Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartments Agava 4-sterren

Ante Starcevica 114, 21300 Makarska, Kroatië

#23 van de 469 vakantiewoningen in Makarska

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 197 beoordelingen over dit appartement

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    9,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Heerlijke 5 dagen gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Appartement met 2 Slaapkamers, Balkon en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer van het vrij constante geluid van het drukke verkeer. (Kan niemand iets aan doen, door de ligging van de locatie binnen de bergen).

    Het enthousiasme en de vriendelijkheid van het 'host' echtpaar en de mensen van het schoonmaakteam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Een aanrader in Makarska!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet aan te ontkomen in Kroatië: stijle weg als je terug komt van het strand/centrum!

    Hele mooie, enorm ruime kamer met mooi balkon wat uitkijkt op zee. Kamer van alle gemakken voorzien: keuken, zithoek, luxe bed. Erg vriendelijke ontvangst en fijne tips gehad over de omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    10
    Perfecte locatie en appartement in Makarska, een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Geweldig appartement, zoals we jaarlijks gewend zijn bij Agava. Ideale locatie en héél vriendelijke eigenaars en personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,2
    Heel dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel dicht bij het strand. Groot appartement met vriendelijk ontvangst.

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    10
    We hadden een plezerig verblijf zonder minpunten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een plezerig verblijf zonder minpunten. Een aanrader om naartoe te gaan en dat geldt zowel voor het appartement als voor de bestemming. Misschien tot een volgende keer :)

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    9,6
    Deluxe appartement: Heerlijk groot balkon met jacuzzi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligt aan doorgaande weg, waardoor het verkeer soms hoorbaar is. Wij vonden dit echter niet storend.

    Deluxe appartement: Heerlijk groot balkon met jacuzzi. Zeer schoon appartement en vriendelijk/ behulpzaam personeel. Handig dat er een supermarkt onder appartementencomplex zit.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    9,6
    Perfecte locatie op 5 min.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren voor € 10,00 per dag is best prijzig. Wel ideaal direct onder het appartement en voor de rest is het betaald parkeren in de buurt.

    Perfecte locatie op 5 min. loopafstand van de boulevard met vele restaurantjes en het strand. Het appartement is nieuw en netjes. Aanrader is Restaurant Salty Sweet waar je kwalitatief goede gerechten op mooi opgemaakte borden kunt bestellen, met regelmatig een gratis amuse en/of een likeurtje bij de koffie. Het strand is wel wat druk, maar op 20 minuutjes rijden bv Omis vindt je heerlijk rustige strandjes. Wij zijn elke dag op zoek gegaan naar een ander bijzonder plekje, maar voor de gezelligheid s'avonds moet je zeker in Makarska zijn!

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    10
    Ruime (propere) kamers met airco
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime (propere) kamers met airco Ondergrondse garage Onthaal en personeel

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: