Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vila Brasina 3-sterren

Put Bruna Busica 37, 20207 Mlini, Kroatië

#66 van de 110 vakantiewoningen in Mlini

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 199 beoordelingen over dit appartement

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Nice stay good location nice host nice pool
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon of Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan vrij drukke baan. Maar in de kamer hoorden we verkeer niet.

    Goed zwembad.Heel vriendelijke behulpzame host. Goede stille airco.goede locatie vr Lokrum en Dubrovnik

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,1
    prima gezien prijs kwaliteit echter door verbouwing mindere ervaring
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas waren ze tijdens ons verblijf aan het verbouwen. Er lag veel bouwafval en losse bouwmaterialen op de accomodatie en ze waren ook aan het klussen terwijl wij er waren. Met kleine kinderen en schroefjes en spijkers etc in de buurt vonden wij dat toch wel een beetje naar. De tuin lag bezaaid met afval en oude spullen en het speeltuintje was niet te gebruiken. Dat vonden wij toch een domper. Als alles af is zal het er vast prachtig zijn, zeker gezien de prijs.

    Prijs kwaliteit, gastvriendelijke eigenaresse, we mochten zelfs later uitchecken omdat we pas laat met de boot vertrokken. locatie tov Dubrovnik prima met boot of bus ben je er zo. muv gevaarlijke straat die je moet oversteken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,3
    Geweldige tuin met leuke faciliteiten voor kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers en balkon of terras
    • Verbleef 2 nachten

    Het ligt aan een doorgaande weg, maar daar hadden we niet echt last van. En de tuin maakt veel goed. Het is wat gedateerd, maar van alle gemakken voorzien.

    De tuin is geweldig met zwembad, hangmatten, ligstoelen, gratis pooltafel en voetbalspel. Genoeg plekjes om te zitten in de tuin. Het appartement is klein en misschien wat gedateerd, maar prima. Toen ik klaagde over een slecht matras, kregen we de volgende dag compleet nieuwe matrassen! Met de auto of bus ben je zo in Dubrovnik, en te voet kun je naar een smal, maar prachtig zandstrand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    8,3
    zwembad en dicht in de buurt van het centrum van Mlini
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    storend signaalgeluid is te horen als je op het balkon zit. Volgens de eigenaar door oververhitte zonnepanelen van de buren.

    zwembad en dicht in de buurt van het centrum van Mlini

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,3
    Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, alles op loopafstand, uitjes met boot of bus.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 11 nachten

    De inventaris laat iets te wensen over, maar voldoet. Het appartement ligt bij een drukke weg, hier hadden wij in het appartement (3 slaapkamers) geen last van.

    Vriendelijke eigenaars, hulpvaardig. Mooie omgeving, op loopafstand van strand, restaurants en winkels. Je kunt relaxen bij het zwembad of in een van de zitjes bij de appartementen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Prettige kleinschalige accommodatie met heel aardige eigenaren/familie. Geen moeite is hen te veel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 6 nachten

    Als je een appartement aan de voorkant hebt, zit je wel echt aan een drukke weg.

    Een prettig verblijf op een centrale plek. Je loopt zo naar het strand, het plaatsje en de winkels. Met de boot naar Dubrovnik is echt een aanrader.Je kan tot 22.00 uur nog gebruik maken van zwembad. Heel fijn 'thuiskomen' na een zomers dagje weg. Mooie en verzorgde tuin. En op alle kamers airco.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,2
    De eigenaar was ontzettend vriendelijk en zij regelde voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers en balkon of terras
    • Verbleef 12 nachten

    Het was niet helemaal goed afgewerkt en ons appartement zat aan de drukke weg. Dit was niet heel erg, maar wel jammer, maar je kunt gezien de prijs daar ook niet echt over klagen. Het balkon was trouwens wel heel groot. In andere previews vonden ze de appartement out-dated, dit vond ik heel erg meevallen.

    De eigenaar was ontzettend vriendelijk en zij regelde voor ons veel, zoals bijv. een huurauto. Het zwembad was heerlijk, ook lekker diep en daar hebben de kinderen (en wij) veel plezier van gehad. Ook de faciliteiten waren fijn en gratis :-), zoals een snookertafel, trampoline, wasmachine etc. En niet te vergeten alles was schoon en de bedden goed. We hebben hier een heerlijke vakantie gehad en genoten! Ik zou het iedereen aanraden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,1
    zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon of Terras
    • Verbleef 4 nachten

    * aan een drukke weg die overgestoken moest worden en af en toe geen duidelijke stoep. * je moet wel van wandelen houden om ergens te komen

    er is een zwembad! een taxiboot naar Dubrovnik!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    9,6
    Top accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 14 nachten

    Wat ver van Dubrovnik.

    Regelmatig schoongemaakt. Gratis van de luchthaven gehaald en weer weg gebracht. Alles was aanwezig. We mochten zelf de handdoeken, theedoeken pakken wat we nodig hadden. Verzorgingsproducten mochten we pakken wanneer we wat nodig hadden. Mooie tuin, mooi zwembad. Aardige eigenaren. Top...

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,3
    Super plek voor 1-3 dagen. Veerbootje naar Dubrovnic om de hoek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zelf regelen. Kan je alleen krijgen als je het van te voren boekt.

    Fijne locatie met zwembad, trampoline en leuke zitjes in de bostuin! Super relaxed om met de veerboot naar Dubrovnic te gaan! Deze zit op loop afstand van het apartement. Geen last v het drukke verkeer en zoeken naar een parkeerplaats. Ze spreken goed Engels. Apatementen is basic maar heel schoon. Supermarkt en bakker op loop afstand.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,5
    2 badkamers is heel luxe en een zwembad naast het huisje,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers en balkon of terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 badkamers is heel luxe en een zwembad naast het huisje, het strand en de supermarkt is op loop afstand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Balkon of Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pracht tuin

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,9
    Klein maar fijn zwembad en een prettig balkon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteitverhouding

    Klein maar fijn zwembad en een prettig balkon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,7
    Oké
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers en balkon of terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inventarisatie appartement erg weinig.

    Het zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,3
    erg goed. supermarkt restaurant openbaar vervoer en strand dichtbij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon of Terras
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hebben ze geen invloed op, drukke weg.

    Personeel was goed. Ze willen met alles helpen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Appartement is sfeerloos en rommelig ingericht, airco werkte niet.

    Het zwembad en de schaduwrijke tuin zijn heel fijn.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,1
    heel aardige mensen, hulpvaardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    dat de TV verbindingen het niet deden, vonden we niet echt zo erg

    heel aardige mensen, hulpvaardig

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    5,0
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie aan drukke weg

    Vriendelijk personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: