vlakbij het historisch centrum van Trogir. Maar wat er met kop en schouders bovenuit stak was de klantvriendelijkheid van het personeel ! Ongezien !

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Personeel super vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt zeer goed. Buffetvorm, maar komen vragen of je nog meer wil!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    De gastvrijheid en niets is te veel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid en niets is te veel. Dicht bij het oude centrum. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    10
    Het verblijf in Hotel Bellevue is een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij, ze wilden het de gasten zo aangenaam mogelijk maken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    bewegwijzering naar parking

    locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,8
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Ook heel fijn waren de lekkere hapjes bij aankomst en de lekkere koekjes die we meekregen bij ons vetrek 🙂

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    10
    Het personeel was uitermate vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het personeel was uitermate vriendelijk. Ze stonden altijd voor je klaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Heel gastvrij leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt! En een hele goede service!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    10
    Uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend ontbijt. Groete kamer met teras

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,2
    Fijn hotel op loopafstand van het oude centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Goede kamers met voldoende ruimte en voorzieningen, Uitgebreid onbijtbuffet met vriendelijke attente zeer voorkomende staf, m

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    10
    Alles was perfect in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect in orde. Zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    10
    supervriendelijk personeel, buitengewoon gastvrij en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    supervriendelijk personeel, buitengewoon gastvrij en servicegericht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt aan een hele drukke weg, dat viel wat tegen.

    Het was in een woord geweldig!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    9,6
    perfecte locatie, fantastisch mooie kamers, erg uitgebreid...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    perfecte locatie, fantastisch mooie kamers, erg uitgebreid ontbijt, een service en vriendelijkheid die je normalerwijze alleen bij een B&B zou verwachten. En dat alles aan een heel acceptabele prijs. Ik was hier nu voor de tweede keer en kom zeker nog terug!

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    10
    Uitstekend goed hotel op 200 meter van het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, perfecter kan niet.

    Uitstekend goed hotel op 200 meter van het oude centrum. Het personeel behandelt je als was je familie. Ontbijt aan tafel maar zeer uitgebreid. Gratis parking. Zeker een aanrader.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,6
    Heel hartelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel hartelijk personeel. Mooie ruime kamer met balkon. Grote gastvrijheid van Anna. Zeer goede ontbijtservice. Gunstig gelegen t.o.v. centrum Trogir.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    10
    Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, het was perfect.

    Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.200 meter van oude stad. Kamer,badkamer netjes schoon.Kortom een aanrader voor een aangenaam verblijf.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    10
    Het personeel was behulpzaam, zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was behulpzaam, zeer vriendelijk. Het was hartverwarmend! Bij vertrek kregen wij nog een heerlijke, homemaked, jam mee en een heerlijke snack voor onderweg.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    10
    Een super locatie vlakbij de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Een super locatie vlakbij de oude stad.Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Fantastisch ontbijt met bediening aan tafel. Gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    10
    Beste voor ons was alles uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beste voor ons was alles uitstekend. Wij zeer goed ontvangen. Heel vriendelijke mensen. Deze hebben ons een aangenaam vakantiegevoel gegeven. Wij raden dit hotel aan iedereen aan. Het ontbijt was uitstend .De manager Ane was heel vriendelijk. Bedankt aan iedereen van het hotel. Vriendelijke groeten van kurt en ilse

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    9,2
    ideale ligging met parking voor een bezoek aan trogir en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks is tegen gevallen we hebben zelfs verlengd

    ideale ligging met parking voor een bezoek aan trogir en gemakkelijk om split te bereiken eveneens dicht bij de luchthaven ,zeer vriendelijk en behulpzaam personeel,mooie kamers,alles ok

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    9,6
    ongelooflijk vriendelijke service, voelde me er helemaal...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ongelooflijk vriendelijke service, voelde me er helemaal 'thuis'! Prachtige, erg ruime kamers. Parkeergelegenheid. en dat op loopafstand van Trogir centrum!

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    9,2
    de ligging tegenover de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De koffie bij het ontbijt maar toen werd ons spontaan een echt lekkere koffie aangeboden.

    de ligging tegenover de oude stad. Bij vertrek kregen we heerlijke zelfgebakken koekjes mee!

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,3
    prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    no complaints.

    prima.De inzet van het personeel.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    Ontbijt is heerlijk.
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt is heerlijk. Kamer is super schoon

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    10
    Het gevoel van thuis te zijn ,de gastvrijheid , het ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het gevoel van thuis te zijn ,de gastvrijheid , het ontbijt de vriendelijkheid gewoon alles . voor ons vier een elf op tien .

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    9,6
    het totaal alles was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    het totaal alles was goed

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    9,2
    Service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt aan een doorgaande weg.

    Service. Super ontbijt. Proeverij lokale produkten. Meegekregen jam.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    9,6
    Ruime propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime propere kamer. Verzorgd ontbijt

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    10
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen terras-balkongeweldige g

    Vriendelijkheid personeel

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    9,6
    De ligging bij het oude centrum van Trogir.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging bij het oude centrum van Trogir.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    10
    Ontbijt zo uitgebreid en het personeel is er zo geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Ontbijt zo uitgebreid en het personeel is er zo geweldig.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    10
    uitzonderlijk vriendelijke mensen, uitzonderlijk goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we zouden echt niets kunnen bedenken

    uitzonderlijk vriendelijke mensen, uitzonderlijk goede ontvangst en uitzonderlijk verzorgd en uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    9,6
    Zeer servicegericht en vriendelijk personeel, als ook ruime...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer servicegericht en vriendelijk personeel, als ook ruime schone kamers

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    10
    het personeel was heel behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    het personeel was heel behulpzaam

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    7,9
    Zeer attent personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toegang balkon onhandig en WiFi niet optimaal

    Zeer attent personeel

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    10
    Enorm gastvrij ontvangst, erg hartelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Enorm gastvrij ontvangst, erg hartelijk personeel! Uitgebreid ontbijt aan tafel geserveerd. Top locatie.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    9,6
    Ligging tegenover het historisch centrum van Trogir met de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets !

    Ligging tegenover het historisch centrum van Trogir met de mogelijkheid om gratis te parkeren achter het hotel.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    10
    very kind and hospitable hotel, good to stay over
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    nothing

    very kind and hospitable hotel, good to stay over

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    7,5
    Trogir.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Aandacht van het personeel soms benauwend.

    Trogir.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    10
    De ontvangst in Croatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ontvangst in Croatie is super......

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    10
    Helemaal gastvrij
    • Individuele reiziger

    Helemaal gastvrij

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 67

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: